Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ל קומפננט GTO507C מה שקורה זה שצליל שאמור להיות באס זה לא נשמע כמו באס אלא כמו פיק כזה וממש מגעיל.

[לא בכל סוגי הבאסים זה ככה יש שירים שלא].

האוטו שברולט אופטרה מור גודל הרמקולים המקורי מקדימה 6.5 אבל 6507C לא נכנס בתושבת הרגילה וה5 ורבע קטן מידיי

אז המתקין עשה קומבינה והתקין את ה5 ורבע באופן כמו בתמונה הלבן זה פשוט חור שנשאר.

הוא התקין את ה-5 ורבע על התושבת הרגילה עם ברגים יכול להיות בגלל זה? אם אני ישים טבעות MDF זה ישנה משהו?

Untitled-1.jpg

פורסם

קודם כל מה שאר רכיבי המערכת?

קודם כל יכול להיות שזה לא נובע בגלל צורת ההתקנה המחפירה, רק דבר אחד אני יכול להגיד לך על הבן אדם שהרכיב לך את הרמקול, הוא יכול להיות הרבה דברים אך לא מתקין.

פורסם

לי זה נשמע כמו קומפ' לא תקין, אני לא חושב שעקב זה שהתקינו לך 5' בתוך מיקום של 6'

ישמעו כאלה "פיקים" יותר לכיוון של משהו לא תקין.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

למה שלא ישמעו פיקים? :|

ההתקנה מזעזעת!חד משמעית.

זה כמו להרכיב סאב 10" בתיבה של 12" וישאר חור, הוא לא יעבוד כמעט סתם יזרוק צלילים מוזרים.

למה בכלל שמת 5.25" אם יש לך מקום מקורי ל6.5"?

6.5 מתאפיין בבאס יום עמוק וחזק,גם למתקין ודרוש התקנה מסודרת.

בהצלחה

פורסם

תחליף רמקול ל-6.5 ,

ואח"כ תחליף מתקין.

נ.ב.

נראה לך סביר להתקין רמקול 25 .5 בתוך חור של 6.5?

מצטרף לדעתו של קודמי:

ההתקנה מזעזעת!חד משמעית.

ZZR

פורסם

אם כבר הוא שם 5ורבע במקום 6 אז שישים פלאטה שתכסה את החור המקורי ויהיה בה חור מותאם ל5 ורבע ואם לא אז או להגדיל את החור או למצוא דרך עם הגבהה או משהו ל6 וחצי...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

הגבהה זה תמיד טוב,אבל אם עושים אותה נכון.

ככה שההגבהה תשב על הדלת ולא על הפלסטיק המקורי,ושלא יהיה לה רווחים בשום מקום (גם בינה ובין הדלת וגם בינה לבין הרמקול).

תראה אולי אתה לא תצטרך הגבהה כלל,אם המידה המקורית היא 6.5".

בהצלחה

• תוכן חדש...