Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - בדיקת רכב לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מבלה פה וזאת ההודעה ה2:wink:

מחר אני נוסע לתל אביב כדי לקחת רכב לבדיקה ואח"כ לייעוץ במוסך מורשה. הרכב הוא גולף שנת 2001, 1600 סמ"ק.

השאלה הראשונה שלי היא על איזה מכון אתם ממליצים - דינמומטר או קומפיוטסט? (עדיפות לדינמומטר בגלל תלוש הנחה של 100 ש"ח). שניהם באותו מיקום בערך, רק צריך לבחור.

השאלה השניה נוגעת למוסך. אני מרעננה ודיברתי עם מוסך ג.ג.ג המורשה, שאמרו לי שאני יכול לבוא אליהם עם טופס הבדיקה והם ייעצו לי וייתנו לי הצעת מחיר לתיקונים הדרושים. אז אמרתי לעצמי שאם אני כבר עם הרכב מחר בתל אביב, אני אקח אותו למוסך שם כדי לעשות את אותו הדבר. אז איזה עדיף מבחינת השירות - צ'מפיון או פליקס?

תודה

פורסם

לפני יומיים העברתי רכב שרציתי לקנות בקומפיטסט בת"א (המרכזי שלהם) והם בודקים נ-ה-ד-ר!!!!

כבר העברנו רכבים לבדיקה בדינמומטר אבל זה לא התקרב למה שעשו שם!

בדינמומטר אתה מקבל עמוד אחד של הסברים כלליים.

בקומפיוטסטס אתה מקבל ספרון של מספר עמודים עם אחוזים וגרפים ובנוסף הבוחן יושב איתך ומסביר סעיף סעיף!!

פשוט מכון AAA++++

בנוסף לכל זה הם עושים משהו שלא עושים ברב המקומות האחרים - בדיקת הספק מנוע וכוחות סוס, ברב המקומות עושים רק כוחות סוס וגם זה לפי חישוב של דברים אחרים - במכון הזה הם מריצים את הרכב על מסוע עד המקסימום קמ"ש שהרכב מאפשר (עד 200 קמ"ש) והחישוב כח סוס והספק מנוע מחושב לפי זה.

בקיצור מומלץ מאוד מאוד מאוד!

המכון ממוקם ליד יד אליהו היכל נוקיה רחוב החלוץ 3 (שם הרחוב לא מאה אחוז) צמוד לדינמומטר

בלי קשר כל מקום שתקח אליו את הרכב שווה לוודא שעושים את הכוח סוס והספק מנוע ואם כן אז שיהיה בהרצה ולא חישוב

בהצלחה!!

פורסם

לשאלתך הראשונה דינמומטר וקומפיוטסט הם באותה הרמה ואם כבר יש לך תלוש לדינמומטר לך לשם עדיף כי יש לך הנחה של 100 ש"ח,לגבי השאלה השנייה גם צמפיון וגם פליקס רמת השירות שלהם היא באותה הרמה (עם עדיפות לשליליות כי מה לעשות הם אוהבים להתנער מאחריות בטיפולים),אך לא נראה לי שיעשו לך בעיה על הערכת מחיר לחלפים מקוריים (ואתה צריך לדרוש רק מקוריים),בכל מקרה חכה קצת לעוד כמה דעות בעניין כי יכול להיות שאני טועה למרות שגם אני וגם הרבה מאוד מכרים שלי נכוו בעבר מטיפול לקוי/אבחון תקלה שגוי וכו' מקבוצת צמפיון מוטורס/פליקס.מקווה שעזרתי

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...