Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאמא שלי יש פולו משנת 2003 אוטומט הדגם הוא הדגם המשופר עם ח"ח ,בקרת אקלים,כל מיני מערכות בטיחות,מושבים ,צבע ועוד אמא שלי נסעה איתו כ 100,000 קילומטר והאוטו במצב מצוין.... למרות הנתונים האלא האוטו עושה בעיות כגון:סנסורים למיניהם(למדא והחברים שלו),חלונות חשמל(כל שבוע אחד מהם לא עובד ),כבר היה והאוטו לא נדלק בגלל פגם כלשהוא (אני רק יודע שעלה 2000 ש"ח לתקן)....אני יודע שבעיות אלא לא רציניות מאוד אבל אמא שלי צריחה אוטו חדש הקפיצות היומיות למוסך הם מטרד רציני.... לפי מה שאני ראיתי באינטרנט האוטו שווה בסביבות ה 55,000 ש"ח ואמא שלי מוכנה להוסיף עוד 50,000+- היא רוצה שהאוטו יהיה חסחוני ונוח לניסיעות של כ 40 קילומטרים ביום בנוסף שווה להזכיר שאמא שלי רוצה מאוד את הטויוטה פריוס (זאת שעובדת על מנוע חשמלי בנוסף למנוע דלק)היא רוצה לשמור על הסביבה ולחסוך דלק גם. והאוטו חייב להיות אוטומט! תודה רבה על העזרה (שתבוא בתקווה) עוזי

פורסם

טויוטה פריוס חדשה עולה 147000 שקל לפני רישוי

אתה יכול חפש משומשת שרוב הסיכויים גם לא תץיכנס לתקציב,מה גם שבשביל 40 ק"מ ליום לא שווה להשקיע ברכב כל כך יקר.

בתקציב של 105000 שקל אפשר לקנות סופר מיני,בסגנון מזדה 2,סוזוקי סוויפט,טויטה יאריס או פיאט פונטו.

תעשה חיפוש בפורום יש הרבה נתונים לגבי המכוניות האלה.

פורסם
שלום לאמא שלי יש פולו משנת 2003 אוטומט הדגם הוא הדגם המשופר עם ח"ח ,בקרת אקלים,כל מיני מערכות בטיחות,מושבים ,צבע ועוד אמא שלי נסעה איתו כ 100,000 קילומטר והאוטו במצב מצוין.... למרות הנתונים האלא האוטו עושה בעיות כגון:סנסורים למיניהם(למדא והחברים שלו),חלונות חשמל(כל שבוע אחד מהם לא עובד ),כבר היה והאוטו לא נדלק בגלל פגם כלשהוא (אני רק יודע שעלה 2000 ש"ח לתקן)....אני יודע שבעיות אלא לא רציניות מאוד אבל אמא שלי צריחה אוטו חדש הקפיצות היומיות למוסך הם מטרד רציני.... לפי מה שאני ראיתי באינטרנט האוטו שווה בסביבות ה 55,000 ש"ח ואמא שלי מוכנה להוסיף עוד 50,000+- היא רוצה שהאוטו יהיה חסחוני ונוח לניסיעות של כ 40 קילומטרים ביום בנוסף שווה להזכיר שאמא שלי רוצה מאוד את הטויוטה פריוס (זאת שעובדת על מנוע חשמלי בנוסף למנוע דלק)היא רוצה לשמור על הסביבה ולחסוך דלק גם. והאוטו חייב להיות אוטומט! תודה רבה על העזרה (שתבוא בתקווה) עוזי

תראה, מבלי חלילה להעליב, אנני יודע אם אתה לפני בגרות או לא, אבל בדבר אחד אני משוכנע לגמרי:

עם שגיאות כתיב כאלה לא תעבור אותה.

אנני מורה, אנני מחנך, פשוט כואב לי לראות את זה.

פורסם
תראה, מבלי חלילה להעליב, אנני יודע אם אתה לפני בגרות או לא, אבל בדבר אחד אני משוכנע לגמרי:

עם שגיאות כתיב כאלה לא תעבור אותה.

אנני מורה, אנני מחנך, פשוט כואב לי לראות את זה.

סתם שאלה בלי להעליב.

למה כואב לך לראות את זה? זה האגו שלך מגיב ולא הנשמה שלך, בסה"כ הבנו מה הבחור רוצה להגיד.

אפשר ללמוד על האדם המון מהאופן שבו הוא כותב. אם לו לא כואב לכתוב כך, אז מי שם אותך להחליט בשבילו מה כואב או לא?

תתמודד אתה עם האגו שלך כל הכבוד לך באמת שאתה "מתבייש בשביל הבחור" . בדבר אחד אני יכול להסכים וזה - לערוך ולנסח את השאלות לפני שמפרסמים אותן ולו רק בכדי שזה יהיה מובן וברור לאנשי הפורום . כל היתר, שגיאות כתיב , סימני פיסוק, מרווחים , יכול להיות שהבחור עילג, דיסלקט, סתם טיפש - מה זה משנה? בשביל זה יש אפשרות עריכה ותיקון למנהל הפורום.

אני רואה דווקא את הבחור הזה מאוד איכותי בתחומים אחרים, די מבריק, מבין ענין וחם.

סתם , פתאום בא לי להגיב על כל הקנטרנות הזאת של הכתיבה. גם אם זה ימחק אני חושב שאת המסר העברתי.

פורסם

בדיוק זאת הנקודה.

יש מקרים רבים מאוד, שאני פשוט נדהם, ונבהל.

כן, זה העתיד שלנו.

צר לי, שהמשתמש הקודם לא הבין את זה כך.

