Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

קיבלתי מחבר דיסק התקנה מוגן של 1.7 ג'יגה, והוא כמובן על דיסק DVD, הבעיה שכונן הDVD העתיק שלי לא מזהה אותו כמו שצריך, ולכן אני רוצה לגשת למחשב עם כונןDVD ,ולהמיר את ה1.7 ג'יגה לתוך דיסק און קי, בצורת קובץ ISO,וכך להעתיק אותו למחשב שלי.

או אולי אפילו להתקין את התוכנה עם DEAMON TOOLS ישירות מהדיסק און קי .

כיצד אני ממיר לפורמט ISO? יש לי NERO אם זה עוזר.

יש שיטה יותר טובה שלא חשבתי עליה?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כעקרון אתה יכול ליצור קובץ IMAGE מהדיסק ביחד עם NERO

שיטה הכי מהירה? לעשות שכפול דיסק ובמקום מכונן לכונן בוחרים בכונן היעד כ...ההרדיסק (IMAGE) ;)

מקווה שעזרתי & בהצלחה

תעדכן

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

אני מניח שאני יכול להעתיק את קובץ הIMAGE ישירות לתוך הדיסק און קי , אני טועה?

איך אתה ממליץ לי להתקין אותו במחשב שלי ישירות מהדיסק און קי, עם DEAMON TOOLS? אני פשוט לא זוכר אם הוא קורא קובץ כזה.

אני שואל בגלל מצוקת מקום במחשב המיועד להתקנה.

פורסם

רצוי להריץ את קובץ ה IMAGE מההרדיסק כי מהדיסק און קי עדיין תהיה איטיות כלשהי (למרות שזה כנראה USB2)

מה הסיומת של הקובץ? הגרסה האחרונה של DEAMON TOOLS קוראת את מרבית הקבצים הפופולרים ברשת כיום

אין מקום? קנה עוד הרדיסק :) המחירים רק צונחים מחודש לחודש..(רמז עבה - 500גיגה עולה היום פחות מ500שקלים ;)) - השקעה טובה לתווך ארוך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רגע IMAGE זה סוג של קובץ שהDEAMON קורא? יש לי דיסק התקנה מקורי עם קבצים בתפזורת.

המחשב הוא לפטופ, לכן אני לא יכול להוסיף HD ,רק להחליף.

תודה רבה.

פורסם

טוב העברתי את הDVD לתוך הדיסק און קי בצורת קובץ NRG , והתקנתי ישירות ממנו בעזרת DAEMON , עובד כמו פנתר!

אפילו שאין לי במחשב יציאת USB2 זה התקין יחסית די מהר.

תודה רבה.

• תוכן חדש...