Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת משקפיים בלייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי בדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר.

התוצאות הן כאלה:

- אני לא יכול לעבור ניתוח בשיטת ה- LASIK בשל קרנית דקה מידי.

- אני יכול לעבור ניתוח בשיטת ה- PRK במכון CARE.

האם מישהו עבר את הפרוצדורה הזו?

כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה (אני די חושש מהתהליך).

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבועיים, אימי עברה את הניתוח הסרת המשקפיים במכון CARE בת"א באבן גבירול.

3 ימים הראשונים אחרי הניתוח הם נוראיים כי העיניים מאוד כואבות (חופש מחלה מומלץ לקחת לפחות לשבוע).

לאחר מכן, בהדרגה הכל מתחיל לעבור. כאמור, אימי כרגע שבועיים אחרי הניתוח ועדיין קשה לה לעיין במחשב או התמקדות בעצמים קטנים מאוד אבל זה הולך ומשתפר מיום ליום.

אתה מוזמן לשאול דברים ספציפיים וארשום תשובות.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

עובי הקרנית שהיה לה (כמובן אם היא יודעת)?

מספר המשקפיים?

האם אני אוכל לשוחח איתה - מספר טלפון בה"פ?

פורסם

חמוד אתה חודר לפרטיות :wink: היא תפוסה .

ציניות :lol:

בהצלחה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
עובי הקרנית שהיה לה (כמובן אם היא יודעת)?

מספר המשקפיים?

מחר אעדכן בה.פ.

לילד מעליי: אתה לא אמור לישון בשעה כזאת כבר ? מחר יש בית ספר.

Veni Vidi Vici

פורסם

wiking

מצטער הבנתי שלקחת את זה קשה :(

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שלושה חברים טובים שלי עשו את הניתוח. לגבי שניים אני בטוח שהם עשו באמריקן לייזר.

מה בדיוק אתה רוצה לדעת? קודם כל, נסה להריץ חיפוש בYoutube על Lasik, Lasek ו PRK. יש המון סרטונים של ניתוחים כאלו ולפחות תדע מה בדיוק אתה עומד לעבור.

בשיטת PRK ההחלמה ארוכה יותר בגלל שמתבצע חיתוך פיזי של הקרנית בעזרת סכין. הניתוח הזה "קשה" יותר, זה בטוח. מצד שני, כמו שכבר הבנת, בשיטה הזאת פוגעים פחות בעובי הקרנית מה ששומר טוב יותר על החוזק המבני שלה.

בשיטת הLASIK משייפים חיצונית את הקרנית ולא מבצעים חיתוך פיזי שלה. מהסיבה הזאת הניתוח הזה קל יותר וההחלמה ממנו קלה ומהירה יותר. מצד שני, הקרנית נשארת דקה ופגיעה יותר ולפחות אחד מהחברים שלי שעבר ניתוח בשיטה הזאת מתלונן על קצת סינוורים בשעות החשיכה.

אם יש עוד שאלות - בכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני חשבתי לעשות הסרת משקפים בלייזר בעתיד

אבל אני די פוחד (בינתיים מסתדר טוב מאוד עם עדשות)

מה רמת הסיכון בזה?

Toyota Yaris TS

פורסם

אני עברתי את שיטת PRK לפני שנתייים (קצת פחות) , יש לציין שלפני הניתוח הייתי רואה 5-6- כיום 6/6.

מכיון שעובי הקרנית היתה דקה נאלצתי לעשות בשיטה זו.

" הניתוח " עצמו אורך בין 15 ל20 דקות שבמהלכו אתה לא מרגיש כלום , א - ב- ל מיד אחרי הניתוח העין מאוד פגיעה לאור וסינוורים , אני אישית שבוע הייתי בחדר שלי עם תריסים סגורים ובלי אור כל אור אפילו הקלוש ביותר נותן כאבי תופת לעיניים , כמובן שבמהלך השבוע הזה חל שיפור מידי יום ביומו ופעם ב 5 שעות יש טיפות (חומר אנטביוטי ) שאתה שם וזה ממש משכיח ממך את הכאב, יש לציין שהכאב ברובו הוא מחשיפה לאור.

