Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה בטורקיה - קלאב באנטליה או בבודרום, המלצות?

THE-ONE
שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן.

אני מעוניין ביום ראשון הקרוב לנסוע עם חברתי לנופש בטורקיה, במלון חמישה כוכבים (הכל קלול), בקלאב.

לפי מה שראיתי המחירים נעים סביב ה-400 דולר ומעלה. אשמח לשמוע באיזו עיר הקלאבים הכי טובים ועל איזורי טיול מומלצים.

אני כרגע לקראת סגירה (כנראה מחר או מחרתיים) בקלאב שנקרא VERA MARE (מישהו שמע?) 5 כוכבים הכל כלול, באנטליה, ואשמח לדעת אם הוא מומלץ והאם מישהו שמע עליו.

הבנתי שבבודרום הקלאבים לא באותה רמה כמו באנטליה ושבאנטליה הקלאבים הכי ברמה - האמנם?

אודה לכם על תגובות והמלצות ענייניות, כיון שאיני רוצה להגיע לדקה האחרונה ולהתחיל להזיז עניינים בלחץ.

תודה , ליאור.

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם

בשבוע שעבר הייתי עם חברתי ( אשתי לעתיד ) באנטליה בקלאב שנקרא

טופקפי , אני חייב לומר שהמקום פשוט יפה , עם הרבה פעילויות , ומומלץ ביותר .

חדרים מרווחים , ים קרוב מאוד לחדרים , וארוחות ופעילויות מכל טוב

בקיצור

מומלץ

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בבודרום ולא באנטליה כך שאני לא יכולה להשוות. אבל הייתי במקום שקוראים לו קלאב בליציה. המלון עצמו מגניב לאללה, על שפת המים ומאוד יפה. בודרום עצמה עיר מאוד יפה (אם אתם בקטע של מוזיאונים וחמאמים וטיולים רגליים).

לא משנה לאן תסעו - לכו לקבלה של המלון, בקשו מפה של העיר ותסמנו עם טוש את המקומות שאליהם אתם רוצים ללכת וכך תתכננו לכם טיול למופת :)

תיהנו!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה כמה אפשרויות שנידונו כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201150&highlight=%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%94

מקומות שווים באיזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=207164&highlight=%D7%93%D7%95%D7%93%D7%9F

תעשו חיים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שההורים נופשים כל שנה בקלאב אחר לרבות טופקאפי עליו יש להם חוות דעת מצויינת.

הקלאב שהם הכי מציינים לטובה והוא גם הקלאב שאני הצטרפתי עליהם ולדעתי אחד המוצדקים.

הוא הפאפילון זאוגמה- www.papillon.com.tr

עכשיו במצע הרגע האחרון 439 דולר ל4 לילות- שווה

http://www.mcc.co.il/travel_aviv04_anatalia.html

ממליץ מאוד

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...