Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חולי הרכב 8) אני חדש פה בפורום ויהיה סבבה לקבל כמה המלצות ממכם

אז לא מזמן קניתי פיאט אונו שנת 93,עכשיו האוטו הוא יד ראשונה מבן אדם מבוגר שכל החיים נסע עליו לעבודה והבית.

בקיצור,האוטו ריק. התיבה של הרדיו דיסק ריקה. מעולם לא שמו אפילו רדיו טייפ שלא לדבר על רמקולים.

גירדתי את האלפיים שקל בשביל הנושא הזה(להתחלה),אבל לצערי,אני לא מבין בגרוש בכל הנוגע למערכות אודיו :cry:

בקיצור בשביל ההתחלה אני רוצה רדיו דיסק (כמובן חדש) שאני מוכן להשקיע בו עד 800 שקל (לא צריך שום מסך לMP4...רק שינגן צרובים ורצוי שיהיה חיבור USB) רמוקלים אחוריים יש לי שלפי מה שהבנתי הם לא שווים כלום (R&Y 1000 וואט) אז אם מישהו מוכן להמליץ על רמוקלים קדמיים ואחוריים טובים אני יודה לו מאוד.

כמובן צריך גם מגבר וסאב (אין צורך במשהו שיעיף ת'אוטו באוויר ! זה פיאט אונו ! בבקשה אם מישהו יודע מה יתאים טוב לאונו משהו שיעשה אפקט טוב משהו בסביבות ה 1500-1000 שקל)

בקיצור,אם יש פה בעלי פיאט אונו או\ו כל מי שיכול להמליץ על כל הסיפור הזה של המערכת אני והאוטו מודים לכם מראש.

פורסם

בתור התחלה היתי ממליץ לך עם הרדיו דיסק של פיוניר DEH3050UB

אבל אם בא לך למשוך קצת את התקציב רדיו דיסק של פיוניר טיפה יותר טוב

DEHP5050UB יש לי אותו רדיו דיסק מצויין

אבל אם אתה מוכן לקנות יד שנייה בתור התחלה, תתחיל לחפש בלוח מכירה אודיו של הפורום אתה תמצא מציאות!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אבל אם אתה מוכן לקנות יד שנייה בתור התחלה, תתחיל לחפש בלוח מכירה אודיו של הפורום אתה תמצא מציאות!

עומר.

אז זהו שאני לא כל כך יודע מה לחפש...אמרו לי צריך לקחת בחשבון כש קונים רדיו דיסק שיהיה מותאם ככה שיהיה אפשר אחרי זה לחבר אליו ת'סאב והמגבר...בקיצור צריך לדעת מה קומפלקט כולל שמתאים טוב לאונו

פורסם

אתה צריך רדיו דיסק עם לפחות יציאה אחת למגבר עדיף שתיים ואפילו שלוש.

כמו שאמרת MP3 ואפילו USB אם אפשר..

וזהו בכללי.. כי כל מערכת 1DIN תתאים לך לאונו שכמעט כל הרדיו דיסקים הם בגודל הזה..

השאלה כמה אתה מוכן להשקיע ואם אתה מוכן בוא ניקרא לזה "להיסתכן" עם יש שנייה.

ברגע שתחליט לגבי הרדיו דיסק יהיה אפשר לנסות להתאים לך את שאר הרכיבים כמו מגבר קומפוננט ואם ישאר לך תקציב אז גם סאב.

מקווה שהיתי ברור עם הכוונות שלי

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...