Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה סמרה שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה גודל הצרות שאתה מקבל במחיר הזה.

אם האוטו עם טסט לשנה ומיכל דלק מלא אז יחד עם מחיר הברזל - הסיכון אפסי :-D

וברצינות- יש לבדוק את מצב הרכב - אם הרכב יסע ללא בעיות כמה חודשים - זה יכול להיות עסק לא רע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תן לי את ה- 2,000.

אני אתן לך את אותה התמורה (בערך - כלום) ולא תצטרך לשים אותי במוסך.

במחשבה שניה,

תבדוק את הערך שלה כברזל.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
יש לו טסט לח צי שנה ואני רוצה לרדתת איתו לאילת מהצפון מה אתם אומררים הוא לא ישרוד?

למה שלא תקח אוטובוס?

יותר בטוח.

וגם יותר זול.

פורסם
יש לו טסט לח צי שנה ואני רוצה לרדתת איתו לאילת מהצפון מה אתם אומררים הוא לא ישרוד?

אם הרכב תקין, אין סיבה שלא ישרוד.

אבל האמת שצריך הרבה ביצים בשביל לרדת לאילת עם לאדה סמרה ישנה שקנית באותו השבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רק תבדוק את המזגן (שאין) שיקפיא כמו שצריך לפני הנסיעה לאילת :-)

חיבור מאוורר קטן, שמתיאם לרכב זה אפשרי:-)

השאלה עם המצבר יחזיק...

פורסם

כמה מילים שלא האמנתי שאפשר לשים באותו המשפט לאדה סמרה , אילת , להגיע. הכל ברוח טובה .

אני אישית לא הייתי יורד לאילת עם רכב שרק רכשתי במיוחד לא איתו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אם הרכב תקין, אין סיבה שלא ישרוד.

אבל האמת שצריך הרבה ביצים בשביל לרדת לאילת עם לאדה סמרה ישנה שקנית באותו השבוע.

בארץ המוצא של האוטו הזה אנשים עושים מסעות מחוף לחוף (של רוסיה, 10,000 ק"מ) עם רכבים יותר ישנים וגרוטאתיים מזה.

מה שכן - נדרש יישור קו עצבני, כדי שתוכל לרדת לאילת ולנסוע בכלל (קח בחשבון - אין מזגן, הבנתי שמתאים לשם מזגן של אלפות ישנות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...