Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בתקווה מחר אני ארפד את התיבה ואת החיפוי עץ.

עכשיו אני צריך רעיון לתפוס את התיבה שלא תזוז ממקומה גם בנסיעות אגרסיביות יותר.

שיהיה כמה שיותר מינימליסטי ופשוט לפרק אם וכאשר אצטרך להחליף גלגל.

תודה

1אוטו 019.jpg

1אוטו 020.jpg

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אם מתחת לבד שיש לך ברצפה של הבגאז' יש דיקט או משהו בסגנון, אתה יכול לחתוך 2 לייסטים של עץ ולרפד אותם, לחבר אותם על הדיקט הזה ואז זה לא יתן לסאב לזוז בבגאז'. אם לא הבנת אז הם צריכים להיות מחוברים בצורת L.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

קודם כל נראה טוב התקנה יפה ונקיה כמו שאני אוהב.

אצלי ברכב שמתי מתחת לתיבה שני חתיכות של סקוטש זכר והוא מחזיק לי את הסאב יופי גם בסיבובים קצת פרועים:oops:

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

טוב אז אני קצת חולה היום ולא עשיתי כלום מהבוקר והתחרפנתי קצת ואז נכנס לי קטע כזה של עבודה.

מפה לשם שמתי את התיבה שלי בפול דיזיין שירפדו לי אותה כי אני לא חושב שייצא לי גימור טוב אם אני אעשה את זה בעצמי.

ועכשיו הוחלט לדאוג לכל החוטים של המגבר ולעשות חורים למאווררים לקופסא הזאת שלי שרואים בתמונות למעלה.

בתמונות למטה רואים חלק מהשאריות של איסוף חלקי המחשב שלי.

הכנת מעין תבנית ממאוורר שלא עובד על קרטון ביצוע שלאחר מכן יהפוך להיות חור בפאנל החיצוני עצמו.

אני עכשיו באמצע העבודה אז אני אעלה פשוט תמונות תוך כדי. הכוונה היא לעשות חיבור עם ממסר 85 או 86 לא זוכר איזה מהם מתאים לי אבל אני אברר על הבוקר חיבור של הפיקוד של הרדיו דיסק אליו ומהפלוס והמינוס של המגבר ישר אל ה"מרכזיה" הזאת שרואים בתמונה האחרונה. היא מפצלת 12V ל 5V ו 12V תלוי בחיבור שאתה בוחר למתג וכשהוא עובד אז יש עוד מעגל שמדליק לד שאני אשים בחלק האמצעי עליון של החיפוי שיהיה מעין אינדיקציה שהמאווררים עובדים.

בנוסף אני רוצה לקנות איזה שורת לדים שתתחבר גם בחלק העליון ותתחבר למיקרוסוויץ של הדלת שתדלק כאשר פותחים אותו רק כי האור שיש שם לא שווה יותר מדי.

אשמח אבל אם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אני משיג דבר שכזה.

את הגריל של המאווררים יכסה גריל של מורל הייבריד אוביישן

1אוטו 032.jpg

1אוטו 033.jpg

1אוטו 034.jpg

1אוטו 035.jpg

1אוטו 036.jpg

VW GOLF V5 2001

פורסם

בוא נעשה כזה דבר תן לי את הגרילים של ההיבריד ואני אתן לך גרילים יפים מניקל למאווררים מה אתה אומר:lol:?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

תקשיב יש לי רעיון מצויין בשביל שראיתי אצל חבר , והסאב לא זז סנטים אחד .

יש תופסנים כאלה מברזל בצנצנות הזכוכית הגדולות האלה אם אתה מכיר וברגע שאתה סוגר אותם הם נתפסים על הברזל שתומך בהם.

