Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכש האחרון שלי הוא מגבר של קיקר - הדגם מצויין בשורת הנושא.

אין מה לאמר, מגבר מעולה, נקי ושקט ומאוד מאוד, חזק!

המידבאסים פועלים כמו שני סאבוופרים ומוציאים צליל מדוייק להפליא ונקי באותה המידה.

בשביל המידים הוא קצת חזק מידי לדעתי כי קשה מאוד לכוון אותם ונכון לעכשיו העדפתי לסגור אותם קצת יותר ממה שרציתי מאשר לפתוח אותם יותר מידי וגם אז הם לא מעוותים אבל הם צועקים.

הסוני הקטן חזר להגביר את הטוויטרים החדשים והוא עושה את זה יוצא מן הכלל, פתוח טיפ טיפה יותר מהמינימום וכל הרכב מתעורר לחיים.

אני צריך לברר בחוברת המדריך מה דרגת החיתוך של הקרוסים שלהם כי נראה שלי שההשתלבות של הסאב וופר טיפה שונה, עם המגבר הקודם (ה600.4) הצלחתי להגיע למצב מעולה בנושא הזה.

גם עכשיו התוצאה היא מעולה אבל אני צריך להתחיל לשחק קצת עם החיתוכים כדי לראות אם יש אפשרות להוציא תוצאה יותר טובה מהמערכת.

התרשמות ראשונית - מגבר ששווה כל אגורה שחוקה ששילמתי עליו.

אני רק יכול לדמיין מה ה850.4 מסוגל לעשות.

הכנסתי סוף סוף את הקורות למקום שלהן כמו שצריך, עכשיו רק צריך לחשוב אם יש סיכוי לשפר את הישיבה של המידים בתוכן.

זהו, המערכת שלמה מבחינתי. יכול להיות שקצת יותר לקראת הקיץ אני אטפל בבידוד של הדלתות הקדמיות.

אבל השלב הבא כנראה כבר יהיה לפרק את הכל ולשקול היטב אם אני רוצה להעביר את המערכת הזאת לרכב חברה או לא.

אפרופו - המגבר עלה 248 דולר - זה דגם שתעודת הלידה שלו היא משנת 2006 אבל הוא חדש באריזה עם אחריות יצרן מרגע שניתנה חותמת הרכישה.

הדגם החדש יותר שהוא אותו הדבר עולה 400 דולר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש, מבטיח לך שתחליף עוד אלמנטים בעתיד, זו מחלה קשה, כמו שנאמר "האויב של הטוב הוא הטוב יותר"... :wink:

שמח בשבילך שאתה מרוצה, זה העיקר וטוב ששיתפת אותנו בחוות הדעת.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אתמול בדיוק חשבתי על זה.

הדרך היחידה שהקטע של המערכות הזה יצא לי מהראש יהיה כשאני אקנה רכב שהסאונד שלו וההנאה ממנו תהיה גדולה כזאת שאני לא אצטרך לשמוע מוסיקה:).

זה אחלה רעיון.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני אקיים,

עכשיו שהמערכת חזרה למוטב והיא מבחינתי שלמה לחלוטין - אני אצלם במהלך הסופשבוע תמונות ואעלה אותן לאתר.

והיום נסעתי עם הרכב לעבודה ויצא לי להתרשם ולהנות ממנה - אין מה לדבר בכלל, כנראה שיש בחלק מהמקרים הצדקה למגבר עם נתון RMS גבוה כי המידבאסים עובדים כמו שהם לא עבדו מעולם, הם נקיים לגמרי והצורך שלי לעשות בידוד בדלתות ירד באיזה 70 אחוז. מתברר שחלק גדול מהרעידות נבע כנראה מזה שהמידבאסים לא קיבלו מספיק בשביל לעבוד נכון - התוצאה יוצאת מן הכלל יחסית לשזה שכמעט אין בידוד בדלתות.

המגבר הקודם שהיה לי הוא גם קיקר - kx600.4 והוא גם הוציא סאונד מדהים - אבל כנראה שבשביל המידבאסים הוא עדיין לא היה מספיק חזק, כי איך שהם עובדים כרגע זה משהו שאני לא יכול להסביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא בקטע של מימוש פוטנציאל - זה בעניין של יכולת.

אף אחד לא אמר שצריך לפתוח את הגיין עד הסוף - להפך, זה רק גורע.

כמה שהמגבר יכול לתת תוצאה יותר טובה על גיין יותר נמוך - זאת המשמעות האמיתית של מימוש פוטניאל אם כבר מדברים על הגברה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...