Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה פרפקט 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני עומד לקנות רכב חדש כרגע בבעלותי יונדאי לנטרה 96 אני מחפש רכב בשנתון 01/02 ונורא פוזל לכיוון האלמרה פרפקט מה דעתכם על הרכב אמינות נוחות ביטחון אשמח לשמוע תגובות ואשמח גם לשמוע המלצות על רכב אחר בסביבות ה 50000 ש"ח כמו כן חשבתי לכיוון של אופל רציתי לדעת דעתכם תודה רבה

פורסם

רק מילים טובות על האלמרה:

הפרפקט 1.8 נחשב לרכב אמין ביותר, בטיחותי ועלות אחזקה לא גבוהה.

סה"כ רכב מאוד מומלץ .

פורסם

הפרפקט מאופיינת ברמת אמינות גבוהה מאוד.

בטיחות טובה למדי (4/5).

הפרפקט נוחה, אבל היא עדיין לא מגיעה לרמה של הארופיות(למשל המגאן).

רכב משפחתי מומלץ מאוד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מניסיון של שנתיים במשפחה של אלמרה פרפקט, אמינות מאוד גבוהה , טיפולים זולים יחסית למשפחתיות אחרות ביטוח זול כי הרכב לא הכי מבוקש .

מזגן מצויין ! בפירוש ככה מאוד חזק ממה שזכור לי מקרר היטב ובמהירות את חלל הרכב .

פורסם

היפנית שנותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף.

אמינות מצויינת,מרווח פנימי מספק וטיפולים זולים יחסית,גם הביטוח.

חסרון-בולמים חלשים ונוחות נסיעה קלוקלת בעליה על במפרים ובכביש משובש.

השוק אגב,מצויין ואצלנו עמדו בתור לקנות את הפרפקט ויש רשימת ממתינים ארוכה לאלמרה 1999 שבידנו אלא שהיא לא למכירה...

לא ברור לי מדוע האלמרה לא כיכבה במצעדי המכירות ומדוע לא מככבות כיום הנוט והטידה המוצלחות, ליבואן ולישראלי הממוצע הפתרונים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בתור בעל אלמרה 2002 1.8 אני רוצה לציין לחיוב את החסכוניות שלה בדלק שמפתיעה אותי לטובה כל פעם מחדש (כמובן בהתאם לסוג הנסיעה שלך).

פורסם
שלום לכולם אני עומד לקנות רכב חדש כרגע בבעלותי יונדאי לנטרה 96 אני מחפש רכב בשנתון 01/02 ונורא פוזל לכיוון האלמרה פרפקט מה דעתכם על הרכב אמינות נוחות ביטחון אשמח לשמוע תגובות ואשמח גם לשמוע המלצות על רכב אחר בסביבות ה 50000 ש"ח כמו כן חשבתי לכיוון של אופל רציתי לדעת דעתכם תודה רבה

שלום !

לא מכיר את האלמרה , אבל יש לי אסטרה 1.6 CDX 2003 - רכב מומלץ -

יושב מצויין על הכביש, שקט, חסכוני מאוד - 12 ק"מ לליטר בנסיעות בפקקים מנתניה לראשון כל יום

בינתיים רק טיפולים שוטפים כל 15 אלף קמ

בהצלחה

• תוכן חדש...