אז אותו העיקרון בסאב: אתה קודח את הבסיס שלו לאוטו , ואת התופסנים לסאב משתי הצדדים ואז אתה סוגר את התופסן והסאב לא יזוז (:

משהו בסגנון הזה אתה כבר תבין על מה אני מדבר:

http://www.kleibait.co.il/images/SimCom/Products/SimComResize-5913.jpg

פורסם

אורן תעלה תמונה ונראה

ולגבי הרעיון של התופסני צנצנת זה לא נראה לי יוכל לצאת חסוי

VW GOLF V5 2001

פורסם

יש לי שני גרילים זהים ואחד קצת יותר גדול, הגדול נראה בסדר השניים האחרים נראים טוב יותר.

יש לי גם ברגי נירוסטה שנראים ממש טוב עם הגרילים תקבל גם אותם.

DSC04712.jpg

DSC04713.jpg

DSC04714.jpg

פורסם

בקשר לתאורה, אתה יכול לחבר מאוררים עם לד בילדאין, אם לא בא לך אז ללדים שאתה רוצה קוראים אולטרה-לד וניתן להשיג אותם בחנויות שמוחרות רכיבים אלקרוניים אלה לדים מאוד חזקים ויעשו את העבודה יופי.

אני אישית, כדי שהסאב לא יזוז, הוצאתי 3 נקודות עץ (1.5X1.5 ס"מ) במקומות ספציפיים בדיקט שמכסה את הגלגל וחיברתי אותם ע"י בורג (לא עם דבק), ומעל כיסיתי בלבד ומאז הסאב לא זז מילימר (גם בפניות קיצוניות) וכך, כדי להוציא את הסאב כל מה שצריך זה להרים את התייבה סנטימר למעלה ולישלוף, דיי פשוט.

העלתי תמונה שמתחיש, הכחול זה הסאב, האדומים אלא הנקודות (רק יותר אסטטי), מהצד ומאחור הסאב ניתמך בפח של הבגאז'

יבגני.

untitled2.JPG

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אורן יא מצחיק חשבתי גרילים יפים , מעוצבים, משהו יפה לא סתם גרילים של מאווררים. בקיצור החלטתי בינתיים לא להשתמש בגרילים.

THE RED - אני לא רוצה לשים קוביות כאלו שיהיו בולטות- אולי רעיון אחר?

טוב בסוף החלטתי להגיע לעבוד בפול דיזיין כי לא היה לי כוח לרוץ לקנות כל מיני דברים ואז לגלות שחסר לי משהו או שבא לי לעשות משהו אחר ושוב להתחיל ריצות.

חייב לציין שהם היו עמוסים בעבודה ושכחתי להביא איתי את כל הדברים שאני צריך ועדיין הסכימו לעזור לי עם הכלים שלהם והשתדלתי לדרוך להם כמה שפחות על הרגליים

הסאב בסוף לא רופד ואני אעשה את זה לבד בסוף.

עשיתי ריפוד לפלטה האחורית וחורים למאווררים והכל עובד טיפ טופ. ויש לי אופציה להוסיף עוד 6 אם יתחשק לי מתישהו( רמז לשידרוגים?!)

בתמונה רואים את הממסר שמחובר למגבר ואת ה"מרכזיה" שמפצלת לי למאווררים שבתכלס לא צריך אותה אבל זה נחמד מבחינת חיבורים.

סידרתי וקיצרתי את כל החוטים על הדרך רק חבל שלא צילמתי איזה תמונה, חוץ מהRCA. אני אתעסק עם זה כשאני אפתח את הדלתות לאיטום.

התוצאה הסופית תצולם יותר מאוחר אבל פשוט הכל נראה כאילו אין כלום מאחורה חוץ מסאב.

1אוטו 037.jpg

1אוטו 038.jpg

VW GOLF V5 2001

פורסם

המשענת האחורית מקופלת כלפי מטה, היא שוכבת בעצם על המושבים האחוריים

VW GOLF V5 2001

פורסם

הכי טוב זה לתפוס את הסאב על סקוטשים:arrow: