Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול המחיר לקורה זה בין 1000 ל2000

קיק ל2 אלמנטים לא התענייתי אף פעם אבל כנראה כמעל 2000 קיק לאלמנט אחד עולה כ2000+

וגימור בצבע עולה יותר מגימור סקאי מכיוון שמושקע יותר עבודה בגימור החומר ... בנוסף צבע בתנור עולה פחות מתפירה של סקאי או בערך אותו דבר .

המחירים מהתעניינות אישית אצל כמה מתקינים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה שהסטים ישבו בדלתות. אם אני יבצע בנייה אז תהיה בעיה מבחינת הנפח עבודה לשניי המידבאסים נכון?

אני מתכוון לאטום את הדלת כמובן.

תודה על המידע לגביי המחירים..

מצטער שאני לא יכול להגיע למפגשים אני שומר שבת.

המשך יום-טוב!

פורסם

קצת מחשבה העלתה לי רעיון להשאיר מיד אחד בדלת ולמיד השני לעשות בנייה שיהיה קיק-פאנל.

ולאטום את הדלת. זה יותר פרקטי ופחות מתבלט..

לא תהיה בעיה מבחינת איכות כשהמיד בקיק פאנל? הכוונה היא האם הוא יעבוד שם כראוי ולא ירגיש ערום עם צליל אנמי כמו שהוא כרגע יושב על המגש האחורי כ FREE-AIR?

תודה לעונים..

פורסם

אני לא טיפוס של SQ טהור.. אני נוטה יותר לכיוון SPL למי שלא ראה מקודם שזה אמור להשתלב עם L7 בתיבה פתוחה של 92 ליטר.

פורסם
יש מספיק מדריכים לבניה עצמית בפורום, הם לא סתם קיימים פה.

יוסי, קודם כל יש מספיק אנשים שעושים טיפולים קטנים וגם גדולים ברכב שלהם לבד.

דבר שני, בבניה אתה לא מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך כמו למשל בהחלפת בלמים ברכב לבד, פשוט צריך להקפיד על כמה כללים בשימוש בחומרים שאפשר לקרוא עליהם.

לפי דעתי (אני לא יודע איך אתה רואה את זה) הפורום נועד לעזור לאנשים (גם לחסוך כסף) לכן אנשים ממליצים לבחור דרך חסכונית יותר.

ודבר אחרון הסיפוק מעבודה שנעשתה במו ידיך הרבה יותר גדולה.

נ"ב כל בניה עצמית (שגם מפורסמת בפורום) פשוט מבורכת.

אני אישית עברתי כבר את כול סוגי ההתקנות, אני בערך כל שבוע, גג 10 ימים אני מחליף אלמנט.

מה שאני רוצה להגיד זה, שאני כבר עשיתי נזק יותר גדול מאשר עם הייתי הולך לבעל מקצוע.

הפשלה האחרונה שהייתה לי זה שהרסתי את המצבר, והטעות הזו עלתה 800 ש"ח. כבר הייה לי עדיף ללכת למתקין שיתקין לי את המגבר כמו שצריך. קיצור אתה הולך להשקיע פה הרבה כסף, ואל תשכח שזה הסלון של הרכב, שאתה נכנס לרכב זה מה שאתה רואה כל הנסיעה.

אני אישית חושב שאתה צריך ללכת לבעל מקצוע טוב כדי שיעשה לך עבודה טובה.

ולמה לך לקחת את האחריות על זה?! שאם לא יצא לך טוב\יפה(ואני בטוח שאין לך את הנסיון שיש לבעל מקצוע.)אז חבל על הכסף.

בהצלחה.

נ.ב-תעשה סקר לפני שאתה עושה החלטה. תבדוק כמה יעלה לך חומרים,זמן,כוח.

ואני בטוח שאתה תתצטרך בנוסף עוד פלסטיקה חדשה לרכב, כי מה יקרה שתרצה למכור את הרכב?

הרי אף אחד לא יגע ברכב שעבר התעללות של חובבן.

אז הנה לך כמה נ"ק למחשבה.

פורסם

בנייה לדאבל סט על הדלת זה באמת גדול עליי.. אך בנייה של קיק-פאבל זה לא דבר מסובך מידיי ואני יוכל לעמוד בו. השאלה אם זה זה יהיה חכם לשים מיד אחד בדלת ואת השני בקיק-פאנל?!

פורסם

תאוריטית הם ינגנו לא אותו דבר בגלל נפחים שונים ומרחקים מעשית אלוהים יודע גם ככה אתה בכיוון של SPL

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תשקיע קצת מאמץ ודלק וסע למתקינים שעושים בניות אני מאמין שאחרי שתשמע את המחירים אתה תרד מהעניין

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
יש מספיק מדריכים לבניה עצמית בפורום, הם לא סתם קיימים פה.

יוסי, קודם כל יש מספיק אנשים שעושים טיפולים קטנים וגם גדולים ברכב שלהם לבד.

דבר שני, בבניה אתה לא מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך כמו למשל בהחלפת בלמים ברכב לבד, פשוט צריך להקפיד על כמה כללים בשימוש בחומרים שאפשר לקרוא עליהם.

לפי דעתי (אני לא יודע איך אתה רואה את זה) הפורום נועד לעזור לאנשים (גם לחסוך כסף) לכן אנשים ממליצים לבחור דרך חסכונית יותר.

ודבר אחרון הסיפוק מעבודה שנעשתה במו ידיך הרבה יותר גדולה.

נ"ב כל בניה עצמית (שגם מפורסמת בפורום) פשוט מבורכת.

אני לא שולל עבודה עצמית ויש כאן לא מעט שיכולים להעיד שגם עזרתי להם במתן עצות לגבי התקנה ובניה. כמו שכתבתי קודם לפעמים הניסיונות האלה עולים הרבה יותר והתוצאה פחותה בהרבה. הבחור שאל על בניה משמע הוא לא מעוניין לעשות זאת בעצמו, ולגבי סיפוק מהעבודה באמת שאין צורך לספר לי.
פורסם

קורות: בין 500 ל- 3000 ש"ח

קיקים: בין 800 ל- 3000 ש"ח

דלת כפולה (שני וופרים): 1000 ל- 4000 ש"ח(עם תיבה פנימית עשויה פיבר)

אך, זה תלוי באיכות העבודה וגם בגימור וגם בדיוק לא כל אחד אומר אני יודע לבנות אז הוא גם יודע ליישב את הבניה ולעשות גימור מושלם

על איכות משלמים

פורסם

לגביי הקיק פאנל יכול להיות שאני יעשה בעצמי. אני מפחד שהתוצאה לא תהיה מזהירה בגלל הנפח עבודה של המידבאס..

פורסם

נפח הוא הדבר הראשון שאתה צריך לקחת בחשבון לפני התקנה\זויות\הגברה\בניה.

יש מעט מאוד אלמנטים שמיעדים לעבוד בנפחים ממש קטנים.

לכן עם אין לך אלמנט מתאים חבל שתזרוק את כספך לפח.

פורסם

טוב הנושא מתבבר בעייתי יותר ממה שחשבתי..

ברור שאני לא יוציא אלפי שקלים על בנייה בשלב זה. ובנייה עצמית לדלת לא באה בחשבון מה שהשאיר אותי רק עם הבנייה לבד של הקיק-פאנל. אל מתברר שזה לא יעיל במיוחד.. מסקנה. להישאר במצב הקיים ?!?!:cry:

• תוכן חדש...