Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חשבתי לקבל את יעוץ של חברי אתר,מכיון שאתם הכי יכולים לעזור לי בנושא.

ברשותי פיאט אונו שנת 1992.

יום ראיתי בסוכנות רכבים שהינה גם מוסך,רכב מסוג פיאט פונטו שנת 1998 נפח 1250 יד שלישית ועשתה 140000 אלף קילומטרז,רכב ניקנה בבעלות פרטית ולא מהשכרה.

הרכב ממש תפס אותי במצב כזה שכבר חשבתי לשדרג.

כשנסעתי על הרכב היה מאוד נוח הפיאט פונטו יא מהסוג המשופר שזה כולל הגה כוח חלונות חשמל נעילה מרכזית קודן מזגן.

המחיר שהבחור דורש על הרכב הינו 11000 אלף שקל.

מחירון רשום 16500 אלף שקל.

למעשה הבחור אמר לי שיש פגיע קלה בחלק הקידמי של הרכב שזה כפי שזכור לי שאמר לי שוחלף חלק קידמי משהו כזה עקב תאונה קלה אבל אין פגיעה בשאסי של רכב ועקב זה המחיר ינו נמוך,האם מישו יכול לדעת לאיזה חלק התכון?

נקודה שניה שרציתי לעלות יא ואני יודע שאני ישמע קצת אידיוט,אני הולך ליקנות רכב שיש לו פגיע בשילדה אבל לא רצינית ביכלל.

לפי גישה שלי זה שאני לא הולך ליקנות רכב שעולה עשרות אלפי שקלים,אלה רק 11000 אלף שקל.

אם שאסי זה דבר חשוב להסתכל עליו במחיר כזה?

פשוט כשנאמר לי שבחור מהסוכנות טרייד אין אמר שז לא הדיוק שאסי שזה חלק קידמי שוחלף ושזה משוכלל לבערך ירידת ערך של 4 עד 5 אחוז מהמחירון.

מה דעתכם בנושא אשמח לשמוע.:lol:

פורסם

אני מאמין שבדיקה במכון מורשה תסביר לך ולנו בדיוק עד כמה הפגיעה

"לא רצינית" ו"לא משמעותית".

בהצלחה בקנייה :)

פורסם
אני מאמין שבדיקה במכון מורשה תסביר לך ולנו בדיוק עד כמה הפגיעה

"לא רצינית" ו"לא משמעותית".

בהצלחה בקנייה :)

כלומר אתה אומר לי שלא מומלץ לקנות את הרכב.

לפני שעה חזרתי מסוכנות שממנה אני אמור לקנות את רכב.

נאמר לי שוחלף קורת רוחב קדמי,מה זה אומר,ואיך ז ניראה?

תודה.

מתן.

פורסם

הוא לא אמר שלא מומלץ לקנות, הוא אמר שמומלץ לקחת את הרכב למכון בדיקה ו/או מוסך שאתה סומך עליו + פחח, ולקבל חוות דעת מקצועית על מצב הרכב, ולא להתרשם ממה שאומר לך איש מכירות שהאינטרס שלו הוא להיפטר מהרכב.

פיאט פונטו הוא רכב שהביקוש אליו יחסית גבוה בימינו. אם רכב כזה מגיע לסוכנות רכב, ועם הורדה כזו משמעותית מהמחירון "בלי פגיעות שלדה", יש פה הרבה שרצים שצריך לטהר לפני שאתה מתלהב מהרכב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...