Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להכנס באוטובוס ולא לשים לב - סיפור הזוי.

GOLF
שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לשתף אתכם באחד הדברים המוזרים שראיתי.

היום בסביבות השעה 4 אני נוסע באוטובוס לכוון ראשון לציון. האוטובוס נעצר ברמזור לפני התחנה הישנה (מי שיודע אחרי הרמזור בונים 2 בניינים גבוהים ובזמן האחרון יש שם קצת לחץ). מהחלון אני רואה שבנתיב השמאלי כמעט במקביל לאוטובוס שבו אני נמצא עומד אוטובוס נוסף ומאחוריו בחורה בסקסו כסופה (אוטומטית. אפילו ראיתי את הידית מהחלון:)). כשהתנועה מתחילה לזוז מעט מחליטה הבחורה לפתע לעבור לנתיב הכי שמאלי המיועד לפונים שמאלה באותו צומת. היא זורקת מבט מהיר מאחורי כתף שמאל לראות שאין רכבים, שוברת הגה שמאלה, קולטת שהאוטובוס מולה הספיק לעצור שוב, נותנת גז ומגלחת את כל הפינה הימנית בפרונט של הסקסו המסכנה תוך רעש חזק של חיכוך בפגוש מתכת של אוטובוס. לאוטובוס זה כמובן לא הזיז, חוץ מכמה שריטות שטחיות. הסקסו כבר פצועה יותר: פנס ימין, פגוש, כנף, קצת גריל, מכסה מנוע. עכשיו מגיע הקטע המעניין. תהרגו אותי, אבל אין אדם שלא היה שם לב כשהוא היה נכנס באוטובוס. תתפלאו. האוטובוס ממשיך להאיץ קדימה, והבחורה בסקסו פונה שמאלה בשיא הנונשלנטיות וממשיכה בנסיעה. אני מסתכל מהאוטובוס שלי המום. איך לעזאזל היא לא שמה לב? או אולי היא שמה לב, אבל האם יכול להיות שלאדם כל-כך לא מזיז? כשהסקסו התרחקה ממני לכוון שמאל חשבתי אולי היא עוד תעצור לבדוק להסתכל. כלום. היא המשיכה בנסיעה כאילו כלום. על הכנף המעוכה עוד נשאר צבע סגול למזכרת שהיא גירדה מהאוטובוס.

באמת שאין לי שמץ של מושג איך אפשר לפצוע ככה רכב ולא לשים לב. הייתכן שהיא לא הרגישה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנהגת יצאה תותחית.

עשתה איבחון מהיר,

כלום לא נשבר ( :lol:), האוטו עדיין חיי ונושם,

אפשר להמשיך לנסוע, למה לעצור?

במיוחד כשאתה אומר שלאוטובוס לא קרה כלום.

:-)

I :inlove: MY Mitsubishi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שגברים עם מקלדת מראים בדיוק כמה "נאורים" הם ?

תפסיק לעשות מעצמך צחוק, לא חסרות נשים שיכולות להראות לך מאיפה משתין הדג בנהיגה.

מה שנדיר באמת זה גברים שמודעים לזה שהם לא נהגים משהו, ומוכנים להודות בזה... זה בהחלט נדיר. על המקלדת כולנו שומאכר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שמעתי מוזיקה ולא היו לה אוזניות. החלון של האוטובוס שבו הייתי היה פתוח והסקסו עמדה פחות מ-2 מטר מהאוטובוס עם חלונות קדמיים פתוחים עד מחציתם.

Ivgeni, אני חייב להשיג לי אחד מהפגושים האלה:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...