Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנת לא נכון.

אני לא יודע לגבי הבילשטיין, אבל המונרו ריפלקס יודעים להתמודד עם הנמכות עד 60 מ"מ בדגם שמתאים לאוטו שלי, אני מתקשה להאמין שזה לא המצב ברכבים אחרים.

ואם לחדד את הביקורת שלי לגבי הבולמים האלה - הבעיה העיקרית בהם היא [לטעמי] שיכוך ההחזרה, לכן גם לא ברורה לי ההחלטה שהם נחותים מהבילשטיין, שכן לא ראיתי תגובה של מישהו שעבר מהמונרו הללו לבילשטיין וכתב שהרגיש איזה שיפור.

לטעמי, אם אין לך איזה יומרות ספורטיביות פשוט מצא קפיצים של סיביק מפירוק [ולמזלך יש לא מועט כאלה] הרכב אותם יחד עם בולמים חדשים וסגור עניין.

והכי חשוב - במסגרת ההשתוללות הנעימה של "לשפר את האוטו" אל תשכח שמלבד הקפיצים והבולמים יש הוצאות על תושבות בולמים, על בוקסות של המתלים ולינקים למוטות המייצבים, שכן סתם לזרוק סט קפיצים ובולמים זה נחמד, אבל כשכל השאר מסביב שחוק [ואני מרשה לעצמי להניח ששחוק - אחרת לא היו נגמרים לך הקפיצים כל כך מהר] הייתרון של RIDE יותר קשיח יכול בקלות ללהפוך לחסרון.

ודבר אחרון - קפיצים מתעייפים ומתים מוקדם מידי בעיקר כי הרכב נסע תקופה ארוכה עם בולמ"ז גמורים או תחת עומס מוגזם.

רון.

תודה לך רון.

בעניין הצעתך מקפיצים מפירוק,שקלתי את העניין בכובד ראש והגעתי למסקנה שקניית קפיצים מפירוק זה חתול בשק.חברות חלקי החילוף יכולים לקחת קפיצים גמורים לנקות אותם,ולתת להם ברק עם כל מיני תכשירים למיניהם.העניין הוא שאין שום מדד או יכולת בחינה לדעת מהו קפיץ טוב ומהו קפיץ עייף.החשש הגדול שלי הוא שאני אקנה ארבעה קפיצים מפירוק ולבסוף יתברר לי שהקפיצים הנוכחיים שברכב יותר טוב ממה שקניתי.

שי

• ספונסר פורום
פורסם

חפש את הטלפון של חברת "מתלם" שנמצאת ברחוב האצ"ל בראשון לציון,הם מייצרים קפיצים.

יצרו לי בעבר קפיצים בעלי חוזק גדול יותר במידה המקורית.

לדעתי אינך מעוניין בשיפור ספורטיבי,אלא בהחלפת הקפיצים העייפים שיש לך כיום,הנסיעה עם קפיצי הנמכה תהיה הרבה יור קשה.

אורן

פורסם
יצרו לי בעבר קפיצים בעלי חוזק גדול יותר במידה המקורית.

או !

סוף סוף משהו מעניין .

אני אשמח ( ואני מניח שעוד חברים כאן ) לדעת לאיזה רמת קשיחות אפשר להגיע , תוך כמה זמן זה מוכן וכמה בערך זה עולה .

אי לכך ובהתאם לזאת ,

תודה .

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
שמעתי עליהם ביקורת נוקבת ונוקשה בפורום ג'יפלוג.

אביחי

גם אני שמעתי עליהם דברים לא טובים.ניסינו אצל קפיצי נורדיה אולם הם מתעסקים רק בקפיצי 4X4.

אתמול נסענו ליבואן של קייבה וביקשנו להזמין קפיצים של קייבה להונדה.הבאנו לו את אפילו את המקטי"ם של הקפיצים שהצלחתי להוציא מהקטלוג של קייבה.הנ"ל לא מוכן לשמוע."אנחנו מייבאים רק בולמ"ז".אמרנו לו תצרף להזמנה הבאה גם קפיצים,אנחנו מוכנים לתת מקדמה.שום דבר.הוא לא מוכן להביא את הקפיצים הנ"ל לארץ.

בקיצור ייאוש רציני.ננסה שוב לחפש בחלקי חילוף אולי יתמזל מזלינו.

עוד שאלה קטנה ברשותכם,אם אני מביא קפיצים לארץ מחו"ל,כמה מכס אני אמור לשלם על זה?

בתודה מראש

שי

פורסם

לא יודע מה קורה במוצרי אייבך למכוניות כביש אבל ברכבי שטח קפיציי אייבך ידועים קקפיצים ששוקעים מהר יחסית

My 2 cents

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

• תוכן חדש...