Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תשאל את גיל מי אני :) הוא ישמח לענות לך.

בכל אופן לאחר שטרחת לציין שאני "חצוף" אני אשמח לציין שאתה צריך ללמוד הבנת הנקרא , אם כי כבר ציטטת את גיל, אז רשום

" כאשר תגיע לסיום תקופת החיטוב שלך, תוכל לצרוך קריאטין בכמות קטנה או בכלל לא (שימור) מבלי לחשוש מספחת נוזלים מיותרת (בין 3-6 גרם ביום למשך 3 חודשים)."

פורסם

גם אותי הוא מכיר וגם אני ציטטתי אותו, הבחור ביקש ל-100 ימים, הכתבה מדברת על 3 חודשים, אותו דבר.

זה גם לא העניין, ההמלצה שלי היא לא על בסיס המאמר.

מה שיותר מעניין זה שמקודם אמרת שקריאטין לא בא בחיטוב, שיהיה לו בטן ענקית ושאני לא מבין ועכשיו אתה מצטט כתבה

שממליצה על קריאטין בחיטוב, באותם מינונים שאני המלצתי וכשרשום במפורש שאין מה לחשוש מספיחת נוזלים מיותרת ואתה

עוד טוען שלי יש בעיות בהבנת הנקרא. מעניין.

פורסם

חברים, בואו נעזוב את הקריאטין בצד.

פרשתי ממכוני כושר לפני 5 שנים והייתי משתמש בקריאטין ואני יודע בידיוק מה הוא עושה ומה עושים איתו וראיתי ממנו תוצאות מעבר למה שציפיתי.

קריאטין לא ברשימה שלי, אז אחרי ששכחנו את הקריאטין נעבור לחלק האומנותי:

מאז שהפסקתי להתאמן, לא עשיתי שום פעילות כדי לשמור על שריר (גם לא תזונה),

וחוץ מהירידה הראשונית כשמפסיקים להתאמן, לא ירדתי יותר במאסה.

אז למה שעכשיו אני יירד ? וזה בתקופת החיטוב שעוד בה אני כן איכשהוא עושה פעילות גופנית.

מעבר לתפריט ופעילות גופנית האם יש משהו שיעזור לי להתחטב ויהיה גם איכשהוא בריא לתקופה הזו של החיטוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה מרזה, אתה יורד גם במסת שריר וגם בשומן.

כמה מזה וכמה מזה - בלי בדיקות מדוקדקות - אף אחד לא יוכל להגיד לך בדיוק.

עכשיו אתה "מאוזן" - לא יורד ולא עולה. אתה רוצה להתחטב, קרי - להוריד אחוזי שומן.

חלק ממסת השריר "יילך" עם זה.

כדי לגרום לכמה שפחות "ללכת" עם אותה הרזייה

אתה צריך לשמור על תזונה נאותה מבחינת צריכת חלבונים,

ועדיין להמשיך לעבוד על מסת שריר (אימון אנאירובי).

סה"כ אתה מדבר על הורדת ק"ג בודדים (לפי מה שזכור לי שפגשתי אותך יש לך מבנה גוף רגיל + -),

ושמירה על מסת שריר שאינה עצומה בגודלה.

אני חושב שאתה קצת עושה מזה עניין יותר גדול ממה שזה באמת.

תעשה אירובי מסודר, תמשיך עם תרגילי האנאירובי שלך, תאכל מסודר, תשמור על כמויות חלבונים,

תפחית קצת פחמימות, ובאמת שאני לא רואה איך תהיה לך איזושהי בעייה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה על התגובה.

לא ממש עושה מזה עניין, אלא הדאיגו אותי שאני יאבד מאסה שאין לי גם ככה הרבה.

לכן רציתי לדעת שאולי ישנו תוסף שיעזור לי בתקופה הזו לשמור על עצמי ואולי גם יעזור בשריפת השומן עצמה.

וכמו שאמרתי, שכבר התייעצתי בתזונאי ויש לי תפריט שדווקא אני מרוצה ממנו עד כה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...