Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמצן או לא, זה קשור ליכולת הכלכלית, לא לכולם יש מספיק כסף לשים פול טנק, ואני בכל פעם ממלא ב200.

אני בידיוק סיימתי תיכון, ויש לי מספיק בזבוזים, אם אני קמצן או לא זה ענייני הפרטי, והבעיות שלי ישארו הבעיות שלי, אני צריך לשלם על הרבה דברים, החל מביטוח, טיפולים, טסט וכו'.

בקשר לבעיות שנוצרו ולתגובה האחרונה, אני אשמח לקבל תשובות - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1750812&postcount=16

פורסם

אז בוא אני אתן לך פתרון:

תחסוך מעט כסף ופעם אחת תמלא Full. כל פעם שהוא ירד ל-3/4 תמלא שוב וככה תמנע מהבעיות שהוזכרו כאן.

פורסם

לא רוצה להספים אבל..

לא נראה לי שכשיהיה לו מיכל מלא והמפלס ירד בקצת והוא ירוץ לתדלק

אין לי כוונות לפגוע בך, אבל לא נראה לי שתהיה מסוגל וזה לא קשור לקמצן כי יש משהו בטבע האנושי שאוהב לדחות תשלומים למועד מאוחר, במיוחד כשאנו קצרים...

פורסם

הרי מה זה משנה? חבל זה גם אוטו חדש . למה להרוס אותו כבר מעכשיו?

מה זה ייתן לך אם תגיע עד הקו האחרון ואז תמלא? ממילא תצטרך למלאות יותר בגלל שהגעת כמעט לסוף.

זה באמת גם סוג של חסכנות או קמצנות. אולי גם תפרנות אפשר להגיד.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

חוסר הסחיבה לא קשור לזה שנסעת על המנורה, יותר קשור לטיפול הגדול שאתה צריך לעשות ב-120 אלף בהונדה , זה טיפול גדול ומקיף שכולל פלאגים , שמנים החלפת שמן גיר באוטומט והכי חשוב כניראה במקרה שלך פילטר דלק שמוחלף אחת ל-60 אלף.

הבעיה בפילטר הזה שהחלפתו יקרה למדי הוא לבד עולה 350-400 שקלים ובניגוד לשאר הרכבים הוא יושב בתוך המיכל דלק עצמו ככה שגם יש עבודה לא קטנה להגיע אליו . תאמין לי שאחרי הטיפול הגדול הזה הרכב יסחב מעולה מניסיון עם ההונדה שלנו גם היא שנת 04.

פורסם
חוסר הסחיבה לא קשור לזה שנסעת על המנורה, יותר קשור לטיפול הגדול שאתה צריך לעשות ב-120 אלף בהונדה , זה טיפול גדול ומקיף שכולל פלאגים , שמנים החלפת שמן גיר באוטומט והכי חשוב כניראה במקרה שלך פילטר דלק שמוחלף אחת ל-60 אלף.

הבעיה בפילטר הזה שהחלפתו יקרה למדי הוא לבד עולה 350-400 שקלים ובניגוד לשאר הרכבים הוא יושב בתוך המיכל דלק עצמו ככה שגם יש עבודה לא קטנה להגיע אליו . תאמין לי שאחרי הטיפול הגדול הזה הרכב יסחב מעולה מניסיון עם ההונדה שלנו גם היא שנת 04.

לא מזמן עשיתי טיפול 10 אלף, נשאר לי בערך עוד 8 לטיפול הבא, סה"כ החליפו לי שמן ומסנן.

אני מטפל במרקדו, אני יכול רק להגיד ששוחטים שם במחיר אבל הם עושים הנחות פה ושם, (מוסך מורשה) מה שכן אפשר לסמוך על העבודה שלהם, הדבר המבאס הוא שכל דבר קטן שמבקשים כרוך בתוספת תשלום, מה ששמעתי בפורום שבמוסכים אחרים עושים בכיף בלי תוספת תשלום.

כמה בערך עולה טיפול 120 אלף?

ובקשר לדלק - הסיבה שאני ממלא כל פעם היא שאני באמת רוצה לראות שהדלק מספיק לי, אני ממלא בדר"כ ב200 שקל שהם בסביבות ה29 ליטר דלק שמספיקים לי בדר"כ ל240 ק"מ, ואני אוהב להגיע לזה, לא יודע למה, אני אחרי כל תדלוק מאפס את המד קילומטר ומחכה שיגיע ל240-250 כדי לתדלק, או אם צריך לפני זה תלוי לאן ואיפה נסעתי, זה כבר תלוי במחוג הדלק, אולי זה נשמע אידיוטי אבל זה מה שאני רגיל.

בכל אופן הבנתי שאני גורם לנזק, והפסקתי עם זה.

ד"א יוצא לי בערך יחס של 1:8.5 בנסיעה מעורבת, שזה די מבאס, ככה זה גם לשאר בעלי ההונדות? אני בקושי ולוחץ בזמן האחרון.

פורסם

טיפול 120 בהונדה לא זול , זה טיפול גדול שעושים כל 60 אלף , מחליפים את כל השמנים ברכב כולל שמן גיר ופילטר שמן גיר אם אני לא טועה זה טיפול מקיף וגדול .

אם אני זוכר נכון אז המחיר במורשה הוא משהו באיזור ה-1300-1500 לטיפול , קח בחשבון שיכול להיות גם שתיצטרך להחליף ברקסים ואז זה יעלה קצת יותר .

אבל אחרי הטיפול הזה הרכב נוסע אחרת לגמרי ומרגיש טוב בהרבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...