Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם מגבר לJBL ששמוציא 2500 RMS והוא עולה 5K דולר בחול

בארקס גרפיק מוציא 1600 והוא עולה כ3K בחול .

גם T200001 עולה כ2K בחול .

זה לא דוגמאות למגברים כי אם צריך לקנות מגביר במחיר של רכב כדיי להפעיל סאב קטן שאני בטוח שהוא לא יפגיז יותר חזק מפיוניר SPL , אז חבל מאוד.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלהתעלק על השרשור עם כל הכבוד :)

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה , כאילו בשביל שיוכלו אנשים להשתמש בהם בתחרויות , אז הם בעצם UNDERATED בצורה מטורפת ... מה השופטים טיפשים ? לא מבין את הקטע הזה , אני בטוח שהם יודעים גם , אפילו רוקפורד מצהירה ומפרסמת נתונים ריאליים מול נתונים מוצהרים בלי בושה . מה הקטע ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא לישכוח שהתקנת מגבר כמו שציינתם מצריך שידרוג של מערכת החשמל שזה יוצא גם סכום כסף לא קטן

המונו שלי יכול להוציא בגישור ב-4 אום 2000 RMS לפי היצרן לך תידאג לא לחשמל, שזה דבר גורר דבר שבסופו של דבר יוצא המון המון $$$$$

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לפרסם ולהביא תעודות לידה זה נחמד , כיום אין כמעט חברות אנדר רייטד ,ואף אחד לא משתמש ברוקפורד בתחריות .

יש תקן ולפי התקן מודדים בארהב זה CEA שבגדול הוא נמדד על 13.8 V אם אני לא טועה , באירופה DIN 45... נמדד ב14.4V.

ובטוח שיש עוד מלא תקנים אבל הנורמה זה ללכת לפי CEA ותראה לי נתון אחד של רוקפורד לפי תקן CEA שמראה שאחד המגברים שלהם הוא אנדרייטד בטירוף .

עם כל הכבוד , אפילו לפיוניר ו JBL יש קבוצות בתחרויות ולרוקפורד אין .

פורסם

980 זה לא 1000 :wink::lol:

בואו נסכם שלקנות סאב של מורל , זה לא דורש רק את ה 4K של הסאב , נוסיף מגבר בסביבות ה 5K + שידרוג שלושת הגדולים (מי יודע כמה זה עולה) ונגיעה לכך שיש לנו סאב טוב עכשיו .

מערכת כמו שצריך + הסאב של מורל הכל כולל הכל , לא תעלה פחות מ 20K לדעתי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איזה 20 נסה באיזור ה50 , רק סאב ומגבר זה מעל 20 המחירים שצייניתי של המגברים הם בדולרים .

אדי , אני לא יודע לגביי כרישים , אני אישית שמתי אותו אצלי ברכב , והוא מעפן , אבל זה לא פייר לשפוט כי אין לנו הגברה מתאימה וכמו רוב הדרייברים של מורל , הם צריכים הגברה כדיי לדפוק.

פורסם

כל מגברי רוקפורד הם בתקן שציינת , CEA 2006

אבל הם באים ואומרים שכל המגברים הם UNDERATED , ובתכל"ס מוציאים הרבה יותר , חלקם הרבה הרבה יותר .

כמו שאמרתי אפילו רוקפורד טוענים שה T3002 הוא המגבר הכי UNDERATED שהם מייצרים , מוצהר על 50 RMS לערוץ ב 4 אוהם , אבל בתכל"ס מוציא 220 RMS , זה לא לפי התקן ? אולי אני טועה אז תסביר לי למה הם אומרים זאת .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בדיוק מה שאמרתי .

הנתון המפורסם הוא 50 RMS לפי תקן CEA וזה הנתון שצריך להתייחס אליו ,

לא למעבדה במילווקי שמדדה אלוהים יודע איך 899 RMS, (לפי זה הם החליטו שזה אנדרייטד).

שיווק !

כי כדיי לעשות השוואה צריך לפי אותו תקן .

אם אתה רוצה דוגמא אנדרייטד: גנסיס יש להם איזה שהוא נתון שהם קוראים לו גנסיס וואט .

גנסיס וואט 50 RMS לפי CEA זה 100 RMS , גנסיס לא מפרסמים לפי CEA אלא לפי גנסיס וואט , וזאת דוגמא לאנדר רייטד .

פורסם

מה הבעיה בתעודת לידה של החברה? יש לי מגבר של רוקפורד שמוצהר 75RMS ב 4 אום לערוץ (2 ערוצים) ובתעודת לידה כתוב 320 RMS לערוץ ב4 אום. אז זה אומר שהם משקרים כי הם לא יודעים למדוד כמה כוח המגבר מוציא? שטויות!

המונו שלי לדוגמא מוצהר 1000 RMS ב 1 אום בתעודת לידה מגיע ל 1529 :):)

פורסם

אלצלי מוצהר 746 ב4 אום אז בוא תבוא ונדפוק במורל.

תצטייד באלטרנטור של 200A

PS

הרוקפורד עוד לא מותקן

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

להזכירכם האולטימו ברכב התצוגה שנבנה ע"י אפי 4*4 יושב על מונובלוק של אלפיין שאם אני לא טועה מספק 500 RMS ב4 אוהם.

מתן, זה שהמגבר שלך לא הזיז כל כך טוב את האולטימו לא קשור באופן ישיר להספק שהוא מוציא אלא ליכולת שלו לתפקד על הסאב הזה.

בסוברו אאוטבק שאני מדבר עליה הסאב עבד יפה מאוד ולא היה חסר לו שום דבר.

זה סאב טוב, אפילו סאב מעולה.

הבעיה עם הסאב הזה היא תג מחיר מגוחך לחלוטין בתמורה לביצועים שניתן למצוא במחיר יותר נמוך סאבים יותר מוצלחים.

הIDMAX מתעלה עליו מכל בחינה.

הייתי מתאר את האולטימו כמשהו שזז בין הW7 לIDMAX. איזשהו חיבור של שני העולמות - רוב האנשים בשוק לדעתי ילכו או לכאן או לכאן וגם לא יסכימו לשלם סכום כזה ולכן האולטימו אמור להיות, לפחות בארץ, מוצר כושל מאוד.

אבל יהיו גם אנשים שיתאהבו בתוצאה שלו וירכשו אותו תמורת כל מחיר - בודדים.

אם תג המחיר שלו היה הגיוני הוא היה נותן פייט רציני בשוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , צר לי גבר אבל המונו הוא 1000

• RMS Continuous Power (14.4V, 20-200Hz)

o 1000 Watts x 1 @ 4 Ohm

o 1000 Watts x 1 @ 2 Ohm

• S/N Ratio : 110dBA

• CEA2006 S/N Ratio : 80dBA

• Input Impedance : 10k ohms

• Frequency Response (200Hz/-3dB) : 20 - 200Hz

• Input Sensitivity : 0.1 - 8.0V

• Dimensions : 10-1/8" x 2-7/16" x 7-9/16" (WHD)

• Extreme Power Density Mono Amplifier

• MOS-FET Power Supply

• Unique Stacking Installation

• Quick Connect Speaker Terminal

• High Efficiency Digital Circuit Design

• Variable LP Crossover

• Thermal Management Processor

• Top Mounted Blue LED Power/Status Indicator

• Gold Plated RCA Input Connectors

• 4-Layer Glass Epoxy PC Board

• תוכן חדש...