Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור ליבואן בכלל. אם כבר, זה אחריות של המוסך. אם המוסך היה רוצה - היה לוחץ על ספק החלפים התחליפיים ממנו קנה את המשולש - מביא לך משולש חדש בחינם וסופג את העבודה או מחייב בעבורה את יבואן החלק הפגום.

לא תמיד המוסך יכול - או מספיק חזק לחייב את היבואן.

במקרה שלך - כשבחרת בחלק תחליפי שילמת עבור תחליפי ועבור אחריות מסויימת בהתאם - פג התוקף אין כל מקום לטענותיך. המוסך/היבואן/לובינסקי חייב למתוח את הקו איפה שהוא - וזה היכן שמסתיימת האחריות - אם יש משהו גבולי - זה תלוי ברצון הטוב של המוסך - כמו במקרה שלך.

חבל שזה לא קרה...

אני יכול לאמר לך שגם אצל אבי בעסק (מוסך מורשה של לובינסקי - מהגדולים בצפון - מתחרה של גזית :-) - אני לא רושם שם שלא יאשימו אותי בפרסום) לא בטוח שהיו יכולים לעזור לך במקרה כזה - אני רוצה להאמין שלפחות היו מנסים.

אלון

פורסם

אלון, אתה צודק.

אבל כבעל מוסך שרוצה לשמר לקוח, אתה יכול לפנות לספק החלקים ולנסות לקבל זיכוי על החלק הפגום, אתה יכול לחייב את הלקוח בעלות חלק חדש ללא רווח + הנחה על העבודה החוזרת, אתה יכול לתת ללקוח זיכוי לטיפול הבא.

המוסך המטפל לא עשה דבר מכל אלה ולכן הוא גם הפסיד לקוח.

חסך שקל - והפסיד הכנסה עתידית של 10 שקלים.

פורסם

מה קרה לכם בזמן האחרון? מה קשור היבואן למקרה ולמה הוא אמור לסייע כלל? באותה מידה היית יכול לבקש מימוש אחריות על החלק מטויוטה, הם הרי מחליפים מנועים לכל דורש אז מה זה משולש תחליפי וזול...

הנה מהלך העניניים:

1. החליף משולש תחליפי במוסך X.
  2. נכנס למוסך Y והחליף שוב את המשולש, הפעם למקורי.
  3. פנה ליבואן נענה בשלישה ואיים בפרסום שלילי.

איפה היבואן בתמונה ולמה לעזאזל הוא אמור לקחת אחריות על חלק לא מקורי שהלקוח יחד עם המוסך החליט להרכיב.

למה הוא לא פנה למוסך לבקש אחריות ,מלפנים משורת הדין, לפני שהחליף את החלק שוב?

דודו, רוצה את דעתי האם שיקול הדעת שלך תקין ? והתשובה היא בהחלט לא!

פורסם

סוף טוב הכל טוב.

הסכמתי להצעת פשרה של 250 ש"ח בזיכוי במוסכי הרשת.

מבחינתי זה מעולה, כי גם ככה היה לי על מה לבזבז 8) מחר אני הולך להתקין חלונות חשמל...

תודה לכל המגיבים - מסתבר שבסופו של דבר שיקול הדעת שלי כן היה נכון והיה שווה להתעקש.

פורסם
תודה לכל המגיבים - מסתבר שבסופו של דבר שיקול הדעת שלי כן היה נכון והיה שווה להתעקש.
לא. שיקול הדעת של היבואן, כשהחליט ללכת לקראתך בגישת "הלקוח תמיד צודק", היה נכון.

שיקול הדעת שלך לא היה נכון. הלקוח לא תמיד צודק, וסיפורך הוא דוגמה קלאסית.

• תוכן חדש...