Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי 60/185 של 205 GTI על 306???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דעתך ממש מעניינת .אבל ההבדל בין185/60/13 לבין185/60/15 הוא

8.4%

נו, באמת.

אף אחד פה לא דיבר על עלייה מ-185/60/13 ל- 185/60/15.

קודם כל זה בטח יותר משהו כמו 175/70/13. והמידה שהוא רוצה לעלות אליה היא 185/60/14. במקרה הזה ההבדל הוא פחות מחצי אחוז. אז מה הבעיה?

רק שיוודא שאפשר לאשר, וזהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן ... רק ההבדל היחידי שהוא התכוון להעלות מ13 בעלי חתך גבוהה ל14 בעלי חתך בינוני ... מה שיגרום הבדל של פלוס מינוס אחוז לדעתי ( אתה מוזמן לכתוב את החתך של הצמיג שיש לך כרגע ) ככה שמה קשר בין זה לזה?

סבבה

גאנט 16 הוא לא יכניס

ומה גם שבגאנט 16 שבS16 עם החתך שם אתה גם לא מגיע לדעתי לכזה הבדל עצום

החתך של הגלגלים הנוכחים (306 רגילה) : 165/60...

אם אני לא טועה... :roll: אז ניראה לי שזה מתקזז.....

בסך הכל, לא ניראה לי שתיהיה בעיה גם אם אני לא יאשר את זה...

מה כבר יקרה?? גם ככה יש לי רק צד ג'.... :twisted: (וחובה כמובן)

פורסם
האם זה אפשרי לשים ג'נט 14 על פיז'ו 306??

(ב-306 הוא 13.... :roll: ) זה לא יפריע בסיבוב של ההגה??

לא צריך מתלים אחרים כדי שלא יפגע בשילדה בבמפר או משהו כזה???

תודה לכל העוזרים.....

marksab

בתור אחד שעשה את הפרוצדורה עליך להצטייד באשור מהמחלקה הטכנית של פזו לגשת למהנדס הרכב בלשכה האזורית בלבד לקבל אישורואחר כך להחליף ולחזור אליו לבדיקה .אם תעבור תקבל ממנו אישור ואז תיגש לשנות את הפרטים ברשיון הרכב.שים לב המהנדס הוא פרימדונה עובד פעם או פעמיים בשבוע וזמן קצר בכל פעם(2-3 שעות)-כדאי לברר בטלפון מתי נמצא-בהצלחה

פורסם
החתך של הגלגלים הנוכחים (306 רגילה) : 165/60...

אם אני לא טועה... :roll: אז ניראה לי שזה מתקזז.....

בסך הכל, לא ניראה לי שתיהיה בעיה גם אם אני לא יאשר את זה...

מה כבר יקרה?? גם ככה יש לי רק צד ג'.... :twisted: (וחובה כמובן)

אני בספק אם זה חתך 60. רוב הסיכויים ש-70. 60 אחוז מ-165 זה 10 סנטימטר בלבד, נשמע לא הגיוני.

אם זה נכון אז ההבדל יהיה בהחלט משמעותי - כמעט 10 אחוז. אם זה 70 ההבדל יהיה קטן בהרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האם זה אפשרי לשים ג'נט 14 על פיז'ו 306??

(ב-306 הוא 13.... :roll: ) זה לא יפריע בסיבוב של ההגה??

לא צריך מתלים אחרים כדי שלא יפגע בשילדה בבמפר או משהו כזה???

תודה לכל העוזרים.....

marksab

בתור אחד שעשה את הפרוצדורה עליך להצטייד באשור מהמחלקה הטכנית של פזו לגשת למהנדס הרכב בלשכה האזורית בלבד לקבל אישורואחר כך להחליף ולחזור אליו לבדיקה .אם תעבור תקבל ממנו אישור ואז תיגש לשנות את הפרטים ברשיון הרכב.שים לב המהנדס הוא פרימדונה עובד פעם או פעמיים בשבוע וזמן קצר בכל פעם(2-3 שעות)-כדאי לברר בטלפון מתי נמצא-בהצלחה

פששש... נישמע פרוצדורה רצינית ביותר... :x

זה יקח הרבה זמן.. גם ככה בקושי יש לי זמן פנוי בגלל הצבא..

בכל מיקרה, תודה על האינפורמציה גבר... עזרת לי מאד :)

פורסם

תשמע ... באופן עקרוני זאת הפרוצדורה.