אגב, בפורום ציבורי, ובכלל, מן הראוי, לשמור על כבוד הדדי.

בפורומים למיניהם זה בא לידי ביטוי בכך שההודעות תנוסחנה בשפת בני אדם.

זו, להזכירכם כוללת פסיק, נקודה, וכל מילה בנויה מאותיות שונות.

פורסם

מסכים עם ניר , יותר מעצבן לראות אנשים החושבים שהם דוקטורים ללשון ולשפה העברית , הם נתפסים על קטנות ומתקנים כל אחד שרואים אצלו שגיאות כתיב... אתם מושלמים ? לא נראה לי .

בקשר לעתיד שלנו...עדיף להיות אדם מתורבת קודם, ואתם כנראה לא כאלה (עם קצת יותר מחשבה לשלוח לבחור הנחמד הודעה פרטית שמסבירה לו בצורה יפה את השגיאות שלו ולא מול כל הפורום) .

על בעיות דיסלקציה שמעתם ? אלה אנשים שיכולים להיות יותר אינטיליגנטים מרוב חברי הפורום פה אבל כותבים עם שגיאות כתיב אז את ההתנשאות הזאת תשמרו לעצמכם ותתמקדו בנושא.

פורסם

עזוב קטנה או לא...אתה יודע מה? יכלת לכתוב לו את זה בפרטי , בשביל מה שכל הפורום יראה?

דיברת על כבוד הדדי מקודם..אז תיישם אותו קודם אתה.

פורסם

ובכלל , העתיד שלנו לא תלוי באינטיליגנציה בין בין אדם, אלא באהבה בין אנשים ויחס של כבוד הדדי.

העתיד שלנו אם כבר תלוי בתיקון הרוע שנמצא בכל אחד מאיתנו. (מה שנאמר "על חרבך תחיה"). על החרב שלך, על כליי המלחמה שלך שאיתם אתה מנהל את חייך מול אנשים אחרים .

אני יכול להכיר לך כמה עורכי דין מעולים מלומדים, אינטילגנטיים ברמות יוצאות דופן , "שיא הפאר של החברה הישראלית" אבל ישמחו "לשפד" אותך דווקא עם האינטילגנציה הגבוהה שלהם.

הכל זה מלחמות של האגו - כולנו עבדים של האגואיזם .

מאחל לכל אדם שיהיו לו כמה חברים סופר טיפשים "כמו הבחור שפתח את השרשור הזה" , יחד עם זאת שיהיו עם נשמה ואהבה אמיתית לאנשים אחרים.

פורסם
עזוב קטנה או לא...אתה יודע מה? יכלת לכתוב לו את זה בפרטי , בשביל מה שכל הפורום יראה?

דיברת על כבוד הדדי מקודם..אז תיישם אותו קודם אתה.

גם כך כל הפורום ראה, את אשר הבחור כתב. היו כאלה שלא הגיבו, שניים בחרו כן לומר את דעתם.

אינכם מסתכלים על העניין הזה מזווית מספיק רחבה, לכן יש לכם הקושי להבין אותו לגמרי.

אבל שוב, בוא נעזוב את זה, כי חבל על המילים המיותרות.

פורסם

דבר ראשון מר גבי זה פורם של מכוניות ולא של לשון

דבר שני זה מאוד מעליב נכון אני לא בן 70 אבל גם לא בן 20 אז רק בגלל שיש לי דיסלקציה אתה בא ומעליב אותי (כן בלי להעליב עלק!)

מה לעשות לא כל אחד מושלם אולי לי יש שגיעות כתיב אבל לפחות אני לא צועק על כל אדם שעושה שגיעה .

פורסם

לעצם העניין: האם (כמו אמא שלי) חשוב לה שהרכב יהיה "גדול וחזק"? כמה נוסעים הוא אמור להכיל בד"כ? זה יכול להכתיב את הרכב המתאים לה. אם היא מוכנה להתפשר על ה"גודל" והוא אינו צריך להסיע 5 נוסעים באופן יומיומי, רכבי המיני שהוצעו לפני הם אופציות טובות. הם גם חסכוניים בדלק, יחסית (ולכן גם ידידותיים לסביבה). אם היא מתעקשת על רכב גדול (1600+, משפחתי, וכו'), ישנם דגמים היברידיים נוספים.

ולעניין השפה: בקשה קטנה - כמה מחברי הטובים ביותר סובלים מדיסלקציה, וכיום יש לכך פתרונות מתקבלים על הדעת - למשל לפני ששולחים את ההודעה, להעביר אותה בבודק איות כלשהו. זה משדר רצינות ומגדיל את הרצון לענות בצורה מכובדת.

על כל פנים, בהצלחה עם הרכב!

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

בנוסף לסוזוקי סוויפט, מאזדה 2 , טויוטה יאריס (עם גיר רובוטי השנוי במחלוקת), ישנם עוד שני רכבי סופרמיני מהמזרח הרחוק:

1 דייהטסו סיריון עם מנוע 1300 סמ"ק ובמחיר קצת פחות מ 100 אלף ש"ח, חיסכוני מאוד.

2 הונדה ג'אז- רכב מרווח יותר וחיסכוני מאוד שנמכר עכשיו עם הנחת מזומן לפני החלפת הדגם (לרעתו יאמר שהוא רכב מיושן ופחות בטיחותי מאשר מאזדה 2).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי טויוטה פריוס ואני נהנה מכל רגע !!

אם זה במסגרת האפשרויות לא להסס גם אם צריך להשקיע תוספת קטנה

הנסיעה נוחה ומרווחת ו ב ט ו ח ה יותר מרוב הרכבים האחרים שהוזכרו (שלא לדבר על איכות הסביבה)

• תוכן חדש...