Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות ואיחולים לבביים לכולם.

כבר כמה פעמים ראיתי רכבים שונים מסוג מיצובישי לאנסר, מהדגם הראשון (והמפואר :) ) שהגיע לארץ, כשעל הגריל ישנו סימון המעיד על המצאות הנעה כפולה ברכב.

ראיתי את הסימון הזה במספר רכבים שונים, ולאו דווקא אצל אנשים שהיית מצפה מהם לשים "תוספת" פיקטיבית שכזו על רכבם.

למיטב זכרוני, לא יובאו לארץ לאנסרים בעלות הנעה כפולה, אבל אולי אני טועה, וסימונים אלו עושים יותר מהפקת מומנט משופר בסל"ד נמוך...

יש למישהו מושג?

פורסם

והיה צורך להחליף להן גריל... הגיע משלוח רציני של גרילים עם הסימון של 4WD (מעולם לא נמכרה אחת כזו בארץ)

אבל הגריל הוא אותו גריל ומה אכפת למר ישראלי... :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אולי לא נמכרה אף מיצובישי לנסר 4WD בארץ ,

אך זה לא אומר שלא דהרה אף אחת כזאת בכבישי ארצינו...

לפני הרבה זמן (8-9 שנים) ראיתי אחת כזאת, כחולה וחבוטה, לוחית רישוי 00, שייכת למשפחת דוסים ילידי ארה"ב חונה באונ' בר אילן...יבוא אישי של משפחת עולים :)

לפני 7 שנים, כאשר עזבתי את בר-אילן, היא עוד הייתה שם

P.

פורסם
אולי לא נמכרה אף מיצובישי לנסר 4WD בארץ ,

אך זה לא אומר שלא דהרה אף אחת כזאת בכבישי ארצינו...

לפני הרבה זמן (8-9 שנים) ראיתי אחת כזאת, כחולה וחבוטה, לוחית רישוי 00, שייכת למשפחת דוסים ילידי ארה"ב חונה באונ' בר אילן...יבוא אישי של משפחת עולים :)

לפני 7 שנים, כאשר עזבתי את בר-אילן, היא עוד הייתה שם

P.

היא הייתה 4 דלתות או 5 ?

פורסם
אני לא חושב שיש לאנסר 5 דלתות בשנים הללו..

( אני יודע שיש סופר לאנסר 5 דלתות)

ראיתי כמה פעמים במספר מקומות בחו"ל לאנסר 89-93 עם 5 דלתות,

כמו כן קולט באותם שנים נראיתה זהה לאותה לאנסר רק בעלת 3 דלתות,

(כמובן שבארץ באותם שנים קולט עוד לא היתה קיימת)

• תוכן חדש...