Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר בבקשה לקבל המלצה על סוכנויות שמיבאות רכב ביבוא אישי מארה"ב,אני מדבר רק על רכב חדש.

שאלה נוספת,האם זה נכון שכרגע בעקבות שאר הדולר הנמוך אותו רכב שנימכר בארץ יהיה יותר זול ביבוא אישי?

תודה מראש.

פורסם

כן.

וד"א בקשר לשאלה שלך אז התשובה היא כן.

שער הדולר נמוך מאוד וזה גורם לכך שמחירי המכוניות יהיו נמוכים בהתאם.

רכבי יוקרה מפוארים מוזילים עצמם במחיר של בין 100-200 אלף ש"ח לחדש!

ד"א העניין של היבוא האישי של מכוניות שמיוצרות מאירופה דרך ארה"ב נגמר מחר אז יכול להיות שקצת מאוחר מדי - תלוי איזה רכב אתה רוצה לייבא.

פורסם

בעיקרון ההורים רוצים לייבא SUV כולשהו,איך ניקראת הסוכנות של הבחור, וחוץ מימנו יש עוד שאנשים מכירים,ממליצים.

פורסם

SUV כולשהו ? סלחו לי על הבורות אבל מזה בדיוק ?

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני לא יודע מה שמה של הסוכנות שלו.

הבאתי לך מספר, את השאר אתה יכול לברר איתו בכל אופן עושה רושם שאתה מספיק רציני בכדי שאשקיע מאמצים לחפש לך עוד מספרי טלפון.

בהצלחה בכל מקרה.

• תוכן חדש...