Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי באגי ואני מעוניין לקנות לה כיסאות ספורט (כמו של ספרקו וכ'ו)

אשמח לקבל קצת רקע על הכיסאות האלו..איך בוחרים?? לפי מה וכ'ו..

וגם מה טווח המחירים שלהם..

אני מאזור הדרום..אשמח אם תתנו לי מקומות שאפשר לררכוש כיסאות כאלו..

תודה..!!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

איך בוחרים? קודם כל יושבים על כולם ומחליטים מה הכי נח, אחר כך בוחרים צבע ומשקללים את המחיר (כך גם בחשבון מסילות והתקנה)

טוח המחירים הם החל מ600 ש"ח לכיסא ועד ל 70K.

איפה קונים? פיטסטופ וספוילד הם המומלצים שלי, קצת יותר קרוב אליך הבנתי שיש מקום בנס ציונה.

יותר דרומה אני כבר לא מכיר.

פורסם
70K לכיסא ??

אולי כסאות של פרארי...

כסאות לדוגמא - רקרו וספארקו עולים בדגמים הכי יקרים שלהם 2600 (8,500 ש"ח) דולר ובסביבות ה2000 דולר לדגם מילאנו 2 של ספארקו רק שאין אותם בארץ אז זה לא משנה.

S2000

פורסם

תודה..!!

אני מחפש כיסאות שיהיו לשטח כולל החגורות.. חגורות זה תוספת כסף??

פורסם

תמיר, תן לי להמשיך אותך:

שהם זבל סיני שלא עומד בשום תקן ראוי. אני בספק אם נבדקו תחת עומס כמו תאונה. אין לדעת כיצד יתעוותו בשעת אסון.

פורסם

וחגורות לפי מה אני בוחר??

ראיתי מהסתכלות כללית שיש לפי "נקודות"

למשל שתי נקודות תפיסה 3 4 וכ'ו

וגם גודל באינצ'ים.. מה זה אומר?

פורסם

כמה שיותר נקודות עיגון= בטיחות יותר גבוהה אבל יותר קשה להיחגר.

רוחב החגורה כבר תלוי במבנה הגוף.

ישנם כיסאות מקרבון עם כל מיני תקנים, ריפוד עור וקירור המושב שעולה 70K ש"ח. נתקלתי בכזה באנגליה לפני שנתיים בערך.

פורסם
כמה שיותר נקודות עיגון= בטיחות יותר גבוהה אבל יותר קשה להיחגר.

רוחב החגורה כבר תלוי במבנה הגוף.

ישנם כיסאות מקרבון עם כל מיני תקנים, ריפוד עור וקירור המושב שעולה 70K ש"ח. נתקלתי בכזה באנגליה לפני שנתיים בערך.

כנראה כסאות קונספט בגלל שיש רק כמה סוגי של תקנים שרב הכסאות הסטנדרטים עוברים אותם בלי בעיה קרבון לא כזה יקר שייקר ב70 אלף שקל. קירור המושב ניפוח וכל הדברים האלו אין במושבי ספורט (באקט) מכיוון שהם דקים מידי אם כבר מערכת חיצונית.

לשאלתך חגורות בוחרים לפי סוג המושב, בגדול אתה יכול להמשיך להשתמש בחגורה הרגילה של הרכב שזה הכי בטיחותי.

אפשר לקנות חגורות בסביבות ה20-100 דולר אם זה מה שאתה דואג זה לא הדבר היקר פה.

S2000

פורסם

אדוני היקר, תפסיק להטעות אנשים!

1. אני ראיתי מושב עם קירור, אז איך אתה אומר שאין? :?

2. דווקא ברוב הבאקטים האיכותיים אסור להישתמש בחגורת הבטיחות בגלל שהיא לא יושבת טוב על הגוף עקב מבנה המושב!

פורסם
אדוני היקר, תפסיק להטעות אנשים!

1. אני ראיתי מושב עם קירור, אז איך אתה אומר שאין? :?

2. דווקא ברוב הבאקטים האיכותיים אסור להישתמש בחגורת הבטיחות בגלל שהיא לא יושבת טוב על הגוף עקב מבנה המושב!

אני לא מטעה אתה מביא פה מחירים מוגזמים, תשלח לי לינק לכסא ואז אני יאמין.

האיש רוצה לדעת איזה כסאות ספורט לשים באוטו שלו כנראה מכמה סיבות... אם זה נוחות משקל מראה ואיכות.

והוא יכול לשים גם בלמבורגיני כסאות של ספארקו מהדגם הזה

Milano%20Prestige%20Leather%201.jpg

ותאמין לי ללמבורגיני לא יהיה אכפת אם תשים כסאות של ספארקו או כיסא ב70 אלף שקל שאם ראית באנגליה אמור לעלות 10,800 פאונד.

בדקתי, זוג כסאות של פרארי מארנלו 550 עולה 4,000 דולר חדשים. הם עשויים מקארבון ועור אומנם אין להם קירור בכסאות אבל אני מאמין שבפרארי יש מזגן.

S2000

פורסם

בואו נפסיק בבקשה את הויכוח המעט דבילי על מחיריו השונים של כסא מקורר אוויר או מקורר מים .

הרי זה לא משנה איזה כסא הוא היקר ביותר , מפני שהכסא שאצלי הוא הטוב ביותר . מכיוון שהוא שלי .

תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בואו נפסיק בבקשה את הויכוח המעט דבילי על מחיריו השונים של כסא מקורר אוויר או מקורר מים .

הרי זה לא משנה איזה כסא הוא היקר ביותר , מפני שהכסא שאצלי הוא הטוב ביותר . מכיוון שהוא שלי .

תודה .

איזה כיסא יש לך אם אפשר לשאול?

S2000

• תוכן חדש...