Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי עם עדיפות למשפחתי גדול בתקציב של כ45-65K, עם אופצית נטרול כרית אויר לנוסע.

האם למאזדה 6 שנת 2003 ישנה אופציה כזאת? מה המלצת הפורום? האם למונדיאו בשנים 2002-2004 ישנה אופציה כזאת? איזה עוד רכבים ממולצים?

תודה מראש

ליאור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשאלה,

מי יכול להמליץ על רכב עם מתג כיבוי לכרית אויר בתחום המחיר 40-70 אלף?

זהו נתון שקשה למצוא במדריכים ודפי אינטרנט ולכן אני מבקש את עזרת הגולשים בפורום,

זה מאד יעזור אם כל אחד יכתוב מה הוא מכיר, אפילו אם רק דגם אחד או שניים.

תודה

גודמן

פורסם

אני חייב לשאול את שניכם מה הסיבה שאתם רוצים לנטרל כרית אוויר?

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם
אני חייב לשאול את שניכם מה הסיבה שאתם רוצים לנטרל כרית אוויר?

הסיבה : הושבת תינוק בכיסא הקדמי. (סביר להניח שבזה מדובר)

רנו מגאן משנת 2004 בטוח אפשרי.

לי נדמה שברוב המכוניות הדבר אפשרי.

פורסם

אכן הסיבה היא להושבת כסא בטיחות לתינוק בכיסא הקדמי.

דווקא לדעתי ברוב המכוניות אין מתג לניטרול אלא חייבים לנטרל באופן קבוע במוסך מורשה שמסכים לקחת אחריות על כך, ובשל ההשלכות הבטיחותיות זה מאד בעייתי.

תודה על העצה לגבי רנו מגאן משנת 2004- יבדק, אכן נמצא התחום המחיר.

האם יש רעיונות נוספים - לרכבים עם המתג המדובר לניטרול כרית אויר במושב שליד הנהג?

פורסם

נחשב שבטיחותי יותר לשים את התינוק על מושב האחורי, כך שפניו של התינוק יהיו לכיוון שמשה אחורית.

את זה אמר מרצה בכנס האחרון שהייתי על נהיגה בטוחה (לפני כ-4 שנים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נחשב שבטיחותי יותר לשים את התינוק על מושב האחורי, כך שפניו של התינוק יהיו לכיוון שמשה אחורית.

את זה אמר מרצה בכנס האחרון שהייתי על נהיגה בטוחה (לפני כ-4 שנים).

כאן תמיד יש דעות חלוקות.

חלק אומר קדימה, חלק אחורה.

פורסם

יש להושיב תינוק במושב האחורי בלבד כשפניו בניגוד לכיוון התנועה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בכל אופן אחורה או קדימה, כשמושיבים את התינוק במושב הקדמי יש לנטרל את כרית האויר.

במידה ועוד לא קניתם רכב אז לודא שברכב באמת תהיה אופציה כזו, אני לא חושב שהפתרון של נטרול קבוע הוא חכם.

אני יודע שב307 שלי יש סוויצ' לנטרול ואם אני זוכר גם בC4 ובC5 של ההורים שלי. במגאן יש ובלגונה (לא רלוונטי כלכך כמעט ואין דגם זה על הכביש).

פורסם
בכל אופן אחורה או קדימה, כשמושיבים את התינוק במושב הקדמי יש לנטרל את כרית האויר.

במידה ועוד לא קניתם רכב אז לודא שברכב באמת תהיה אופציה כזו, אני לא חושב שהפתרון של נטרול קבוע הוא חכם.

אני יודע שב307 שלי יש סוויצ' לנטרול ואם אני זוכר גם בC4 ובC5 של ההורים שלי. במגאן יש ובלגונה (לא רלוונטי כלכך כמעט ואין דגם זה על הכביש).

זו היתה בדיוק השאלה:

איזה רכב אפשר לרכוש שיש לו מתג כיבוי בכדי שלא להסתבך עם כיבוי קבוע של כריות אויר

תודה על המידע לגבי הדגמים של סיטרואן ורנו.

האם ידוע לך שנת הדגם?

פורסם

ה307 מ2002, הC4 מ2006 הC5 מומלצת מ2006 אחרי המתיחת פנים, אבל יש דגמים מוקדמים יותר, לא זוכר באיזו שנה הרכב יצא לשוק לראשונה.

מגאן 2 לדעתי מ2004, לגונה לא יודע.

פורסם
כאן תמיד יש דעות חלוקות.

חלק אומר קדימה, חלק אחורה.

החלק שאומר "קדימה" הוא החלק שלא אכפת לו לתת עצות שגויות שיסכנו את חייו של מישהו אחר.

פורסם
אכן הסיבה היא להושבת כסא בטיחות לתינוק בכיסא הקדמי.

דווקא לדעתי ברוב המכוניות אין מתג לניטרול אלא חייבים לנטרל באופן קבוע במוסך מורשה שמסכים לקחת אחריות על כך, ובשל ההשלכות הבטיחותיות זה מאד בעייתי.

תודה על העצה לגבי רנו מגאן משנת 2004- יבדק, אכן נמצא התחום המחיר.

האם יש רעיונות נוספים - לרכבים עם המתג המדובר לניטרול כרית אויר במושב שליד הנהג?

בפיאט מולטיפלה (6 מושבים) יש מתג ניטרול לכרית אויר קדמית. דגמים עד שנת 2004 לפחות, נכנסים בתחום המחיר שדובר עליו ...

פורסם
החלק שאומר "קדימה" הוא החלק שלא אכפת לו לתת עצות שגויות שיסכנו את חייו של מישהו אחר.

וזה כולל אתרים מכובדים, וספרי רכב רשמיים, אשר נכתבו ע"י היצרן עצמו?

• תוכן חדש...