Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוסיף לרשימה את הונדה ג'אז- גם ברכב הזה הקורה מפריעה לשדה ראייה.

הבעיה היתה כל כך בולטת שאפילו שאלתי את החבר שלי (בעל רכב) האם הוא לפעמים נתקל במצבים מסוכנים בגלל שהוא לא ראה בגלל הקורה וקיבלתי תשובה חיובית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגברת עם הליינה ראתה את הילד רק כאשר הגיע אל מול הכנף השמאלית לפני זה המשקוף הסתיר אותו !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
כתבתי באחד המקומונים של באר שבע

ושם לא הסבירו לך שרווח מופיע לאחר סימן הפיסוק ולא לפניו?

לעניין, תמיד קל להאשים את הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חייב להגיד שגם כשאני קיבלתי את הפאסאט, בשבוע הראשון גם אני הרגשתי כי הקורה מפריעה לי להסתכל ולוקחת לי הרבה שדה ראייה. אבל התרגלתי, ומאז הימים הראשונים של האוטו אצלי הדבר לא מורגש כלל.

נ.ב.

עכשיו יצאתי לשבת באוטו ולבחון שנית והוא בכלל לא מפריע לי - לא יודע מה הפריע לי בהתחלה.

פורסם

חבר'ה אני ממש לא מבין את הבעיה, "אלעד ס" כבר נתן את התשובה המתאימה.

הבעיה נפוצה במכוניות חדשות, כבר מכאן אפשר להבין כי מדובר על שיפור בטיחותי נחוץ לשמירת שלמות תא הנוסעים במהלך תאונה חזיתית. למי יש בעיה בכל הענין הזה?

להולכי הרגל כמובן, לכן בציוני המבחן של NCAP יש גם ציון בטיחות לנוסעי הרכב וגם עד כמה הרכב בטיחותי להולכי הרגל העלולים להתקל בו,

לא רק במקרה תאונה עימם, מה שנראה שם תחת נושא שנקרא "Pedestrian protection".

כיום ישנם יצרני הרכב מעדיפים "להקריב" את ציון הבטיחות להולכי הרכב בכדי להעלות את ציון הבטיחות של תאונת רכב עם רכב אחר ולהמנע מהוצאות כספיות גדולות יותר בתכנון חלק קידמי בטיחותי יותר, למרות שגם זה משוקלל בציון הרכב הסופי במבחן הNCAP אך מהווה אחוז קטן יותר מהציון הסופי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

צריך למדוד עובי ולקבוע איזה רכב מסתיר יותר ונכתיר אותו לשלילה !.

בואו נתחיל במדידות ונערוך טבלה מסודרת !

פורסם
ושם לא הסבירו לך שרווח מופיע לאחר סימן הפיסוק ולא לפניו?

לעניין, תמיד קל להאשים את הרכב.

פאלו יקירי , למה אתה מתכוון ?, אודה לך אם תסביר לי שוב את עניין הרווח והפיסוק.איפה טעיתי ?.

תודה.

פורסם

קנגו.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
פאלו יקירי , למה אתה מתכוון ?, אודה לך אם תסביר לי שוב את עניין הרווח והפיסוק.איפה טעיתי ?.

תודה.

פאלו יקירי[רווח מיותר] , למה אתה מתכוון[רווח מיותר] ?,[אין פסיק אחר סימן שאלה] אודה לך אם תסביר לי שוב את עניין הרווח והפיסוק.[אין רווח]איפה טעיתי[רווח מיותר] ?.[לא שמים נקודה אחר סימן שאלה]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קנגו.

לא יודע אני נוהג בן השאר גם בקנגו ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו..

האוטו מרווח ואתה יושב רחוק מהקורה הזו ולכן היא מסתירה מעט מאוד..

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
זה ממש נכון מה שאתה כותב.

המשולש הקטן מלפנים לא רק שלא עוזר - הוא נותן תחושה מזוייפת כאילו אתה רואה הכל מה שבפועל לא נכון.

וזה יותר גרוע במזדה 5.

נסעתי לא מזמן עם אשתי במושב הנוסע - ותוך כדי שאני נכנס לכיכר - אשתי מתחילה לצעוק "תיזהר תיזהר אתה פוגע בה".

בלמתי מייד ואני מסתכל ימינה ושמאלה ולא רואה כלום.

אחרי כמה שברירי שניה צצה לי לפני הרכב בחורה שפשוט החליטה לעשות מעבר חציה באמצע הכיכר.

לא ראיתי אותה ולא היה עוזר אם הייתי מזיז את הראש עד מחר. הקורה הזאת פשוט משהו בומבסטי ומאחר והרכב גבוה יחסית - יוצא שזה בגובה הראש של עובר הדרך הממוצע ואם אתה מגיע מפניה ימנית - אתה פשוט לא תראה את מי שבא מולך ובדקתי את זה אחרי זה כמה וכמה פעמים.

פשוט מפחיד ומה שיש לעשות זה פשוט להעיף מבטים לכל הכוונים לפני שאתה פונה כי אחרי זה זה כבר מאוחר.

המשפט האחרון שלך אומר הכל.

זה אל"ף בי"ת בנהיגה בטוחה- צפיה למרחוק וראית הנולד.

מי שרואה את הנולד בכביש, מצמצם משמעותית את הסיכוי שלו להיות מעורב בתאונה (מכל סוג שהיא), ולא משנה באיזה כלי רכב הוא נוהג, ומה רוחב קורת ה-A שלו.

:puzzled:
פורסם

ומשהו קטן המוקדש לכל אחד ואחד מכותבי ההודעות בשרשור זה:

אזהרה! משרד התחבורה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים קובעים: הנהיגה ברכב מנועי בעל קורת A מסוכנת ולא בטוחה;

מומלץ לנסר אותה, וע"י כך ולבטל אותה.

בברכת נסיעה טובה ובטוחה,

משרד התחבורה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים.

:puzzled:
פורסם
יש בעיה דומה גם ברנו מגאן (משקופים מאוד עבים), פשוט צריך להתרגל להזיז את הראש ימינה-שמאלה כל פעם שמתקרבים למעבר חציה.

או או, כמה שאתה צודק!

אין כמו הלנסר ז"ל, מרגיש שנוסעים על אופניים :)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...