Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ששופרה ככל הנראה אצל הבעלים הקודמים.

מותקן עליה פילטר אויר פתוח, הבעיה שישנו טפטוף שמן מהפילטר, אשמח להמלצות הצעות והארות.

תודה

מצ"ב תמונות הפילטר, ושאריות השמן כפי שניתן לראות גם בצינור וגם על תא המנוע.

31052008426.jpg

31052008428.jpg

31052008427.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
בתור משתמש לא חדש אתה אמור להכיר את כללי הפורום הטכני, ולמקרה ששכחת:

www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=9&a=32

הכותרת נערכה עבורך.

תהרוג אותי אם אני מבין למה הכותרת שלך טובה יותר משלי, אני השתדלתי להכיל בכותרת את כל המידע הדרוש ויותר.

ניחא, לא נתווכח על זה!

יש מישהו שיכול לתת הסבר מדעי לעניין?

בפורום מקביל בתפוז לא ממש הצליחו לעזור לי.

תודה מראש לעונים.

חבר מועדון 13925

פורסם

אין לנו עניין להרוג אותך לעת עתה, אך כותרת בסגנון "גולף GTI דור ראשון'" בהחלט אינה אינפורמטיבית או מתיישרת עם כללי הכותרת והפורום.

להבא תשתפר או שנאלץ להוציא מהבויידם את חבל התלייה (מזמן שלא הייתה לנו תלייה הגונה ברחבת העיר מול משרד השריף).

ולעניינך:

מסנן אויר פתוח מקבל שימון תקופתי, אולי זה מה שנוזל? (בדוק בפורום שיפורים לגבי השערה זו).

האם יש איבוד שמן מעבר לכך (תצרוכת שמן)?

רצוי לבצע בדיקת מפלס שמן מנוע, בדיקה למערכת נשם המנוע ובדיקת דחיסה ולחץ הפוך למנוע לקבוע את תקינותו.

פורסם

יכול להיות שאני טועה לגמרי,אבל אני ינסה בכל זאת.

אצלי בפולו (אני יודעה שיש הבדל גדול) נשם מנוע מחבר לקופסה של מסנן אויר ולפעמים אפשר לראות קצת סימני שמן בקופסה

אולי יש מצב שבגלל המבנה שמן שיצא מהנשם נזל למטה דרך הצינור של הפילטר.

פורסם
אין לנו עניין להרוג אותך לעת עתה, אך כותרת בסגנון "גולף GTI דור ראשון'" בהחלט אינה אינפורמטיבית או מתיישרת עם כללי הכותרת והפורום.

להבא תשתפר או שנאלץ להוציא מהבויידם את חבל התלייה (מזמן שלא הייתה לנו תלייה הגונה ברחבת העיר מול משרד השריף).

ולעניינך:

מסנן אויר פתוח מקבל שימון תקופתי, אולי זה מה שנוזל? (בדוק בפורום שיפורים לגבי השערה זו).

האם יש איבוד שמן מעבר לכך (תצרוכת שמן)?

רצוי לבצע בדיקת מפלס שמן מנוע, בדיקה למערכת נשם המנוע ובדיקת דחיסה ולחץ הפוך למנוע לקבוע את תקינותו.

תודה רבה

יכול להיות שאני טועה לגמרי,אבל אני ינסה בכל זאת.

אצלי בפולו (אני יודעה שיש הבדל גדול) נשם מנוע מחבר לקופסה של מסנן אויר ולפעמים אפשר לראות קצת סימני שמן בקופסה

אולי יש מצב שבגלל המבנה שמן שיצא מהנשם נזל למטה דרך הצינור של הפילטר.

אם תסתכל בתמונה תראה שנוזלת שם כמות לא מבוטלת של שמן, לא נראה לי תקין כלל.

הרכב יכנס למוסך לבדיקה מעמיקה, רציתי להיות מוכן להפתעות שלא יספרו לי סיפורים שהלך מנוע וכו'.

תודה בכל אופן.

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...