Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משיכה חזקה ימינה בלחיצה על הבלם בטנדר מאזדה b 2500

yuvi 81
שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי רכב מאזדה b2500 ויש לו בעיה בברקס

הלחץ המופעל על הקליפר הימני בעת לחיצה על הדוושה הוא הרבה יותר גדול מאשר הקליפר השמאלי מה שגורם לרכב לסטות חזק ימינה

ישנם הרבה סיבות לתקלה הזו ואני לא רוצה לעבור אחת אחת עד שנפגע במטרה

אם משהו יודע ויכול למקד אותי יותר אני ישמח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, הסידור כאן עובד ככה, שהשואל תורם כמה שיותר פרטים על על הבעיה והמשיבים מנסים לעזור ככל יכולתם.

תן פרטים, איך זוהה הפרש לחצים? האם על ידי חיבור שעוני לחץ הידראולי? האם בוצעה בדיקת עוצמת בלימה בגלגלים? אלו עבודות בוצעו על הרכב לאחרונה? האם התקלה החלה בבת אחת או בהדרגה? מה מצב רפידות הבלם? והדיסקים? מצב צנרת הבלמים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלחצים זוהו במכון טסטים בבדיקת עומסים.

מצב הברקסים הוא סביר לא דורשים החלפה מידית

יש לאוטו גלגלי בלון( רחבים יותר מימדות היצרן) שזה נתון חשוב

בצד שמאל הוחלף צינור ברקס חדש שמא הקודם היה סתום וזה לא פתר את הבעיה

אז לפני שאני משפץ את הקליפרים או מחליף משאבת ברקס ואת כול הצנרת

רציתי לשמוע תגובות מאנשים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקן אותי אם אני טועה, אבל במכון טסטים לא נבדקו לחצים במערכת ההידראולית, אלא עוצמות בלימה בגלגלים.

למיטב ידיעתי ניתן לחבר שעוני לחץ לקליפרים, בדיקה שתיתן כיוון טוב להמשך הדרך.

מערכת הבלמים אצלך היא רגילה או דיאגונלית? האם מתא אחד במשאבה הראשית יוצא לחץ לשני הגלגלים הקדמיים, או שלגלגל קדמי אחד ולאחורי האלכסוני לו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה בעניין הבדיקה היא באמת היתה בדיקת עומסים

בכל אופן אני לא יודע איזה משאבה יש אני יכול להגיד לך שיוצאים ממנה 3 צינורות

אם צריך להחליף משאבה אז כמה עולה חדשה ואם אפשר להשיג משופצת וכמה היא אמורה לעלות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה מסילות אתה בדיוק מדבר אם תפרט זה יעזור לי

בקשר ללא לקפוץ ליקר אתה צודק ב100% אבל אני צריך לשלול דברים ואני לא יודע מאיפה להתחיל והבעיה שגם המוסך שלי לא יודע והוא בעניין של לעזור לי ולא לדפוק אותי ואני יודע שזה מוסך מיקצועי פשוט גם הוא לא רוצה שאני יתחיל לשפוך כסף סתם עד שנפטור את הבעיה

הוא מיצידו בירר בכמה בעלי מקצוע אחרים שנתנו לו תשובות שנות שכל אחת יכולה להיות נכונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה מסילות אתה בדיוק מדבר אם תפרט זה יעזור לי

בקשר ללא לקפוץ ליקר אתה צודק ב100% אבל אני צריך לשלול דברים ואני לא יודע מאיפה להתחיל והבעיה שגם המוסך שלי לא יודע והוא בעניין של לעזור לי ולא לדפוק אותי ואני יודע שזה מוסך מיקצועי פשוט גם הוא לא רוצה שאני יתחיל לשפוך כסף סתם עד שנפטור את הבעיה

הוא מיצידו בירר בכמה בעלי מקצוע אחרים שנתנו לו תשובות שנות שכל אחת יכולה להיות נכונה

שלום.

בו נקצר את ההליך.

כדאי לדעת מה שיש או לקוי בבלמים צריך ללכת למוסך ולשם שינוי למוסך שיודע את המלאכה.

התשובה הזו "המוסך שלי לא יודע" מרתיחה לי את הדם ולמה ?זו לא החוכמה להחליף בלמים!

ידידי בשביל להחליף בלמים לא צריך אוניברסיטה אבל בשביל בעיות טכניות כן צריך!!!

אם הוא לא מסוגל לטפל בבעיה חפש בעל מקצוע שיודע את המקצוע.

לדעתי אסור לך להתעסק אם בעיה מהסוג שיש לך לבד ומיכיון שמדובר בבטיחות חייב בעל מיקצוע מומחה ומורשה לטפל ברכב שחלילה לא יקרה אסון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...