Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב - מורל

Guest gonen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

איך הסאב של מורל ה 15" שנמכר כקיט לבנייה עצמית ?

איכותי ? חזק ? מדוייק ?מישהו התנסה איתו ?

המלצות לגודל תיבה אופטימלי (מבעלי ניסיון) ?

מה לגבי מגברים - יש לי הצעה למגבר של קונקורד יד 2 4 ערוצים 700W סה"כ ב 450 ש"ח, עדיף את זה או לקחת לוג'יק חדש ב950 או אולי קליפורניה ב850?

אני צריך 4 ערוצים ורצוי לפחות 50 RMS לערוץ...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כדאי לגעת ,מורל היא חברה מעולה שעושה קומפוננטים מצויינים ,אבל הסאב הזה חלש מאוד (בכסף הזה אתה יכול לקנות משהו הרבה יותר אפקטיבי....)

חוץ מזה לחבר שלי היה את הסאב הזה והוא החליף אותו בערך 3 פעמים( במסגרת האחריות...) כי הוא נשרף לו...

בסוף הכל אותו דבר!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גונן, נסה גם לעשות חיפוש בנושא. היו המון שאלות בנוגע לסאב הזה. כעקרון זה לא סאב שמופיע אצל מורל בליין. אל תשכח שתיבה תעלה לך עוד כ250 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז איזה סאב מומלץ ?

הדרישות הן עד 300 RMS, שיתן צליל מדויק (בום אחיד שלא נמרח), שיהיה עמוק וירד נמוך במחיר של עד 1000 כולל תיבה...

חשוב שהצליל לא ימרח, שלא יהיה אפקט של באס ששיך לקטע בשיר שנוגן לפני 10 שניות...

זה שהוא לא מופיע אצלהם בליין מה זה אומר ? זיוף ?

נניח שאין לי הוצאות לתיבה (יש לי נגריה בקומבינה או אבא שלי זגג) אז זה שווה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זיוף, החברה מייצרת המון רמקולים גם לחברות נוספות. יתכן שאלו עודפים מסאב שהם ייצרו לחברה אחרת או משהו בסגנון.

פיוניר 305C, קיקר COMP, ג'י אל 12W0, סרווין HED ועוד

אני פחות מתמצא בסאבים האלה ולא אוכל לתת לך חוות דעת על מי מהם טוב יותר ולמען האמת תתקשה למצוא בן אדם ששמע את כל הסאבים האלה באותם תנאים ובתיבות מתאימות. נסה ללכת לכמה חנויות ולשמוע את סאבים שונים ברכב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה אני יכול לקנות את הקיקר הזה וכמה הוא עולה?

מה הדגם ?

הסרוין HED12 נמכר בכמה אתרים עם תיבה, התיבה שבתמונה זו התיבה המקורית של החברה או שיש סיכוי שסתם תקעו אותו באיזה תיבה שלא קשורה לכלום ?

ד"א מה לגבי המגבר הזה של קונקורד ומגברים שלהם בכלל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר נרשם פעמיים מה הדגם של הקיקר.

יש סיכוי שתקעו את הסרווין סתם בתיבה.

קונקורד אלו מגברים שעדיף שתוותר עליהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...