Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידנית .

צבע שחור .

שלדה נ-ק-י-י-ה .

טסט לשנה מהיום .

דגם 320 .

שנת 1994 .

לאחר פחחות צבע מלא .

קיט M3 מלא .

סלון עור . מצב מצויין . צבע שחור .

קוילאוברים של "וויטק" . ח-ד-ש-י-ם .

ג'אנטים 17 ברוחב 8.5 אינץ' . כוורת על סגנון BBS . ח-ד-ש-י-ם .

צמיגים 245 מאחורה ו 225 מלפנים . מידות של M3 . של חברת קומהו אקסטרה סופרה . ח-ד-ש-י-ם .

לא נחסך כלום בבמוו הזו . אם חלקים ישר מארה"ב , כמו השלמת סמלי ה M ופסי קישוט בבודי ועד לידית הילוכים מעור חדשה והמשך בצינורות בלם מסוככים .

אין נזילות שמן מהמנוע . אין חריקות בגיר . אין קירקושים . אבל למי שמצפה לראות רכב חדש מהניילונים , שישכח מזה . ועם זאת , בודדות הבמוו קופה שמצבן כמו הבמוו הזו . נקודה .

מחיר 65,000 ש"ח .

אני גמיש . אבל צריך לזכור , פיסוק "שפגאט" שלי זה מקסימום 60-65 ס"מ ועד היום אני לא יודע לעשות גלגול לפנים .

ישנם עוד חלקים של במוו למכירה .

סט בלימה של ברמבו . 4 קאליפרים ענקיים ו 4 צלחות תואמות שהקטנה היא בגודל 310 כמדומני .

דיפרנציאל מוגבל החלקה ח-ד-ש .

ועוד חלקים שאני בטח שלא זוכר .

בגלל המכירה , החלקים לא הורכבו . יש אפשרות לקנותם בנפרד או להסתדר בעת קניית הרכב .

אני לא בעייתי בכסף . אבל גם לא הבן של גיידמאק ( או שאיך שלא רושמים את השם שלו ) .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיותר לציין שבמידה ויהיו ליקויים , הם יתומחרו בהגינות ויורדו מהמחיר הנדרש .

והנה אני מעלה תמונה בשביל רז . תהנה .

DSC_0492.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...