Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזכרים בלנצ'יה דלתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מייצרים גם מייצרים. היפנים מייצרים. ההבדל הוא שהיפניות גם אמינות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הדלתא המקורית, זו שהוצגה ב 80', היתה סה"כ פיאט ריטמו משודרגת - עיצוב נאה של ג'יוג'יארו ותא נוסעים מהודר ומצוייד היטב.

ההבדל העיקרי בין הדלתא לריטמו היה במיתלה האחורי, שהיה מיתקדם בהרבה מזה הפרימיטיבי ששימש את הריטמו (קפיץ עלים רוחבי).

דווקא לעת בלותה באה לדלתא עדנה, בייחוד לאחר הצגת האינטגרלה על שלל גירסאותיה, שיוצרה עד סוף 94'.

הדור השני של הדלתא לא היה יותר מטיפו מהודרת, והצלחתה מחוץ לגבולות איטלייה היה מיזערית (וגם באיטלייה היא לא ממש היתה להיט,בלשון המעטה).

למעט גירסאות ה HF למינהן, הדלתא לא היתה מכונית מבריקה, ולולא הצלחתן הפנומינאלית היא היתה מוחלפת הרבה קודם.

חבל על יצרן עם מסורת כה מפוארת שכל מה שנותר לו זה להציג גירסאות מהודרות של פיאטים משעממים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הדלתא המקורית, זו שהוצגה ב 80', היתה סה"כ פיאט ריטמו משודרגת - עיצוב נאה של ג'יוג'יארו ותא נוסעים מהודר ומצוייד היטב.

ההבדל העיקרי בין הדלתא לריטמו היה במיתלה האחורי, שהיה מיתקדם בהרבה מזה הפרימיטיבי ששימש את הריטמו (קפיץ עלים רוחבי).

דווקא לעת בלותה באה לדלתא עדנה, בייחוד לאחר הצגת האינטגרלה על שלל גירסאותיה, שיוצרה עד סוף 94'.

הדור השני של הדלתא לא היה יותר מטיפו מהודרת, והצלחתה מחוץ לגבולות איטלייה היה מיזערית (וגם באיטלייה היא לא ממש היתה להיט,בלשון המעטה).

למעט גירסאות ה HF למינהן, הדלתא לא היתה מכונית מבריקה, ולולא הצלחתן הפנומינאלית היא היתה מוחלפת הרבה קודם.

חבל על יצרן עם מסורת כה מפוארת שכל מה שנותר לו זה להציג גירסאות מהודרות של פיאטים משעממים.

ממש לא בא לי להזכר בדבר המאוס הזה.

טוב שאין כאלו מכוניות היום.

פורסם
לפני 10 שנים בערך היתה לנו דלתא אדומה אם אני לא טועה שנת 92 או 94 אני כבר לא זוכר, אפילו מגנזיום מקוריים היו לה.

דווקא היה רכב לא רע.

אני צריך לחפש אולי יש תמונה שלה .

אני בספק אם היה לך מהשנתון הזה, אם היתה מודל 94' היא היתה אחת מ 3 אינטגרלות אבולושן. או אם היתה מודל 92' היא היתה אחת מ 2 HF טורבו. לכן סביר להניח שהיתה לך מודל 88~89

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אומנם התה ידנית אבל היא לא היתה טורבו , היה לה מנוע 1300-1400 משהו כזה , אם זה היה לפני 10 שנים אז הייתי בן 10 בערך ככה שאני כבר לא זוכר כל כך אני אשאל את אבא שלי , בטוח יש לי תמונה שבה היא מצולמת כדרך אגב , אני יחפש מחר.

פורסם

בבקשה אל תזכיר לי אותה,

היא שוכבת במוסך כבר 4 חודשים! :mad:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...