Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כוונתך היא לאגוראי, מנהל פרטי (עצמאי) שמפעיל את התחנה עבור פז.

מנהלים מהסוג הזה אינם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם בתחנה, יש עליהם פיקוח נטעם החברה.

כל ליטר של דלק שנפרק למיכלים עובר ברשת ה "וידירוט" נרשם במערת ומתריע על כך.

כך שאם מיכלית של דלק שמגיעה לדוגמא עם 12 אלף ליטר בנזין 95 ו 8 אלף ליטר סולר, מדווחת במערכת, מנהל התחנה מקליד את התעודה במערכת הממוחשבת, הוא לא יכל לזייף תעושות, מפני שלתעודות יש העתקים שעוברים לבקרה בחזרה ומונפקים מלכתחילה בחדר המשלוחים בממוחשב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחרונה אני שם לב שכל עסק שהוא בזיכיון, זה מתכון לצרות.

למשל ארומה ת"א עם העכברים, תחנות דלק בבעלות פרטית שמוהלות וכ"ו.

בגלל איש אחד רשת שלמה ושם טוב של שנים נהרס

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק כדי להבהיר את הדברים על מנת שלא יהיו טעויות:

זכיין/אגוראי/ מפעיל תחנה, הם אנשים מטעם הרשת בתחנות אלו אין בעיות וחש שבהן תהיה מהילה של דלק.

תחנה פרטית- היא תחנה בבעלות פרטית, בעל התחנה רוכש את הדלק בעצמו, ממלא את המיכלים ואין לו שום קשר לרשת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואיך ניתן לדעת איזו תחנה בבעלות פרטית ואיזו שייכת לחברת הדלק עצמה?

אני מניח שלשאול את עובדי המקום או מישהו אחראי יהיה לחינם כי הוא יספר שזאת תחנה של חברת הדלק והכל שם מפוקח ובלה בלה בלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפשר ליצור קשר עם החברה עצמה ולבקש לדעת מי מפעיל את התחנה, והאם היא בבעלות הרשת או בבעלות פרטית.

ל'

פורסם

זה קל מאוד לדעת, אתה מבקש מהמתדלק שיתדלק לך בקבוק חצי ליטר ולאחר מכן אתה שולח את הבקבוק לבדיקה (זה יעלה קצת כסף..)

במידה ונמצא כי הדלק הוא 95 ולא 98 כמו שהיה כתוב הרי שבאותו רגע אתה יכול להכניס תביעת ענק נגד התחנה..

פורסם

"יעלה קצת כסף..."

יש לך הערכה כמה בדיקה כזו עולה?

גם אני אינני יודעת במדויק את העלות של הבדיקה,אך תהיה בטוח שזה לא יעלה "קצת כסף".

ל'

פורסם

למישהו יש המלצה לתחנה אמינה באיזור ראשון.

חבר אומר בוא תתדלק כאן חבר אחר אומר מה פיתאום שם בוא תתדלק שם וכו וכו

עד ליפני כמה חודשים תיתלקתי במיקה עכשיו עברתי ליובל וניראה לי שהרכב מגיב יותר טוב לדוושה.

רז...

פורסם

במידה ונמצא כי הדלק הוא 95 ולא 98 כמו שהיה כתוב הרי שבאותו רגע אתה יכול להכניס תביעת ענק נגד התחנה..

נו טוף...

אתה יודע מה יגידו עו"ד של התחנה? הם יגידו שאתה מהלת את הבנזין שבבקבוק כדי להגיש תביעת ענק נגד התחנה.

עכשיו לך תוכיח...

פורסם

אני מתדלק כבר מעל שנתיים בדור אלון ליד "הרודיון",בהמשך וימינה אחרי תחנת דלק "מיקה",אף פעם לא הרגשתי צלצולים או בעיות אחרות(או שאני פשוט לא יודע מה זה צלצולים:roll:)וגם הנחה קבועה על שירות עצמי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מתדלק את הקליאו ספורט כמעט תמיד בתחנת "ש.י.א אנרגיה" ברח' לזרוב באזה"ת ראשל"צ.

98 כמובן.

מחיר מאוד אטרקטיבי - 6.16 ש"ח לליטר מחירי פברואר 2008, זה כמעט כמו המחיר של 95.

אני גם עשיתי כרטיס הנחה, שזה כרטיס מגנטי כזה שאתה מזמין - עולה 10 ש"ח חד פעמי ונותן הנחה של 10 אגורות לליטר - כלומר יוצא לי 6.06 ש"ח לליטר.

עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הדלק שם.

תחנות נוספות שבאות בחשבון: "דור חולון" בכניסה לחולון בין צומת חולון לכיכר קוגל, או "דלק היובל" בכניסה לקרית בן גוריון.

אבל הן פחות זולות, ב"דור" המחיר 6.40 אאל"ט וב"היובל" קצת יותר מזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תגידו, זה לא קצת בניגוד לחוק שסונול רושמים דלק "99 אוקטן" אם זה בעצם 98?:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
כוונתך היא לאגוראי, מנהל פרטי (עצמאי) שמפעיל את התחנה עבור פז.

מנהלים מהסוג הזה אינם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם בתחנה, יש עליהם פיקוח מטעם החברה.

ל'

התכוונתי לתחנות פרטיות לגמרי של החברות דלק,פז, וכו'

אולי הדברים עובדים בחלק מהתחנות כפי שצינת אך לא בכולן, השאר עובדות כעסק פרטי לכל דבר.

• תוכן חדש...