Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחי הצעיר רוצה לקנות רכב, בן 17 וחצי, הוא מחפש רכב במחיר סביר של 15K שלא קורע באחזקה, פיאט הוא שונא, ולכל השאר הוא קורא זבל ורכב "שפדיחות לנסוע איתו", בקיצור הוא מחפש משהו בסיגנון של סיוויק, אני חושב. הוא אמר שהוא חוסך 20K ורוצה לשפוך אותם על רכב שיחזיר אותם בחזרה כשהוא ימכור, מה עושים? איזה רכב לא יגמור לו את הכיס צ'יק צ'אק ? מה אתם ממליצים לילד בגיל כזה ? תודה לכל מי שיעזור, משה:-)

נ.ב

הוא מחפש רכב למשך שנה - שנתיים עד הצבא, ושהוא יראה ממנו 13 - 15K בחזרה,

פורסם
שלום לכולם, אחי הצעיר רוצה לקנות רכב, בן 17 וחצי, הוא מחפש רכב במחיר סביר של 15K שלא קורע באחזקה, פיאט הוא שונא, ולכל השאר הוא קורא זבל ורכב "שפדיחות לנסוע איתו", בקיצור הוא מחפש משהו בסיגנון של סיוויק, אני חושב. הוא אמר שהוא חוסך 20K ורוצה לשפוך אותם על רכב שיחזיר אותם בחזרה כשהוא ימכור, מה עושים? איזה רכב לא יגמור לו את הכיס צ'יק צ'אק ? מה אתם ממליצים לילד בגיל כזה ? תודה לכל מי שיעזור, משה:-)

נ.ב

הוא מחפש רכב למשך שנה - שנתיים עד הצבא, ושהוא יראה ממנו 13 - 15K בחזרה,

לפי מה שאתה אומר הוא מחפש רכב פוזה בין 15-20 K ואמין... אופציות שעולות כרגע לראש זה הונדה סיוויק כמו שאמרת למרות שיהיה קשה למצוא במחירים האלו מהסיבה שכל בעל הונדה יפה חושב שהיא שווה 20 K מעל המחירון, אופציה שיכולה להכנס היא מיצובישי קולט דור 1 .

פורסם

צודק, בדקנו מספר הונדות והמחיר הנמוך שהיה זה משהו בסביבות 15K שנת 90, ממש ישן, מפחיד לקנות רכב כזה מהסיבה שאם ילך מנוע/גיר או כל טיפול שעולה מעל 2K יגמור לו את הכיס, הוא מפחד מאוד ממכוניות מהשנתונים האלה, מה עושים ?

פורסם

צודק, בדקנו מספר הונדות והמחיר הנמוך שהיה זה משהו בסביבות 15K שנת 90, ממש ישן, מפחיד לקנות רכב כזה מהסיבה שאם ילך מנוע/גיר או כל טיפול שעולה מעל 2K יגמור לו את הכיס, הוא מפחד מאוד ממכוניות מהשנתונים האלה, מה עושים ?

פורסם

נראה לי שאפשר להביא רנו מגאן ידנית מהשנתון הנמוך שלה, 1996. תבדוק את העניין.

מצטער לבשר, אבל אף רכב לא יביא בחזרה את כל הכסף ששמת עליו לאחר שנתיים.

תקנה רכב יפאני בן 15-18, כשתמכור אותו הוא יהיה בן 17-20...סלח לי, אבל אין כזה ביקוש לרכבים בני 20.

או שייקח אוטו יפאני קשיש, או שינסה אירופאי קטן. אין הרבה אופציות.

ממליץ לנסות גם פיז'ו 306 או את אחותה הקטנה 106.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
פיאט הוא שונא, ולכל השאר הוא קורא זבל ורכב "שפדיחות לנסוע איתו"

בכסף של יפנית מתפרקת מתחילת שנות ה90 אפשר לרכוש אירופאית מסוף העשור הנ"ל

היא תהיה הרבה יותר מודרנית , בטיחותית ומאובזרת.

בניגוד לסיוויק / קולט וכו'. הסבירות שעברו עליה צעירים במחשבה שיש להם פרארי ביד הרבה יותר נמוכה.

כמוכן ,

רכב רוכשים/קונים ולא "מביאים".

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
נראה לי שאפשר להביא רנו מגאן ידנית מהשנתון הנמוך שלה, 1996. תבדוק את העניין.

מצטער לבשר, אבל אף רכב לא יביא בחזרה את כל הכסף ששמת עליו לאחר שנתיים.

תקנה רכב יפאני בן 15-18, כשתמכור אותו הוא יהיה בן 17-20...סלח לי, אבל אין כזה ביקוש לרכבים בני 20.

או שייקח אוטו יפאני קשיש, או שינסה אירופאי קטן. אין הרבה אופציות.

ממליץ לנסות גם פיז'ו 306 או את אחותה הקטנה 106.

שיהיה בהצלחה.

תודה רבה drsubaru !

בדקנו את המגאן, מחיר ממש מגוחך - 15K לאחת שמורה, 98 - 00, שאלתי: האם מנוע 1.9 טורבו דיזל לא חובב דלק נמרץ? לא לשכוח, הרכב ישמש ילד, בלי תקציב גדול במיוחד, אשמח אם תשפכו קצת אור, משה.

פורסם

מתי שיתחילו בעיות עם טורבו בדיזל, התיקונים יהיו יקרים. מעבר לזה בדיזלים קילומטרז' גדול בד"כ (לא להחלץ מ-300-400K זה ק"מ סביר לדיזל בגיל הזה).

לא לשכוח שרכבים לא יקרים לקנייה, בד"כ דורשים הרבה השקעה בטיפולים ויישור קו.

ממליץ להתחיל עם פיאט אונו/טיפו/טמפרה, רכבים טובים סה"כ, ישאר עודף כסף לתיקונים וטיפולים. לא ממליץ לילד עם אפשרויות תחזוקה מוגבלות להתחיל עם רכב שיקרע את הכיס.

תוסיף לרשימה דיהטסו אפלאוז, שרייד, סויפט, סופר לנסר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין הרבה מגאן טורבו דיזל בשוק.

ובמקרה שלך ספציפית, בדוק את עבר הרכב, הרבה מהמגאנים שירתו בצה"ל כ 5 שנים.

במחיר שציינת פה, ברור שתיפול על רכב מסוחר או צבאי לשעבר.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
פיאט הוא שונא, ולכל השאר הוא קורא זבל ורכב "שפדיחות לנסוע איתו", .,

תסביר לאחיך שאי אפשר לקנות מרצדס בלי כסף .

וברצינות אם הוא רוצה רכב שיחזיק מעמד שנתיים בלי הרבה תיקונים ותקלות שיקנה פונטו .

אם הוא רוצה להיכנס לכל מיני סיויקים וקולטים שקרעו להם את הצורה (מישהו אמר ערסים ?!) אז שיכין עוד כמה אלפיות בצד .

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...