Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בסקירת המסלול החודשית של המגזין החודש השתתפו, אלפא רומיאו GT (מדהימה), מיני קופר וכמובן הפג'ו שלי :-)

הייה לי פשוט יום מדהים !

ובהחלט הייה שווה לנסוע את כל הדרך מהצפון הרחוק (ישוב קטן ליד הכינרת) עד לערד

תודה לצוות של מגזין אוטו , ניצן , הד"ר אלי אבוחצירה (נהג מדהים) , תומר פדר הצלם על הפוזה המדהימה של שהוא תפס את הרכב ,גיא , ואיך לא חברי הטוב לירן הידוע בכינוי בפורום LIRAN XSI בעל ה-106 ראלי שהצטרף אלי בשימחה לנסיעה וסידר לי את הזכות להופיע במגזין.

זאת לא פעם ראשונה של הרכב במגזין , במבחן "קטנות וחמות" בגיליון 207 הוא גם כיכב ויצא שידו על העליונה :wink:.

מלבד הבעיה הקטנה שהייתה ברכב ולא יכלנו למדוד זמנים הכל עבר חלק ומדהים !

הבעיה שרשמתי בשירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=199280

לסיכום כדאי לכם מאוד לקרוא את הכתבה ולראות את התמונות

ושוב ה-S16 הזאת הוכיחה שהיא האצבק החמה והטובה כניראה של כל הזמנים .

ואני רק יוסיף ציטוט קטן ממנה "היא כל כך שונה מהמיני והאלפא , שמניאות אותך ממשחקים מסוכנים. ה-S16 עושה את הסקס המוטורי שלה בדרך הישנה , בלי אמצעי מניעה , אך עם ישבן סופר אקטיבי שמציע שליטה מדהימה בתנועותיו ".

או כמו שניצן אמר במהלך היום "זנב שמייח" בנוסף אלי ציין שהרכב מרגיש מחובר יותר מה-306 GTI6 המחליפה שלה .

עולם הדימויים העשיר של כותבי מגזין אוטו :lol:.

פורסם

מאגניב.

לא יודע אם יצא לך לנהוג באלפא GT, אני לפחות מעדיף את ה- S16 על פניה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תמיד אהבתי צרפתיות. למרות כל החסרונות...

מחר אני ילך לדואר. את הכתבה הזאת אני יקרא ראשונה!

ד"א, האוטו סטנדרטי? מקורי? אם לא, מה החלפת?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אלי נהג מדהים! היתה מספיקה איתו רבע הקפה כאשר הוא בחן לי את האיביזה במסלול וכמעט הקאתי את הנשמה :oops:

הוא הביא את האוטו למצבים שלא האמנתי שהרכב מסוגל לקחת את הסיבובים בדרך למנחת. אל תשכחו, בכל זאת איביזה טורבו.

פורסם

קונדסון יצא לי לנהוג על האלפא GT על המסלול וגם על המיני קופר , האלפא מדהימה לדעתי , צליל סאונד מטורף , נוחות מדהימה , יופי עוצר נשימה שגם נמשך לתוך הקוקפיט מבפנים .

הגה שלה מאוד חד, מהיר ומדויק אומנם הוא קליל קצת וחסר תחושה אבל האוטו מתנהג נהדר לדעתי אפילו אהבתי את התיבת הילוכים הסלספיד שמעלה ומורידה הילוכים עם גז בניים.

לעומת זאת את המיני הרבה פחות אהבתי, נכון ההתנהגות כביש מעולה אבל ברכב שעולה כל כך הרבה אתה מצפה ליותר אולי צמיגים נדיבים יותר ולא המידה המצחיקה שהייתה במבחן , תא נוסעים שיראה כמו תא נוסעים יוקרתי ולא כמו תא נוסעים של רכב שניראה שיצא מביצת הפתעה של קינדר.

יאיר , הרכב סטדנרטי לחלוטין אבל מתחוזק ברמה מאוד מאוד גבוהה, שמנים איכותיים של LM , נוזל קירור רק מקורי של פג'ו חלקים איכותיים, טיפולים לפני הזמן שהגדיר היצרן ,מחליף מה שצריך וגם מה שלא צריך הכל על מנת להיות תמיד בראש שקט .

איזה חסרונות יש לצרפתיות ? החיסרון הגדול אולי זה איכות ההרכבה והפלסטיקה הלא הכי איכותית , חוץ מזה הרכב מגלה אמינות טובה למדי מלבד זאת הוא משלב רמה של נוחות גבוהה מצד אחד ומצד שני הוא לא מתפשר בביצועים שילוב נדיר במיוחד.

BIG M , מסכים איתך אלי נהג מעולה , גם אני אחרי הקפה שלמה איתו והרבה מאוד זמן על הצד ירדתי מסחורר לגמרי , חיוור עם בחילות כאילו ירדתי מרכבת הרים , אם זה לא מספיק לפני זה עוד עליתי עם ניצן (גם נהג מעולה) לסיבוב על האלפא שגם עשה לי הקפה מאוד מסחרררת מזל שלא אכלתי כמה שעות לפני :oops:.

פורסם
עולם הדימויים העשיר של כותבי מגזין אוטו :lol:.

זה כי פגשת במזל את אלה שיודעים לכתוב. אצל אלה שיודעים לקרוא זה יותר גרוע...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אלי אכן נהג תותח :). כשישבתי לידו בהקפה, לא האמנתי למה מסוגלת הוולקן - להזכירכם, רכב של 15K ש"ח במחירון (והן לא נסחרות הרבה מעליו).

