Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הרכבים שלי תכננתי להעלות את נפח המנוע. קיבלתי אישור מהחברה לגבי שינוי נפח המנוע.

התקנתי את המנוע ואני מחזיק בשטר מכר, מה עכשיו? לאן הולכים? האם ללכת עם השטר מכר, רשיון הרכב, ואישור החברה למשרד הרישוי, ללא הרכב, יעשה משהו? על מנת להכניס את מספר המנוע לרשיון? או שיש צורך להגיע עם הרכב למקום מסויים?

האם אפשר לעשות זאת בכל מכון רישוי? או שאפשר רק במשרד הרישוי

אם מישהו יכול להסביר לי את הנוהל, יהיה נהדר.

תודה

פורסם

עם אישור היבואן ושטר המכר (וכמובן גם האוטו) אתה צריך להגיע לעמדה 1 של משרד התחבורה באזור מגוריך (חולון, ירושלים, באר שבע וחיפה). החלפה למנוע באותו נפח מתבצעת בכל מכון רישוי.

פורסם

מה בדיוק יבדקו בעמדה 1? האם הם בודקים את מספר המנוע והדגם בלבד? או שיש תהליך מאוד ארוך

ממה שהבנתי הרישום הוא לא שם, וצריך לגשת אחר כך למשרד הרישוי עצמו?

פורסם

אתה ניגש עם כל המסמכים לעמדה 1, הם בודקים את האישורים מול המנוע עצמו, ומול הספרים שלהם של מה מותר ומה אסור, ואז נותנים לך הפניה לרישום המנוע במשרד הרישוי עצמו (או שולחים אותך להטבעת מספר מנוע אם אין).

• תוכן חדש...