Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יש קרוס פאסיבי מותאם של הסט אז אפשר להשתמש בו ועל ידי זה לחסוך ערוצי הגברה. אם אין אז צריך לעבוד אקטיבית וזה אכן מצריך ערוץ הגברה נוסף. אין ארוחות חינם לצערי.

אני לא ממליץ להיכנס לעולם ה 3 וואי ללא קרוס פאסיבי מקורי של הסט\קרוס אקטיבי עם ערוצי הגברה בהתאם. כמובן שהאופציה השניה עדיפה מבחינת פוטנציאל סאונד והאופציה הראשונה עדיפה מבחינת עלות.

מתן , לגבי הקיקים , לא קבעתי שקיקים הם המיקום הכי טוב. אני כן אומר שזה מיקום מצוין ,אבל ברור שאין פה שחור ולבן ואני לא חושב שהקיקים זה בהכרח המקום הכי טוב. יש יתרונות וחסרונות ..

בדיוק כמו שחשבתי... אוקיי.

צריך לעשות קצת חושבים בעיניין. אני בדעה שנכון להיום (ולתקופה הקרובה רחוקה) אני לא מתכוון להחליף את הסט שיש לי היום כיוון שהוא ממש חדש ואני גם מאוד מרוצה ממנו, אך יחד עם זה שאני מאוד מרוצה ממנו אני גם מאוד רוצה להוסיף את המימד השלישי בשביל לחוות את המוזיקה מהבמה הקדמית בצורה הרבה יותר אייכותית ומקצועית.

ביום שאני יחליט על סט 3 חלקים קומפלט - זה יהיה סט מאוד מאוד אייכותי ומאוד יוקרתי (צמרמורות בכול הגוף מהאבסולוט).

בינתיים ועד שזה יקרה הייתי רוצה להתחיל את העיניין בצורה קצת יותר פשוטה ע"י הוספת אלמנט מתוצרת פירמה אחרת.

וכמו שעופר הדגיש וזה גם מה שאני הבנתי היום, זה יצריך עוד זוג ערוצי הגברה.

אני צריך להיפגש עם עופר ולהתרשם ממידריינג' שמותקן בקיקפאנל נמוך כ"כ בשביל להחליט אם יהיה לי שווה להשקיע בעוד מגבר 2 ערוצים פשוט יחסית (אני מעריך שאני לא זקוק ליותר מ- 50-60 וואט עבור זוג מידריינג'), קרוס אקטיבי וכמובן זוג האלמנטים. ולא לשכוח להוסיף את העלות של ההתקנה והבנייה.

מה גם שאני מתחיל לחשוש לגבי מערכת החשמל במאזדה 3 הפשוטה שלי ברגע שאוסיף עוד מגבר, למרות שהוא לא יהיה כ"כ חזק אבל עדיין.

בכול מקרה, תודה לכול מי שעזר...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פיתרון ש Diamond Audio תכננו בשביל מה שאתה רוצה לעשות, אתה תצטרך לקנות את זה ואין צורך בעוד ערוצי הגברה.

הבעייה היחידה פה היא שאתה כבר קנית את הדגם של ה 6.5 אינץ ומה שהם מוכרים מגיע עם 6.5 אינץ גם כן.

מקראה פה אני מסיק שזה בדיוק אותו הרמקול, ככה שהמידרנג' שלך יהיה גם כן 6.5 אינץ. אין צורך ב6.5 אינץ עבור תדרי המידרנג', סתם מגושם... אני במקומך הייתי שואל את הדילרים אם אפשר לרכוש את הקרוסאובר שמגיע כחלק מה S6.0mx3 יחד עם הרמקול שמגיע כחלק מהסט S400.

בנוגע לאיך אתה מחבר את הכל - תסתכל ב MANUAL שלך כאן בעמוד 8.

אגב אני קורא תגובות מאוד חיוביות לסטאפ הזה... אז שיהיה בהצלחה.

פורסם

מזדה ,,

אהלן ,

כרגע אני מגביר את כל המערכת שלי על ידי מגבר 1 של 4 ערוצים

סט 3 חלקים מקדימה + סאב :p

כמובן שהסט הקדמי פאסיבי על ידי קרוס של חברה שאני ממש אבל ממש לא אוהב אבל זה לא קשור כרגע :]

שומעים פי כמה רמות יותר טוב מללא המיד כמובן שבאקטיבי ישמעו הרבה הרבה הרבה יותר טוב .

יום טוב ובהצלחה

פורסם

המידרנג' שאתה צריך נקרא s4.0m

הקרוסאובר שאתה צריך נקרא Sx3 והוא מאפשר לך גם bi-amping (זה עדיך מחיבור ישיר למגבר אם אין קרוסאובר אקטיבי על מנת להגן על הרמקולים)

יש לך עוד מידע על הסטאפ הזה כאן

עכשיו תפנה לדילרים רציניים שימכרו לך ספציפית זוג קרוסים וזוג מידים כאלו ואתה מסודר :)

לטעמי זה צריך להיות יותר זול מה s6.0mx3 שהרי מגיע עם רמקול יותר גדול שבד"כ אוטומטית אומר יותר יקר.

