Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

יש לי טויוטה קורולה 93

יש לה סדק ברדיאטור

מבקש לדעת מה דעתכם אם אפשר לשים חומר איטום (פוקסי) או להחליף את הרדיאטור

הטפטוף מהסדק איטי יחסית אבל אני מפחד הוא יכול להתגבר

במוסך המרכזי אמרו לי שחייבים להחליף אחרת ילך הפקונג ראש

החלפת הרדיאטור עולה 900 ש"ח ללא עבודה ומע"מ

עדיין לא חלפתי

נצורפות תמונות

1.JPG

1 (1).JPG

1 (2).JPG

פורסם

900 ש"ח זה יותר זול מראש מנוע ונותן הרבה שקט נפשי.

וכן יש סיכוי טוב שהסדק יפתח ואל תשכח שהמערכת הזאת עובדת תחת לחץ.

אל תחשוב פעמיים.

תחליף!

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני תיקנתי אצלי בלאנטיס את החלק הזה שניקרא "דוד רדיאטור עליון" עלה לי 350ש"ח עם עבודה במכון לרדיאטורים, בסוף מסתבר שהמחיר והתיקון ביכלל לא שווה, זאת אומרת שקיים ברדיאטור עוד דוד רדיאטור תחתון, שאם עוד כמה זמן הוא ילך כי אין לדעת מה מצבו, אז אצטרך או להחליף גם את הדוד התחתון, או להחליף את כל הרדיאטור, ואז הפסדתי את עלות התיקון הקודם.

אצלי בינתיים התיקון בסדר אבל אין לדעת כמה זמן הרדיאטור עצמו יחזיק ואצלי ברכב עולה רדיאטור חדש 1000ש"ח כולל הרכבה לכן היה יותר כדאי להחליף את הרדיאטור בחדש...

אני מציע לך לא לעשות את הטעות שעשיתי ותחליף לרדיאטור חדש ומקורי..

פורסם

הזול עולה ביוקר. הרכב כבר לא חדש, כמו גם הרכיבים. אם זיהיתה בלאי ברדיאטור, כדאי להחליף. כי זה התחיל בפתח מילוי ומחר זה יעבור למקום אחר. לא כדאי להסתכן. להגיע למצב של התחממות, להתקע בכביש ולהוציא הרבה כסף על ראש מנוע... לפי דעתי לא כדאי לקחת כזה סיכון.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...