Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לאלו שבאים ב 2 חצאים במרבית התרופות והתוספי תזונה

יש לי את החומר, אני רוצה בעצמי להכניס אותו לקפסולה. (פעם ראיתי שמוכרים אותם ריקים ועכשיו אני לא מוצא)

נ.ב. זה לא לרקיחת סם שצריך להגיע לצרכנים במקומות/סיטואציות כלשהם :silly:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתוך ויקיפדיה:

"ג'לטין (נקרא גם מקפית) הוא חלבון קרישי המופק מעצמות ומעורות של בהמות כגון פרות וחזירים או דגים"

סתם בשביל התאבון :lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין פה רוקחים/רופאים ?

בטח שאין, כל הרופאים מכרו את הרכבים אז אין להם יותר זיכה למוטוריקה ולכן עברו לפורום אמהות

פורסם

שקל ליחידה זה יותר מכפסולה שמכילה תוסף מזון

בכל אופן אני אבדוק

פורסם

אחרי בירור, המחיר זה חצי שקל לאחת.

והם אמרו שהעלו את המחיר בכוונה בגלל אלו שקונים את זה כדי למכור בו חגיגת אז כדי שלא יצא להם משתלם.

בכל אופן מצאתי ש NOW מוכרים את זה בשקיות של 1000 בכמה דולרים בודדים

8)

פורסם

רק שלא תצטרך לתת דין וחשבון למכס ולמשרד הבריאות על השאלה "מה אתה עושה עם כל הקפסולות האלו, אה, אתה ממלא בג'לטין? הבנתי, בוא בוא שניה לשיחה פה"

השאלה אך ה קפסולות מוגדרות, אם כרכיב מזון אז צריך ביבוא אישור משרד הבריאות (פרוצדורה פשוטה יחסית שמדובר בתוספי מזון מאושרים"

• תוכן חדש...