Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צריכת דלק בפולו‎


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי 1ל19 בבינעירוני בנסיעה רגועה (90-100)

1ל15 עירוני

 

מי שלא מאמין מוזמן לבלות חצי יום איתי ולראות במו עיניו :)

 

טוב יש לי מנוע 1000סמ"ק זה הגיוני לא? ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה יותר טוב מאשר בספר רכב!

בספר רכב בקושי יש הבדלים בתצרוכת דלק בין ה1.0 ל1.4 ול1.6.

אגב ב1.0 אין הגה כח נכון

 

בכל מקרה נראה לי אני אחזור לצמפיון שיבדקו שוב למרות שהכל נראה תקין...

פורסם
יש לי פולו בדיוק כמו של TULIK ‎‏ ‏מנוע AEE‏ שנת 97 אז אתם אומרים בעצם שזה נורמאלי צריכה של פחות מ1 ל10 למרות שאני נוסע רגוע ללא מזגן ו30% בינעירוני?

 

תראה ידידי, אני עדיין טוען ש- 1:18 זה רחוק מהמציאות כמזרח ממערב. לגבי מנוע AEE גם 1:15 לפי דעתי זה לא מציאותי, למרות שאם נוסעים כמו סבתא (אבל ממש, ברמה שכולם עוקפים אותך כל הזמן בהאצות) ניתן להגיע ל-1:14 בלחץ. אני מוכן לבדוק את זה עם כל אלו שהעלו את המספרים. אגב כדי לחזק את דעתי התייעצתי בעוד כמה מומחי VAG שמסיבותיהם האישיות נמנעו מלהיכנס לויכוח זה אך מסכימים איתי לחלוטין.

 

על כל פנים 1:10 עבור נסיעה בינעירונית נטו זה מעט נמוך. הערה חשובה היא שלאורך כל השנים שיש לי את הרכב ראיתי שאופן נהיגה משפיע בצורה משמעותית מאד על תצרוכת הדלק. קח את זה בחשבון. אם אתה נוהג כמו "ילד", אוהב פתיחות מהירות, להאיץ ולעבור את כולם או שסתם הרגל שלך כבדה על הגז זה בהחלט הגיוני.

 

אני ממליץ לך בכל מקרה לנסות להחליף תחנת דלק ואם לדעתך הנהיגה שלך לא מצדיקה את התצרוכת הגבוהה אני ממליץ שבעל מקצוע מומחה ומומלץ יבצע אנליזת גזים ובדיקה במצבים השונים בעזרת שעון וואקום לסעפת יניקה.

 

אגב מחלה ידועה ברכב זה היא דליפה מהחיבורים של צינוריות הדלק בצד שמאל של תא המנוע (כשאתה מולו) או סדקים בציוריות הדלק שמתחברים לחליל.

פורסם

כן אני נוסע לרוב מאוד ברוגע, הרכב עבר טסט החודש ולפני חודשיים היה בצ'מפיון ועבר כיוון הצתה ותאום מנוע, ותיקון נזילת דלק גדולה שהייתה, הוחלף גם מודול הצתה וכבלי הצתה מקוריים

פורסם

סתם שאלה , איך אתם בודקים תצרוכת דלק??

כי משהו נראה לי מאוד מאוד מוזר , כי אצלי באונו בנסיעה רגועה אני לא מגיע לצריכה כזאת, אז אתם באים להגיד לי שפולו יותר חסכונית בדלק מאונו??

פורסם
סתם שאלה , איך אתם בודקים תצרוכת דלק??

כי משהו נראה לי מאוד מאוד מוזר , כי אצלי באונו בנסיעה רגועה אני לא מגיע לצריכה כזאת, אז אתם באים להגיד לי שפולו יותר חסכונית בדלק מאונו??

 

"אדם ישן כאן ורואה חלום באספמיא". תלמוד בבלי, מסכת נידה.

 

ידידי זהו פורום, יש להתייחס לנכתב בהתאם.

×
×
  • תוכן חדש...