שיטת PRK , היא יחסית לא קלה כמו ה LASIC אך מבחינת הטווח הארוך היא יותר יעילה ואחוזי הצלחה יותר גבוהים.

אחרי הניתוח בדרך הביתה הייתי ממליץ על משקפים כהים .

אם יש לך עוד שאלות , תוכל לפנות אלי בשמחה , אני עברתי את הניתוח באמריקן לייזר.

יש לציין , שאם זה קצת נשמע מפחיד , הסר דאגה בלבך .

אני מוכן לעבור את הניתוח הזה עוד פעם , פשוט אושר גדול שפתאום אתה לא תלוי במשהו .

מי שלא תלוי במשקפי ראיה לא יכול להבין זאת.

בהצלחה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

יש סיכון בהרכבה ממושכת של עדשות.

הקרנית לא נושמת מספיק ולכן מתחילים (במרוצת הזמן) להתפתח לכיוונה כלי דם שמטרתם לפצות על כך.

העניין הוא שבמצב קיצוני התופעה הזו עלולה לגרום לעיוורון או לצורך בהשתלת קרנית (נשמע לי תענוג מפוקפק ביותר).

לכן:

אתה חייב לתת לעיניים לפחות יום אחד בשבוע מנוחה מהעדשות.

אתה חייב להסיר את העדשות לפחות שעתיים לפני השינה.

פורסם

אני עברתי לפני כ - 5 שנים ניתוח באמריקן לייזר, לא זוכר באיזו שיטה.

ממס' 13 ירד לי ל6\6 .

החזיק כשלוש שנים, וכיום כבר יש לי שוב משקפיים , במספר כמעט 2.

(כל המספרים במינוס).

כך שניתוח הוא לא בטוח לכל החיים.

אמנם יש אחריות, אבל פתאום אתה כבר לא כ"כ רוצה להיכנס שוב לניתוח הזה, כשאתה לא יודע לכמה זמן זה יועיל.

פורסם
יש סיכון בהרכבה ממושכת של עדשות.

הקרנית לא נושמת מספיק ולכן מתחילים (במרוצת הזמן) להתפתח לכיוונה כלי דם שמטרתם לפצות על כך.

העניין הוא שבמצב קיצוני התופעה הזו עלולה לגרום לעיוורון או לצורך בהשתלת קרנית (נשמע לי תענוג מפוקפק ביותר).

לכן:

אתה חייב לתת לעיניים לפחות יום אחד בשבוע מנוחה מהעדשות.

אתה חייב להסיר את העדשות לפחות שעתיים לפני השינה.

גם תרצה או לא תרצה לא תוכל להיות עם עדשות הרבה זמן (או שאולי זה רק אני)

אם נגיד אני שם את העדשות ב8 בבוקר כבר בשעה 6 בערב העיניים פשוט "מתעייפות" לי ואני חייב להוריד אותם.

Toyota Yaris TS

פורסם

למה כולם הולכים עם עדשות? מה רע במשקפיים רגילים? אני יכול ללבוש אותם כמה שאני רוצה, העיניים לא מתעייפות ואין סכנה של סיבוכים. אפילו אם אני אשן איתם לא יגרם נזק לעיניים (עשוי להגרם נזק קל למשקפיים עצמם). והכי טוב- הן מחזיקות שנים בלי שצריך לקנות חדשות.

(אני לא מדבר על ניתוח לייזר, שהוא מעין פתרון. אני מדבר רק על עדשות, שהן נסיון מוצלח חלקית לטאטא מתחת לשטיח)

האמת, אני מבין את המשיכה שבעדשות מגע. אבל לי אישית זה נראה בעייתי מדי.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...