Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל בלם-יד בפיאסטה 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם יתכן שהכבל נימתח עד כדי כך, שבלם היד בקושי מגיב???

מישהו ניתקל בתופעה כזו?

האם ישנה אולי סיבה נוספת לכך?

תודה.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

יכול להיות שהכבל משוחרר - לא מתוח - ולכן, אפילו כשהידית משוכה עד למעלה, ההשפעה אפסית (כי היא לא מותחת את הכבל מספיק).

2 אפשרויות נוספות:

1. המרחק של הרפידות מהתוף (אני מניח שזה תוף בגלל השנתון) גדול מידי ויש לעשות ריגולאז'.

2. בעייה בברקסים עצמם (אצלי 2 המשאבות אופן נזלו ולכן הבלם יד לא היה אפקטיבי. כאשר הן הוחלפו, נפתרה הבעייה)

פורסם

הכבל מתוח עד המקסימום (ע"י מנגנון המתיחה).

הבלמים לא נוזלים- החלפתי את הבוכנות לפני שנה...

יכול ליהיות שצריך לחרוט את התופים- אני אבדוק את זה.

תודה.

פורסם
הכבל מתוח עד המקסימום (ע"י מנגנון המתיחה).

הבלמים לא נוזלים- החלפתי את הבוכנות לפני שנה...

יכול ליהיות שצריך לחרוט את התופים- אני אבדוק את זה.

תודה.

מה זה מנגנון המתיחה? הידית? זה לא מדד כי גם לכבל עצמו יש מרווח מתיחה בין הברסים לידית.

בקשר לאפשרות נזילה - זה שהחלפת לפני שנה זה לא אומר שהיום זה לא נוזל. אני מניח שאתה משתמש בבלמים מידי פעם, זה חלק מתבלה ועלול להיות פאק בייצור "אפילו" אחרי שנה

פורסם

מנגנון המתיחה (שאני מניח שקיים בכל רכב) אמור למנוע ריפיון בין הכבל שמגיע מהידית של ההנד-ברקס והכבל שהולך לבלמים עצמם, זה בעצם מנגנון אום/בורג- כדי למתוח את העסק פשוט "מבריגים" את האום...(היום זה במקס' כך שאין מה למתוח).

בקשר לנזילה- הייתי שם לב לזה, כך שלא נראה לי שזו הבעיה.

עכשיו שאני חושב על זה. אולי המנגנון רטצ'ט, בבלמים, נשחקו. אני אבדוק. :idea:

דני.

• תוכן חדש...