פורסם
אלי אכן נהג תותח :). כשישבתי לידו בהקפה, לא האמנתי למה מסוגלת הוולקן - להזכירכם, רכב של 15K ש"ח במחירון (והן לא נסחרות הרבה מעליו).

אלי אכן נהג טוב.

והוולקן נסחרת מתחת למחירון במצב מקורי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

קונדסון, אני קניתי יופי של רכב ב-17K שקל. אני עדיין מתגעגע אליה, אבל במצב הנוכחי אני לא צריך רכב (גר מול האוניברסיטה), ובימי שישי אין לי זמן כמו בתקופת הצבא סתם לצאת ולנהוג.

ואם מדברים על ראלי וקליאו-ספורט - לוולקן יש גם זנב שמח ביותר :).

ונחזור לנושא המקורי.

הפינה הזו של הסקירת מסלול היא אחת האהובות עליי - כנראה בגלל שיש שם סקירות של רכבים שאאני אוכל להרשות לעצמי עוד שנה-שנתיים. בגיליון של מרץ היא לא הייתה - וכיף לשמוע שהיא חוזרת :)

פורסם
והוולקן נסחרת מתחת למחירון במצב מקורי.

הצחקת אותי .

פחות מהמחירון זה וולקן ב 7 אלף ש"ח . אתה מוזמן למצוא לי אחת או 70 במצב מקורי בפחות מהסכום הזה , אני קונה את כולם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
קונדסון יצא לי לנהוג על האלפא GT על המסלול וגם על המיני קופר , האלפא מדהימה לדעתי , צליל סאונד מטורף , נוחות מדהימה , יופי עוצר נשימה שגם נמשך לתוך הקוקפיט מבפנים .

הגה שלה מאוד חד, מהיר ומדויק אומנם הוא קליל קצת וחסר תחושה אבל האוטו מתנהג נהדר לדעתי אפילו אהבתי את התיבת הילוכים הסלספיד שמעלה ומורידה הילוכים עם גז בניים.

לעומת זאת את המיני הרבה פחות אהבתי, נכון ההתנהגות כביש מעולה אבל ברכב שעולה כל כך הרבה אתה מצפה ליותר אולי צמיגים נדיבים יותר ולא המידה המצחיקה שהייתה במבחן , תא נוסעים שיראה כמו תא נוסעים יוקרתי ולא כמו תא נוסעים של רכב שניראה שיצא מביצת הפתעה של קינדר.

יאיר , הרכב סטדנרטי לחלוטין אבל מתחוזק ברמה מאוד מאוד גבוהה, שמנים איכותיים של LM , נוזל קירור רק מקורי של פג'ו חלקים איכותיים, טיפולים לפני הזמן שהגדיר היצרן ,מחליף מה שצריך וגם מה שלא צריך הכל על מנת להיות תמיד בראש שקט .

איזה חסרונות יש לצרפתיות ? החיסרון הגדול אולי זה איכות ההרכבה והפלסטיקה הלא הכי איכותית , חוץ מזה הרכב מגלה אמינות טובה למדי מלבד זאת הוא משלב רמה של נוחות גבוהה מצד אחד ומצד שני הוא לא מתפשר בביצועים שילוב נדיר במיוחד.

BIG M , מסכים איתך אלי נהג מעולה , גם אני אחרי הקפה שלמה איתו והרבה מאוד זמן על הצד ירדתי מסחורר לגמרי , חיוור עם בחילות כאילו ירדתי מרכבת הרים , אם זה לא מספיק לפני זה עוד עליתי עם ניצן (גם נהג מעולה) לסיבוב על האלפא שגם עשה לי הקפה מאוד מסחרררת מזל שלא אכלתי כמה שעות לפני :oops:.

המיני עולה כ"כ הרבה רק כאן. בדיקת המחירים באירופה מעלה תמונה שונה.
פורסם

אלי אבוחצירא הוא הנהג הכי טוב בעולם והוא לימד אותי לנהוג!

כל כך מוכשר..

:lol:

*העקיצה מיועדת לאלי בלבד

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הערת אגב - אם מדובר באלי אבו חצירה - זה שהתחרה עד לא מזמן באירועי הראלי עם ה 106 ראלי הלבנה... אכן מדובר בבחור כשרוני מאוד.

הספיק לי לראות אותו בשני אירועים כדי להבין שמדובר בכישרון. זה אכן אותו אלי???

הבנתי שהוא פרש מתחום הראלי - חבל... (אני מקווה שזה זמני).

אבל לעניין העיקרי,

אפשר לקבל קצת פרטים על המבחן ותוצאותיו.

ד"א יש פרסום אינטרנטי לכתבה?

אלון

פורסם
הערת אגב - אם מדובר באלי אבו חצירה - זה שהתחרה עד לא מזמן באירועי הראלי עם ה 106 ראלי הלבנה... אכן מדובר בבחור כשרוני מאוד.

הספיק לי לראות אותו בשני אירועים כדי להבין שמדובר בכישרון. זה אכן אותו אלי???

הבנתי שהוא פרש מתחום הראלי - חבל... (אני מקווה שזה זמני).

אבל לעניין העיקרי,

אפשר לקבל קצת פרטים על המבחן ותוצאותיו.

ד"א יש פרסום אינטרנטי לכתבה?

אלון

לפי הבנתי זה אותו אלי. הוא כתב על ה106 שלו במגזין פעם אחת, אם אני לא טועה.

הסטיג של מגזין אוטו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...