Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המוצר הזה מתאים למטרת חיטוב לאדם (קצת מחוטב) שעושה רק אירובי+מתח+שכיבות שמיכה+כפיפות בטן

כלומר לא מרים משקולות או מכון כושר וכמובן בתוספת לתפריט שבנוי לחיטוב.

או שיש מוצר אחר שיותר מתאים/טוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באופן עקרוני מוצרים כאלה הם תוספת טובה לשיגרת אימונים ותזונה.

מה שחשוב שתזכור זה שלא מדובר במוצר קסם והוא בפני עצמו לא יצור אצלך שינוי פיזי משמעותי.

האמת שהיא שלדעתי האישית גם שכיבות שמיכה וכאלה לא יצרו אצלך שינוי פיזי משמעותי אבל זה עניין שלך.

חיטוב ושריפת שומן מושגים ע"י שילוב של פעילות גופנית, אירובית ואנארובית, ותזונה מתאימה.

המלצתי לך היא להוריד דרסטית את צריכת הפחמימות שלך, ולהקפיד בעיקר על צריכת חלבון גבוהה.

6 ארוחות קטנות ביום שמבוססות בעיקר על חלבון, מעט שומן וכמות נמוכה עד בינונית (תלוי במבנה הגוף שלך) של פחמימות

יעשו את העבודה. אם אתה לא רזה במיוחד הייתי משאיר את 2-3 הארוחות האחרונות של היום ללא פחמימות בכלל .

בכל מקרה אל תצרוך פחמימות בשעות הלילה ותשמור את הארוחות הכבדות יחסית לשעות המוקדמות של היום.

הנה לך כתבה מעניינת- http://www.t-nation.com/article/bodybuilding/crack_open_my_cranium

פורסם

תודה על התגובה

בכל אופן, רשמתי שהתוסף הוא בנוסף לתפריט חיטוב קיים

לכן, האם הוא ישפר תוצאות/ימנע איבוד שריר/יעזור לשמור שריר- לפחות באותה תקופה של החיטוב (100 ימים~)?

פורסם

לא יעזור לשמור מסת שריר, כן יעזור קצת להוריד אחוז שומן וכמובן ימריץ במידה מסוימת עקב ריבוי חומרים מעוררים

במוצר.

אני שמתי לב שיש לך תפריט חיטוב, אני רק לא יודע מה טיבו, אם בא לך פנה אלי בפרטי ואני אעזור.

פורסם

אני למדתי מאשתי דבר אחד בכל הקשור לחיטוב - צריך לדעת מאיזה [כמו ספל, אבל בלי ידית ושקוף] לצאת.

גנטיקה טובה, זה הכל בחיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האם ישנו מוצר אחר שיוטב טוב למטרה הזו

זה סך הכל ישמש אותי רק לתקופה הזו של החיטוב לכן לא אכפתלי להשקיע גם בתוסף אם הוא יעזור במשהו כי זה גם ככה לא לתמיד

פורסם

gsi16v, עשה טובה לעצמך, גש לתזונאי ספורט.

אם תרצה, יש כמה שאני מכיר אישית ואשמח להפנות אותך אליהם.

כל תזונאי סביר יוכל לעזור ולהכווין אותך הרבה יותר מכל אבקת "הוקוס פוקוס" שהיא או חבר קארז פורום כזה או אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה העניין, שהתפריט שלי הוא מתזונאי, וזה המוצר שהוא המליץ לי

אני פשוט שואל לגבי ספיקות במוצר (או שיש לו אינטרס מסויים להמליץ עליו כמו שרופאי שיניים ממליצים על סנסודיין)

או שקיים מוצר אחר שאולי יהיה טוב יותר

חשוב לי בעיקר בגלל שזה תפריט חיטוב, שתהייה תקופה יעילה ולשמר ולא ולאבד מאסת שריר

פורסם

העקרון הוא לצרוך מספיק חלבון , וגם פחמימות (בצורה מועטה) כדי לשמור על השריר כמה שאפשר (אי אפשר שלא לאבד בכלל)

בעקרון אתה צריך גם לשמור על הקצב לב שלא יעבור רמה מסויימת (אני חושב 110 או 120 לא זוכר הרבה זמן לא עשיתי) כי אז אתה כבר מתחיל לשרוף שריר

סה"כ העקרון הרגיל הוא לסגור את הפה לפחמימות כמה שאפשר .. יש כל מיני תוספים כמו LIPO 6 שהוא מעולה, יש שממליצים על תה ירוק, קפה שחור, וכו' כל אלה "ממריצים" גורמים בעיקר לעליה בקצב הלב ושריפת שומן ..