אתה יכול כמובן לפנות למכון שמחזיק אצלו את הAUTODATA או איך שלא קוראים לספר הזה או כמובן אם יש לך להצטייד בספר רכב שבא עם האוטו שלך ולבדוק בו מה המידות צמיגים המותרות ( בסוף הספר יש נספח של לחץ אוויר לפי גודל צמיגים , שם כתובות לרוב כל המידות המורשות באותה השנה - אפילו אם זה דגם אחר זה לא משנה , אם יש שם את המידת צמיגים הרצויה - פנה למכון רישוי אחרי שאתה מרכיב את הצמיגים עם הגאנטים ותאשר את זה )

וכמו שרוני אמר כבר ... אף פיגו בארץ לא נוסעת עם 185/60/13 ... למעשה ... אני מצליח לחשוב כרגע על בערך רכב אחד עם מידה דומה לזאת ... התכוונתי שהוא יחליף ממשהו כמו 165/70/13 כמו שיש ברוב הפיגו עם 1400 הישנות יותר ואז ההבדל בקוטר הוא באמת סביב החצי אחוז.

מתמטיקה פשוטה גם אני יודע ... אבל להפעיל קצת היגיון זה גם בריא לפעמים לא?

או שעדיף סתם לקטול בלי לחשוב?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תשמע ... באופן עקרוני זאת הפרוצדורה.

אתה יכול כמובן לפנות למכון שמחזיק אצלו את הAUTODATA או איך שלא קוראים לספר הזה או כמובן אם יש לך להצטייד בספר רכב שבא עם האוטו שלך ולבדוק בו מה המידות צמיגים המותרות ( בסוף הספר יש נספח של לחץ אוויר לפי גודל צמיגים , שם כתובות לרוב כל המידות המורשות באותה השנה - אפילו אם זה דגם אחר זה לא משנה , אם יש שם את המידת צמיגים הרצויה - פנה למכון רישוי אחרי שאתה מרכיב את הצמיגים עם הגאנטים ותאשר את זה )

וכמו שרוני אמר כבר ... אף פיגו בארץ לא נוסעת עם 185/60/13 ... למעשה ... אני מצליח לחשוב כרגע על בערך רכב אחד עם מידה דומה לזאת ... התכוונתי שהוא יחליף ממשהו כמו 165/70/13 כמו שיש ברוב הפיגו עם 1400 הישנות יותר ואז ההבדל בקוטר הוא באמת סביב החצי אחוז.

מתמטיקה פשוטה גם אני יודע ... אבל להפעיל קצת היגיון זה גם בריא לפעמים לא?

או שעדיף סתם לקטול בלי לחשוב?

עם איזה צמיג נוסעות ה-306 XSI?? או ה-GTI?? או ה-T16???

תאמין לי שלא עם 165... אפילו יותר מ-185... טכנית אני יודע שזה אפשרי..

אפילו ניסיתי היום והם מיתחברים יפה... השאלה היא אם בסיבובים או בבמפרים זה יפריע??

גם במידה וכן, אפשר לסדר את זה בהחלפת מתלים אחרים... חזקים יותר

אתה לא חושב כמוני???

ד.א- מה שאני רוצה להרכיב על האוטו זה לא 185/60, אלה 185/70

marksab

פורסם

עם איזה צמיג נוסעות ה-306 XSI?? או ה-GTI?? או ה-T16???

תאמין לי שלא עם 165... אפילו יותר מ-185... טכנית אני יודע שזה אפשרי..

אפילו ניסיתי היום והם מיתחברים יפה... השאלה היא אם בסיבובים או בבמפרים זה יפריע??

גם במידה וכן, אפשר לסדר את זה בהחלפת מתלים אחרים... חזקים יותר

אתה לא חושב כמוני???

ד.א- מה שאני רוצה להרכיב על האוטו זה לא 185/60, אלה 185/70

כמו שכבר כתבו כמה פעמים למעלה, אין שום בעיה מכנית ואין שום צורך לחזק כלום.

הבעיה העיקרית שלך היא שאין שום 306 עם מידה כזאת. ל XSI וליתר הדגמים הספורטיביים היו ג'נטים 15". ל 306 1.8 היה ג'נט 14", אבל עם צמיגים במידה 175/70/R14 או משהו דומה.

מכיוון שלא היה אף דגם עם מידה כזאת במקור, רוב הסיכויים שיהיה לך מאד קשה לקבל אישור לזה מהמחלקה הטכנית. אלא אם כן הם יסכימו להגדיל קצת ראש, ולשים לב של ZX וולקן למשל, מכונית אחות ל 306 עם מבנה דומה מאד, יש צמיגים בדיוק כאלה. אתה יכול להשתמש בטיעון הזה, אולי זה יצליח.

• תוכן חדש...