Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כלום ,

נתקלתי בבעיה בעת התקנה של ההזעקה הנ"ל .

הרכב מסוג סיטרואן ZX שנת 93

לרכב יש חלונות חשמל ונעילה מרכזית מקורית (אני משאר)

אז ככה לנעילה אין מוח אלא רק קונקטור אשר נמצא באיזור בית הפיוזים של הרכב

הבעיה היחידה אשר צצה לי היא חיבור הנעילה להזעקה ואני אפרט :

להזעקה יש בפאלג מספר חוטים אשר מיועדים ללכת לנעילה המרכזית

איך שניסתי וראיתי הנעילה\פתיחה מתבצעת על ידי פיקוד מינוס

אך כאשר אני מחבר כפי שמוסבר בסכמה לא קורה דבר ואף לא חצי

אבל מצד שני כאשר אני מחבר מינוס ישיר לפתיחה או סגירה הכל מתפקד

אודה לכל מי שיעזור אפילו טיפה

בתודה רוני .

פורסם

יש חוטים שמוציאים פקודה לחיוט המקורי של האוטו. אולם לאזעקה כנראה שצריך להזין בחוט מסויים מינוס, כדי שהיא תדע להוציא את המינוסים הרצויים. עבור על תרשים נעילת מינוסים של האזעקה, ובדוק האם יש שם חוטים שלא חיברת כראוי.

לחילופין, יתכן וצריך ממסרי חיזוק, אך לא נראה לי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש חוטים שמוציאים פקודה לחיוט המקורי של האוטו. אולם לאזעקה כנראה שצריך להזין בחוט מסויים מינוס, כדי שהיא תדע להוציא את המינוסים הרצויים. עבור על תרשים נעילת מינוסים של האזעקה, ובדוק האם יש שם חוטים שלא חיברת כראוי.

לחילופין, יתכן וצריך ממסרי חיזוק, אך לא נראה לי.

בברכה

דני

שלום ותודה דני . מה שלומך ?

אז ככה בחוברת ההתקנה יש מספר סכומת עבור מספר נעילות מרכזיות .

ראיתי מה צריך לחבר בהזעקה למינוס קבוע על מנת לקבל מינוס בפקודה (פתיחה ,סגירה) אך ללא העויל לא עובד

שכחתי לציין כאשר בדקתי עם נורית ביקורית את כניסות החיבורים של הנעילה הופתעתי לגלות קטנה של מתח (נורה דלקה מעט) מה זה אומר ??

אני מצטער על כך שאני לא מי יודע מה בהזעקות (לא התחום חזק שלי)

פורסם

יש לוודא האם החוטים שיוצאים מהאזעקה, מוציאים פולס, עת דריכה, לנעילה, ועת ניטרול, לפתיחה.

אם כן, אתה יכול לנסות להתקין ממסר הגברה ליציאות האלה, והיציאות מהממסרים שתתקין, לחבר לנעילה המרכזית. קיים סיכוי שיעזור, אך רק אם מתקיים התנאי שרשמתי בשורה הראשונה לתגובתי זו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא כ"כ בטוח שזה פיקוד מינוס בצרפתיות, לפי דעתי בסכמות התקנה שמצורפות יש ציון לגבי סיטרואן, חיתוך קו נעילה.

פורסם

שוב שלום לכולם ,

חדשות .

ההזעקה עובדת

הידד לי :) כמו שרשמתי פיקוד מינוס פשוט כנראה מרב הניסיונות נשרף איפשהו פיוז שגרם להכל לא לעבוד .

עכשיו בעיות חדשות :

1. כאשר הרכב בנסיעה הווינקרים לא עובדים זאת אומרת אין איתות שמאלה או ימינה

כאשר יש דריכה או ניטרול של ההזעקה הם מהבבים מה יכולה להיות הבעיה ?

2. כאשר הדלת של הנהג סגורה ! לא ניתן להוריד את החלונות אך כאשר פותחים אותה והקפיץ של הדלת משוחרר זה שמדליק את האור הנוחות .

מה יכולה להיות הבעיה פה ?

האמת לאחר שוודאיתי לפני התנעה שהכל מחובר לא יצא לי לבדוק את הרכב פיקס שהכל עובד ואיך . לכן נפלו עליי הבעיות

כמובן שאני בטוח שמחר אני יפתור אותן , אך חשבתי לשתף אתכם ואולי תקצרו לי את התהליך

בתודה רבה מאד רוני .

נ.ב למה כל פעם שאני פותח את הרכב פיזית דלת או מכסה מנוע \ בגאז' ההזעקה מתריעה לי על כך ? כיצד ניתן לבטל אופציה זו ?

• תוכן חדש...