Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

בקיצור אין לי טסט לרכב ( שנת 98 ) כבר שנה וחצי ולאחרונה נאלצתי לנסוע ברכב רק בגלל בעיה ובאותה הזדמנות עצר אותי שוטר ונתן לי העמדה לדין וטופס כלשהוא שאומר שאני חייב לתקן ליקויים ( בקליט שבורה , בעיה בחלון - לא נסגר ) ברכב ולעשות טסט תוך 48 שעות . בנוסף זומנתי לשימוע אצל קצין והוא השבית לי את הרכב ל 30 יום . היום הוצאתי את הרכב מהאחסנה אך עדיין לא ברור לי מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הרכב לשימוש - משרד הרשוי שובת לצערי . האם רק ללכת לרישוי ולבצע טסט לאחר תקון הליקויים ? האם צריך ללכת שוב למשטרה להסדיר משהו כיוון שלא נאמר לי כלום , באתי שחררתי את הרכב וזהו ? האם במכון הרישוי בזמן הטסט ידעו לגבי הליקויים כפי שרשם השוטר בטופס והאם יבדקו אם אכן תיקנתי אותם ? בקיצור לפי השאלות אתם למדים שאין לי מושג ועד לרגע זה אין מי שיענה לי גם לא במשטרה , לכן אני ישמח אם מישהו שמבין יסביר לי מה זו השבתה ? מה התהליך להחזרת הרכב ? מה יהיה לי במשפט ? או כל פרט מעניין אחר .

תודה לכולם

פורסם

השביתה הסתיימה.

גש למשרד הרישוי ובדוק איתם.

בקש להוציא רישיון חדש לרכב. אם לא הקפאת רישיונות, תקבל לשלם את האגרות עבור כל התקופה שהרכב עמד למרות שלא היה לו טסט. בנוסף בקש רישיון תנועה זמני ושלם אותו.

הוצא תעודת ביטוח חובה ושלם גם אותה (ומקיף/צד ג' אם תרצה).

סע למוסך ותקן את הליקויים. דאג שבקבלות יהיה רשום גם תיקון הליקויים שציין השוטר.

לאחר מכן סע למכון טסטים ובקש לעבור טסט.

אם עברת את הטסט הכל בסדר מבחינת הרכב. (בכל מקרה תצטרך להעביר את הרכב טסט)

כל זה בהנחה שמשרד הרישוי לא ידרוש ממך בדיקות נוספות.

*שים לב - רישיון התנועה הזמני מחיייב אותך לנסוע ברכב תקין, כך שאולי עדיף לך לגרור את הרכב למוסך, שהרי כרגע רכבך מוגדר כלא תקין גם ע"י המשטרה, וזה קצת בעייתי להגיד שהוא תקין לצורך נסיעה למוסך.

כל זה לא קשור למה שיהיה לך במשפט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר תודה רבה לך . אך העניין שהליקויים הנוספים נרשמו על ידי השוטר על טופס כלשהוא , האם אין לי צורך לגשת לאחר הטסט למשטרה להסדיר משהו או מספיק לי לגשת לרישוי ולפעול כפי שאמרת ? בכל אופן תודה על תגובתך המהירה .

מוני

פורסם

שכחתי פרט קטן אבד לי הטופס שהשאיר לי השוטר לגבי הליקויים הנ"ל האם זה עקרוני ? שוב רב תודות לך ולכולם .

מוני

• תוכן חדש...