אם יש לך תפריט , תוסיף לזה אימוני חיטוב (אתה חייב להוריד במשקלים באימוני כוח אחרת תפצע !) , נגיד אם אתה עובד ABCAB או AB AB ומנוחה באמצע, אני הייתי עושה בחיטוב בסוף כל אימון A 45 דקות על הקרוס , יש כאלה שאומרים לעשות בהתחלת אימון אבל אז אני גמור לקראת שאר האימון.

מקווה שעזרתי בקצת

פורסם

בתפריט אכן אין הרבה פחמימות ויש מספיק חלבון

אני בכלל ללא מרים משקולות אז אין פה משקלים מלבד "משקלים" של מתח ושכיבות שמיכה 2-3 בשבוע.

פעילות אירובית כ 5 פעמים בשבוע

למה שאני יאבד שריר בתקופה הזו ?

ושוב, מטרת האשכול היא: האם ישנו תוסף שיוכל לעזור (לא להתבסס עליו) לי בתקופה הזו לקבל חיטוב ולשמור על השריר (אני לא הכי מעוניין לעלות שריר)

פורסם

אין מוצר שמיועד באופן ישיר למטרה זו אבל לדעתי אם תוסיף קריאטין (5 גרם ליום), ומשקה חומצות אמינו

כמו XTEND אז זה יעזור במידה מסוימת. קח בחשבון שיש מי שהקריאטין גורם לו לנפיחות, במיוחד אם שותים כמויות מים

גדולות ולא נחוצות במינון הזה.

אני אישית עשיתי חיטוב לפני כשנה והשגתי תוצאות די טובות, הייתי מצרף תמונה אבל אני לא בטוח שזה רעיון טוב לשים

תמונה שלי בחצי עירום בפורום הזה. פנה אלי בפרטי ואני אמצא דרך להראות לך את התוצאות שהשגתי.

אני אגב לא נעזרתי בשום תוסף חוץ מהתפריט הפשוט שאני מכין לעצמי ולא עשיתי שום פעילות אירובית כלשהי.

פורסם

איזה טעות, למה אנשים שאין להם מושג בכלל מגיבים פה

קריאטין סופח מים, לא רק שהוא יתייבש (כי לא טרחת להגיד לו שצריך לשתות המון) - אלא גם שהוא יבוא להסתכל במראה ולא יבין מאיפה צצה לו הבטן הענקית, הוא לא ידע שמדובר במים של הקריאטין.

קריאטין ממש לא בא בחיטוב. קריאטין נותן כוח, וזה ממש לא המקום שלו

פורסם
איזה טעות, למה אנשים שאין להם מושג בכלל מגיבים פה

קריאטין סופח מים, לא רק שהוא יתייבש (כי לא טרחת להגיד לו שצריך לשתות המון) - אלא גם שהוא יבוא להסתכל במראה ולא יבין מאיפה צצה לו הבטן הענקית, הוא לא ידע שמדובר במים של הקריאטין.

קריאטין ממש לא בא בחיטוב. קריאטין נותן כוח, וזה ממש לא המקום שלו

עם 5 גרם קריאטין ליום לא צריך לשתות שום דבר מיוחד, לא מדובר בהעמסה. עלי אישית הוא לא יוצר נפיחות למרות שעקרונית זה

נכון שזה יכול לגרום לזה, במינונים הללו לא נראה לי שזה יקרה.

אני אגב מאמן כושר מוסמך, ספורטאי חובב וגם אדם די מוכר, שאל עלי ותבין כמה שאתה טועה בהנחות החצופות שלך לגבי.

הנה גם קישור למאמר על חיטוב של גיל גרנות מישראלבודי-

http://www.israelbody.org/index.asp?categoryid=81&articleid=108&searchparam=חיטוב

"כאשר תגיע לסיום תקופת החיטוב שלך, תוכל לצרוך קריאטין בכמות קטנה או בכלל לא (שימור) מבלי לחשוש מספחת נוזלים מיותרת (בין 3-6 גרם ביום למשך 3 חודשים)."

גם שם ממליצים על קריאטין בכמויות קטנות לחיטוב. גם לו אין מושג? אולי כולם נלך למר שניר לסדנא או משהו ונחכים.

• תוכן חדש...