Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי יונדאי לנטרה מודל 96 בסה"כ אני מרוצה פה ושם יש דברים מעצבנים כמו מתזים שלא עובדים ויש מים ז"א הוישרים עובדים אבל לא יוצא מים וממש לא סתום בדקתי עם לחץ אויר והדלת שליד הנהג לא תמיד נפתחת עם הנעילה מרכזית מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה- היה לי משהו כזה עם ה205 שלי, והיה מדובר במשאבת מים תקולה (משאבת מים של המיכל לווישרים, לא של הנוזל קירור כמובן...), הוחלפה וסודר.

לגבי השניה- עם קצת מזל זו בעיה של שימון/ניקוי, אחרת- מנוע פתיחת דלת עייף בדלת הזו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כשאתה רוצה להשפריץ מים על החלון, האם נשמע רעש מכיוון המשאבה? במידה ולא, חפש איזה חוט שהתנתק או שכנראה היא התפגרה. ניתן להשיג משאבות אוניברסליות בעלות של כמה עשרת שקלים.

פורסם

מתזי מים קידמיים

למשאבת המים לא קיים פיוז נפרד ולכן תבצע את הבדיקה הבאה.

1. בקש מחבר שיפעיל את המתזים (מומלץ לא להפעיל את הווישרים על חלון ייבש) פתח מכסה מנוע ותקשיב היטב האם אתה שומע שהמשאבה עובדת.

במידה והמשאבה לא עובדת אזי פרק את הקונקטור של המשאבה ובודק האם מגיע אליה מתח של 12 וולט בזמן ההפעלה.

במידה ומגיע מתח אזי החלף את המשאבה בחדשה (עלות משוערת 100 שקלים).

2. במידה ולא מגיע מתח למשאבה אזי חבר זוג חוטים לקונקטור של המשאבה מהמצבר ובדוק האם המשאבה עובדת.

3. אפשרות אחרת יחידת הבקרה האלקטרונית השולטת בין היתר על תיזמון המגבים תקולה (טיימר).

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה לכולם

מישהו יודע איפה קונים משאבה כזו באזור נתניה? ויותר חשוב אם זה סיפור להחליף אותה או שזה די פשוט בהנחה שזה באמת המשאבה, כבר נמאס מלנסוע עם בקבוק מים ברכב

• תוכן חדש...