Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפ"י פרסום רשמי של דורנה ,החברה שמנהלת את אליפות העולם לאופנועים משנה הבאה לא ישודרו יותר המירוצים ביורוספורט!!! ככל הנראה ישודרו המירוצים בבי.בי.סי שלא משדרים בארץ. מבחינתי כאוהד שצופה כבר לפחות 14 שנה במירוצים ביורוספורט זו בשורה קשה וכואבת..

פורסם
אין מצב!

בטוח ימצא לזה פיתרון כול שהוא,אם זה יקרה

שנת 2009 תוכרז כשנה רעה לאופנוענים ולכל הצופים ביורו ספורט.

אני מציע כבר מעכשיו להתחיל להתארגן ולהכין עצומה לכבלים כדי שירכשו את הזכויות לשידור בארץ לעונת 09' כמו שהם עושים עם הפורמולה 1 המשעמם .

רצ"ב קישור לידיעה שפורסמה

http://www.crash.net/motorsport/motogp/news/165442-0/eurosport_loses_motogp.html

פורסם

לא לשכוח שכיום יש הכל בשידורי אינטרנט, וכבר מצאתי לא פעם שידורים באיכות סבירה ואף טובה. יש תקווה.

TFSI Power

פורסם

מעדיפה להתרווח על הספה בסלון ולצפות במוטו GP בניחותה ובנועם :)

שידורי האינטרנט מיועדים למקרה חרום שבהם לא יוצא לצפות בשידור חי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין תקווה.

מהסיבה הפשוטה שלצוות השדרנים של יורוספורט אין תחליף.

עצוב מאוד.

חשבתי על זה מאז פורסמו השמועות הראשונות בנושא והגעתי למסקנה ש-30% מהסיבה לכך שאני צופה במירוצים הללו (מאז עונת 97' , בערך), היא הכיסוי הטלוויזיוני המעולה שלהם, עם דגש גדול על צוות הפרשנים המהולל.

יצא לי לצפות בשידור של ה-BBC. הפרשנים שם הם צנונים.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

התחילה התארגנות נגד ההחלטה .לחתימה על עצומה שתוגש ע"י אוהדים מכל העולם כנגד החלטת דורנה להקיש על הקישור הבא:http://www.petitiononline.com/RCV212V4/petition.html

• תוכן חדש...