Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לעשות סדר בבאלגן ב10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאה וחיפושים אין ספור בפורום לגבי קניית רכב שאני רוצה(קטן חסכוני ביותר בדלק ואמין +נסיעות לירושלים לסופי שבוע)

אז אלו הרכבים

1) סוברו ג'אסטי = אמינה ביותר

2) סוזוקי סוויפט = אמינה

3) דהייטסו שרייד = אמינה

4) סיטרואן סקסו = דלק זול

עכשיו אני לא יודע במה להחליט בין הרכבים האלא מה נראה לכם הכי טוב בשבילי (עליות של ירושלים) כי אני לא יודע איפה להתפשר באמינות או בדלק....? אפשר לתת את האינפורמציה המירבית על כל רכב ?

נ.ב למה לא ממליצים פה הרבה על סוברו ג'אסטי? יש בעיות עם הרכב הזה?

פורסם

אני מחזיק בסובארו גאסטי שנת 93 מנוע 1200 הזרקה ידנית.

הרכב הזה חזק מאוד ( 74 כ"ס) סוחב לירושלים יפה מאוד.

מבחינת אמינות זה רכב אמין מאוד ,יש לי אותו מאוגוסט 2007 בנתיים עשיתי עליו עוד 21,000 ק"מ עם 0 תקלות.

(כמובן תלוי במצב התחזוקתי של הרכב במשך השנים,אני קניתי רכב מיד ראשונה מטופלת היטב + כל הקבלות על הטיפולים).

חפש את הדגמים האחרונים (93-94 ) עם מנוע 1200 הזרקה ידני.

בגאסטי אסור לקנות את הדגם האוטומטי כי זה גיר רציף רגיש מאוד ויקר לתיקון. (EVCT) .

תקנה רכב כזה ב 7-8 אלף ש"ח תשקיע עוד כמה אלפים על ישור קו ואתה תהנה ממנו.

מומלץ גם להחליף כסאות אם אתה מחפש קצת יותר נוחות.

דייהטסו שרייד - מנועים רגישים לשימוש במי ברז והם הולכים מהר ,בנוסף המחירים שלהם לא מצדיקים את התמורה.

סוזוקי סוויפט - מכונית אמינה וזולה לתחזוקה (בדומה לגאסטי). מנועים 1.0 ו 1.3 ידני או אוטומט .

סיטרואן סקסו - מנועים 1.1 בנזין ,1.4 בנזין , 1.5 דיזל.

הסקסו היא המכונית הנוחה ביותר ממה שהזכרת ,אבל הוצאות התחזוקה יהיו גבוההות מהגאסטי ומהסוויפט.

שווה לך לבדוק גם את הפג'ו 205 מנוע 1.4 מכונית חזקה,נוחה אבל שוב התחזוקה תהיה יקרה מגאסטי/סוויפט.

אל תנעל על דגם ספיציפי,חפש רכב במצב טוב ביותר. תבדוק רישיונות,תאונות קשות,עיקולים וכו'.

• תוכן חדש...