Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב- 50K, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלנטרה שלי סיימה את חייה אחרי 150K ק"מ בלבד לאחר שהושבתה ע"י בדואי בצורת ניסן טרנו (פרטים נוספים בפורום 'רכב כללי').

התחלתי לחפש רכב חדש, התקציב שלי הוא סביב ה - 45K בערך.

אני מחפש רכב עם שנתון גבוה כמה שיותר (2000 ומעלה), אמין, מרווח (צריך להסיע 5 מבוגרים כמעט באופן קבוע), רוב הנסיעות הן בתוך העיר, חייב להיות אוטומאטי (אשתי וידני לא הולכים ביחד) ומצד שני הוא הולך לנסוע הרבה אז שיהיה כמה שיותר חסכוני.

הקורולה ירדה מהפרק כי היא צפופה מאחור עד שנת 2002 ומעבר לא נכנס לי בתקציב.

חשבתי על סיויק 2001-3 או פוקוס או אולי משהו מגרמניה

שמתי לב שגם מונדיאו 2002 יכולה להיכנס בתקציב כי היא נמכרת הרבה מתחת למחירון, וזה רכב ברמה אחת יותר מהמשפחתיות. היא לא זללנית אבל?

מה אתם מציעים?

פורסם

כמה שאני זוכר לנטרה שלך הייתה אוטומטית?

לפי כך, יוצא שמונדאו לא יהיה יחסית שתיין דלק, כי כמה שאני זוכר, לנטרה שלנו בעיר עשתה 1 ל-6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תנסה מזדה לנטיס שנתון 2003 - 2004, מחירונים 45 - 50, אמינה מאוד, תצרוכת דלק סבירה בהחלט.

עם המצב של היום פוקוס נראית די מפוקפקת בהתחשב בצריכת הדלק שלה, כנ"ל מונדיאו.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

נכון, היא הייתה אוטומטית ושתתה מלא דלק, אבל הייתה טיל בליסטי.

שכחתי לציין בהודעה, אבל אני לא יכול לראות אפילו לנטיס.

פורסם

ההיתי מצטרף להונדה סיוויק שנת 2002 (אפילו תצטרך להוסיף k5 אלף לפחות).

בלהתחשב שהיא רגועה בצריכת הדלק והונדה זה הונדה !

פורסם

שלושה הגיעו לגמר, מי זוכה? (כולן עברו בדיקה ויצאו מעולות), כולן בלי תאונות וטופלו באופן סדיר.

* הונדה סיוויק 2003, 94,000 ק"מ, יד3 פרטיות בלבד, צבע שמפנייה, 50K ש"ח.

* פורד מונדיאו 2002, 128,000 ק"מ, יד 2 (ראשונה ליסינג פרטי), צבע כסף, 45K ש"ח.

* פולקסווגן בורה 2002, 89,000 ק"מ, יד1 פרטית, צבע זהב, 48K ש"ח. האם היא מרווחת מאחור?

זה האקזמפלרים הכי טובים שמצאתי בשוק מכל דגם.

יש לי בראש גם אלמרה ופוקוס אבל אין לי אקזמפלר שאני נעול עליו.

לנטיס, קורולה ואוקטביה לא רלוונטיות.

מחכה לתגובות..

• תוכן חדש...