פורסם

אוקיי, אין ספק שזו פריצת דרך משמעותית, ותודה לכולכם על העזרה!

אבל...אני די מתלבט בנוגע לעיניין שהסט יהיה מסורס ומאוד מוגבל ע"י קרוס פסיבי. יותר מזה שאני מתלבט, אני די חושש כי יהיה חסר לי המשחק עם הכיוונים שלו ואני חושש להתאכזב ממנו. אבל מצד שני, אם זה לא יילך, אז אני פשוט אצטרך לקמבן איזה משהו ולהוסיף עוד זוג ערוצים ממגבר קטן מימדים ולשלב הכול עם קרוס אקטיבי.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סטאפ אקטיבי מלא הוא שונה משמעותית היות ודורש ממך המון סבלנות, מקצועיות, הגברה=חשמל=כסף חיתוכים=קרוסאובר אקטיבי וכו'... ושתבין אני בדילמה דומה כבר שלושה שבועות.

לבסוף החלטתי פשוט לעשות את הניסוי. אני מתחיל בבי-אמפינג עבור הסט של האילייט עם הקרוס המקורי, ולאחר מכן אני כנראה יבדוק מה אפשר לעשות כאשר עוברים לאקטיביות מלאה וכל זאת על מנת לראות האם התוספת שווה את ההשקעה.

אני ממליץ לך להתחיל פסיבי, מי יודע אולי אפילו תאהב את זה. :shock:

סתם... :oops:

פורסם

סבבה, נשמע לי הכי הגיוני.

כבר עכשיו שלחתי מייל מפורט לחבר שלי בפלורידה שיקפוץ לאחד הדילרים של DIAMOND AUDIO שקרוב אליו לבית עם פירוט מלא של הרכיבים. אם יש לו מה טוב, ואם אין לו אז ביקשתי ממנו שיבקש מהדילר שיצור איתם קשר ויזמין לי במיוחד את שני הרכיבים האלו.

פורסם

מסורס ???

למה אתה חושב שיצרן מתאים לאלמנט שלו קרוס ???

למה היי אנד בבית לא עובדים אקטיבי ???

יש להכל תשובות ... שורה תחתונה לאלמנט יש יכולת מסויימת והבתאם ליכולת הזאת מותאם לו קרוס , ברכב .. זה נכון יש כל מיני תופעות מוזרות בסאונד ... אבל הפיתרון שלהן לדעתי לא טבוע בקרוס דיגיטלי אלא באקוליזציה של כל צד בנפרד ....

ואגב , אני לא מבין למה שלא תלך באמצע .... יש לך HU שתומך 3WAY תרכוש קרוס פאסיבי שיחתוך בין הטויטר למיד ותייחס אליהם כאלמנט אחד .....

לוופר כאלמנט וסאב כאלמנט

פורסם

אנחנו מדברים על אותו הדבר, נתתי לו את הדגמים שהוא צריך כדי לעשות בדיוק את זה.

בסך הכל אין לי שום בעיה עם קרוסאוברים פאסיבים אבל לצורך הלמידה אני מוכן לעשות את הניסוי ואני ישפוך את מה שלמדתי ממנו בפורום... אם יש למישהו הצעות איך לעשות את זה בצורה מבוקרת, אני אשמח...

פורסם

קבל מתנהג כהיי פס מדרגה ראשונה זה טוב לטויטר ומיד כדיי לעשות להם סוג של אבטחה

לגביי LP של המיד זה בעיה כי צריך סליל .. אבל בדכ זה לא רלוונטי כי הFS בדכ מזיק לאלמנט

פורסם

אוקי..אני מקבל את דעתך מתן, ובלי שום קשר אני רוצה גם להתנסות עם קרוס פסיבי.

עכשיו, קבלו איזה שוס! שלחתי מייל לחבר שלי שנמצא בפלורידה עם כתובת של דילר מורשה ממש 2 ק"מ ממנו, הוא כבר דיבר עם הדילר בטלפון ובירר על המיד והקרוס שאני רוצה - הדילר כבר דיבר עם DIAMOND AUDIO שנמצאים באריזונה בשביל להזמין לי אותם, והם מבקשים את ה- SERIAL של הסט שיש לי היום ברכב בשביל שהם יוכלו להתאים לי קרוס ומיד שיהיו ספציפית עבורם!! הייתי בשוק!!

בכול מקרה, אני צריך למצוא זמן בשביל לפרק את אחד הרמוקלים ולקחת את ה- SERIAL מהמגנט שלו ולשלוח להם, כי את החוברת מזמן אין לי ואת הקופסא בכלל לא הבאתי איתי מארה"ב.

בכול מקרה, הייתי ממש בשוק מזה שהם רוצים את ה- SERIAL של הרמקולים שלי בשביל להתאים להם קרוס ומיד...איזה שירות! איזה כיף! זה ממש עשה לי את היום...

פורסם

יש לך גם אפשרות לקנות מגבר נוסף קטן במקרה מישהו מוכר כזה בפורום) ואיתו תגביר את הטוויטרים, ועם המגבר 4 ערוצים הנוכחי תגביר את המידים והוופרים.

• תוכן חדש...