Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יכל לדעת.

תנסה למצא תחנה שבה התחנה היא חלק מרשת ולא תחנה פרטית של אדם פרטי.

בתחנה פרטית שבה האדם רוכש את הדלק בעצמו, הוא עלול למלא לך דלק 95 במיכלים של 98 ולא תהיה מודע לכך.

לא מכירה את איזור ראשון, ולכן לא אוכל להמליץ לך על תחנה מקומית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא עלול למלא לך דלק 95 במיכלים של 98 ולא תהיה מודע לכך.

ל'

אני ממש לא מסכים איתך.

אם הרכב צריך אוקטן 98 אז אוקטן 95 יגרום לצלצולים וזיופים במנוע.

אם הרכב יכול להסתפק באוקטן 95 (אצלי ברכב, יחס דחיסה של 1/12, אבל הרכב יכול להסתפק ב- 95) אז אין סיבה אמיתית לתדלק אותו באספרסו משובח.

פורסם

מתדלוק אחד הרכב לא יתחיל לצלצל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על תחנת סונול "שלי" על מושה דיין בדרך ל4X4 ,זוהי תחנה

של ספרינט -לא זכיין פרטי- ומקפידים בה על כל הנהלים (עבדתי שם ).

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

ל'

וודאי שיצלצל!

הצתה מוקדמת (או דטונציה בלעז) היא דבר שנגרם ברגע שהדלק הנכנס למנוע הוא בעל התנגדות נמוכה לדחיסה (אוקטן נמוך).

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מבלי להיכנס לאיזה רכב יש לפותח השירשור , הכל טוב ויפה בטענות שלכם על צילצולים , למעט שבמרבית הרכבים המחשב יאחר את ההצתה וימנע את הנקישות (כמובן שעל חשבון הביצועים) .

מלבד זאת , אני מניח שכוונתה של "נהגת שודים" הייתה שבתדלוק אחד של 95 אוקטן , עדיין ישאר במיכל מספיק 98 אוקטן שיתערבב עימו , ולכן לא נרגיש ירידה מלאה ל-95 אוקטן (זאת בהנחה שמי שמשקיע את מיטב כספו ב-98 גם ימנע מלהגיע למיכל דלק כמעט וריק) , אלא מעין אוקטן ביניים .

אני מניח שלמעט הכרה באמת מעמיקה של התנהגות המנוע כשהוא ניזון הן ב-98 והן ב-95 , או באמצעות מעקב אחר קידום ההצתה , אין דרכים נוספות לדעת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ל'

ועוד איך יצלצל.

ברכבי הקודם מלאתי בנזין בתחנת דלק מזדמנת (פז פסגת זאב), איך שיצאתי מהתחנה התחלתי לשמוע מכיוון המנוע צילצולי כנסיות שמבשרים על בוא הכריסמיס...

לא הופתעתי במיוחד לגלות שהתחנה הזו מופיעה ברשימת התחנות המוהלות של משרד האנרגיה.

פורסם

הבעלים בפסגת זאב כנראה התחלפו

התחנה הקודמת לא בדיוק היתה של פז. היה שם איזשהו קטע מסריח

לראיה - לא היו שם פזומטים, אפילו לא אפשרות לתדלוק עצמי (אי אפשר היה להעביר כרטיס אשראי) ולא היו את המבצעים השונים של רשת פז.

כיום יש שם חנות של YELLOW, פזומטים ותחנות לתדלוק עצמי וגם הדלק כנראה בסדר.

אני ממלא שם בפזומט במזדה 5 כבר קרוב ל 3000 ק"מ ולא נרשמו דרמות.

פורסם

אין דבר כזה רכב חדש סטנדרטי שמצלצל ב 95

אני רוצה ליראות ספר רכב מקורי (לא מעוברת) שרשום בו 98 בלבד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבעלים בפסגת זאב כנראה התחלפו

התחנה הקודמת לא בדיוק היתה של פז. היה שם איזשהו קטע מסריח

מסכים, הארוע היה לפני 4-5 שנים. אני לא מתגורר באזור הזה ומאז לא נכנסתי לתחנה הזו (למען האמת, גם אם הייתי מתגורר באזור, לתחנה הזו כבר לא הייתי חוזר יותר) .

מדויק, הגרסה הקובעת היא גירסת היצרן באנגלית.

פורסם
אני יכול להמליץ לך על תחנת סונול "שלי" על מושה דיין בדרך ל4X4 ,זוהי תחנה

של ספרינט -לא זכיין פרטי- ומקפידים בה על כל הנהלים (עבדתי שם ).

מצטרף להמלצה אני אישית תדלקתי שם שנים בין היתר קליאו ספורט ולא נשמעו צילצולים

ממול יש סד"ש לא מומלצת (בכלל) :-)

פורסם
אתה לא יכל לדעת.

תנסה למצא תחנה שבה התחנה היא חלק מרשת ולא תחנה פרטית של אדם פרטי.

בתחנה פרטית שבה האדם רוכש את הדלק בעצמו, הוא עלול למלא לך דלק 95 במיכלים של 98 ולא תהיה מודע לכך.

ל'

גם תחנות של רשת פז,דלק,טן, וכו' בהרבה מקרים פרטיות ובעל התחנה עושה כרצונו, ככה שגם פה אין לדעת.

פורסם

הנה במיוחד בשבילך צירפתי עמוד של ספר רכב של קליאו 2 באנגלית.

שים לב שבעמודה שמתייחסת לקליאו ספורט (2.0 16v) רשום רק 98 :idea:

ליאור

clio 98.pdf

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...