Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה לא יודע לחבר סאב?רועי,לא מתאים לך,אגב איך הסאב החדש שלך?יותר עדיף מ jl?אני בעקרון גם צריך יותר עוצמתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מה זה בגישור?

זה מגבר מונו לא?

גישור מתבצע בין שני ערוצים שונים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא....לא... לא...

דבר ראשון אני יודע לחבר סאב עברתי קצת מזה בחיים...

דבר שני משהו לא מסתדר לי כי יש לי מונו בלוק של JL 500 RMS ואני חיברתי אותו בגישור למונו. אבל הוא לא מגביר אותו כמו שצריך:roll:

אני לא יודע למה זה?!!!

קיצור אצלי המגבר הוא מותקן מתחת למושב, אז כדי "לשחק איתו" אני חייב לפרק את המושב, ואני רוצה לדעת למה הסאב לא מנגן לי כמו שצריך(חלש)הוא אמור לתת ממש חזק.

אז אמרו לי אולי החיבור שלו לא טוב(למגבר)

אף אחד לא ידע לענות לי אלה עם כן הוא מכיר את המגבר הנ"ל ממש טוב, כי צריך לראות את זה כדי להבין.

פורסם

לי יש את המגבר הנ"ל.

הוא מגביר את הסאבים שיש לי בחתימה ב- 2 אום. מה שאומר, שמהמגבר יוצא רק פלוס ומינוס אחד לכיוון הסאבים. זה הכול.

תסתכל שהכפתור של ה- INPUT VOLTAGE יהיה על LOW ולא על HIGH. ושה- SIGNAL SENSING יהיה על OFF.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בדקתי... וזה מכוון כך אבל השאלה שלי היא איך הכבל של הסאב מחובר אצלך?

יש למגבר (+ + - -) נכון?! באותה צורה. אצלי לקחתי את ה+ הימני קיצוני ואת ה - השאמלי קיצוני.

והוא לא מצליח להרים לי אותו IDMAX

יש לך מושג למה?

פורסם

בנוגע ל- (++ --) אין חשיבות. אתה יכול לחבר לקיצוניים ואתה יכול לחבר לזוג האמצעיים - אין חשיבות, זה עובד בדיוק אותו דבר.

הסאב שלך הוא סליל בודד?

בכול מקרה, רק בשביל לבדוק שהכול תקין אצלך במגבר, תכוון ל- FLAT ב- HU ותרד הכי נמוך ב- EQ של המגבר רק בשביל לוודא שאין טעויות של כיוון לקוי איפשהו.

שווה גם לבדוק את העיניין של כבלי RCA אחרים או את היציאות RCA מה- HU שלך - אי אפשר לדעת... אולי יש לך איזושהי הנחתה רצינית באות שמגיע למגבר.

אגב, אתה רוצה להגיד לי שגם כשאתה פותח את הגיין מעבר לחצי לא קורה כלום לסאב??

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הכוונה היתה שיש מצב שהHU הנמיך את הסאב בפרופיל האחרון ואתה לא החזרתה אחרי החלפת סאב או מגבר.

תבדוק באזור של הגדרות סאב ועוצמתו.

אבל יכול להיות שמגבר לא מסוגל להגביר IDMAX של 1000 רמס מוצהר (גם 1250 לא מספיק, נבדק לפני שבעיים).

אתה תמיד יכול להביא אותו אלי לבדיקה, אני מת לראות מה 1819 רמס מסוגלים.(עוד כחודש)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

??? ראית פעם 1/500 בפעולה?? נראה לך שסאב של 1000 וואט RMS מוצהרים לא יזוז איתו??

פורסם

הסאב לא יזיז מגבר כי בדרך כלל מגברים מחוברים ע"י ברגים לפלטה או בתוך בנייה.

אים סאב יתחיל להזיז מגבר ממקום למקום, חוטים עלולים להישתחרר ולקצר, דבר שיוביל לשרפה.

אני מעדיף שroeiav יבדוק הגדרות באלפיין שלו דבר ראשון

ועוד משהו

איזה סלילים יש לסאב? 2/4

ואיך הוא מחובר? 4/2/1 אום?

כי מגבר לא יורד ל1

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תגיד, אתה בכלל יודע על איזה מגבר מדובר כאן?? אם יש משהו שמבדיל את המונו הזה מהמון מגברים אחרים זה העובדה שהוא יציב 500 וואט RMS בכול התנגדות שתחבר אותו. גם 4, גם 2 וכן, גם 1 אום.

פורסם

זה מתייחס לV2 של 1/500 אבל זה גם נכון לישנים יותר

שורה ראשונה .......

תנסה לחבר אותו ל1 אום ונראה כמה זמן תנגן איתו בעוצמה סבירה .

מעוד לא מומלץ להוריד מגברים מתחת להתנגדות מינימלית שלהם, זה לא בריא.

Rated Power: 500 W RMS @ 1.5 ohm - 4 ohm (11V-14.5V) THD at Rated Power: 95dB below rated power (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth) Frequency Response: 5 Hz - 250 Hz (+0, -1dB) Damping Factor: >500 @ 4 ohm / 50 Hz

>250 @ 2 ohm / 50 Hz Input Range: Switchable from 200mV-2V RMS to 800mV-8V RMS Dimensions (L x W x H): 13.40 in. x 9.25 in. x 2.36 in.

340 mm x 235 mm x 60 mm

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...