Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה נורא מוזרה , אשר לא ממש יודע ממה היא נובעת .

הרכב , במהירות של כ80 קמ"ש , ולפעמים כשהוא קר , מקרטע , ולא מאיץ מעבר למהירות הנסיעה הנוכחית .

זה נשמע לי , מבחינת שמיעה עם האוזניים , כאילו שאו שאין זרימת דלק סדירה למנוע , או לא יודע מה , לא מבין בזה שום דבר .

אוכל לקבל המלצה למוסך אמין באזור חולון בת ים , שהוא אינו מוסך אורן שירותי רכב או איך שלא קוראים לו .

אני צריך לטפל ברכב , המצב הזה לא בריא לא למכונית ולא למצבי הנפשי .

אודה על תגובה מהירה ,

תודה ,

פבל .

פורסם

כנ''ל אותה התקלה , אפלאוז 92 קרבורטור , רכב מקרטע , הרגשה כיבכול שאין זרימה של דלק

, עדיין לא נבדק , בגלל מזג האוויר אי אפשר יותר מדי להתעסק עם האוטו ...

תעדכן בהמשך מה קורה עם האוטו שלך :)

פורסם

באפלאוז הבעיה ידועה- הצ'וק האוטומטי בתוך הקרבורטור עושה בעיות וביקור במכון קרבורטורים יפתור בסבירות גבוהה את התקלה-אם אתה מנתניה-סע לצביקה.

לגבי השרייד- יש לבדוק אם המנוע אינו מזייף בהאצה -הכיוון שם יותר לתקלה חשמלית,יש לגשת לחשמלאי לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בוקר טוב

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה נורא מוזרה , אשר לא ממש יודע ממה היא נובעת .

הרכב , במהירות של כ80 קמ"ש , ולפעמים כשהוא קר , מקרטע , ולא מאיץ מעבר למהירות הנסיעה הנוכחית .

זה נשמע לי , מבחינת שמיעה עם האוזניים , כאילו שאו שאין זרימת דלק סדירה למנוע , או לא יודע מה , לא מבין בזה שום דבר .

אוכל לקבל המלצה למוסך אמין באזור חולון בת ים , שהוא אינו מוסך אורן שירותי רכב או איך שלא קוראים לו .

אני צריך לטפל ברכב , המצב הזה לא בריא לא למכונית ולא למצבי הנפשי .

אודה על תגובה מהירה ,

תודה ,

פבל .

פבל שלום רב!

מדוע ניגשת לחשמלאי רכב ולא למכון קרבורטורים?

ומדוע אתה פוסל את אורן שרותי רכב?

חזור ועדכן מחר על תוצאות הטיפול אצל החשמלאי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הועלתה השערה שהבעיה נובעת אולי מפלאגים או מצתים או כבלי הצתה .

בסופו של דבר הרכב נמסר לטיפול אצל חשמלאי , שהוא גם מטפל ברכבים ברמת הבדיקות המקיפות , ולא רק חשמל .

לפי עדכון שעודכנתי בבוקר , המצתים שהותקנו לי ברכב לא תואמים לאוטו בכלל , הפלטינה שהותקנה הייתה בלויה לחלוטין , ולא יודע מה עוד היה שם לא בסדר , כפי שציינתי , לא מבין בזה כלום .

הבחור שמטפל שם בדברים הוא חבר משפחה של עמית לעבודה , ואני בספק אם הוא יאכיל אותי לוקשים לגבי האי תקינות הרכיבים של האוטו .

למה פסלתי את אורן ?

הוא האחרון שנגע לי ברכב , כשריזק היה בחו"ל , ומחוסר ברירה הייתי צריך מוסך אחר . לפי המלצת הפורום , ניגשתי לאורן , והוא טיפל באוטו , והבעיות התחילו אחרי כשבועיים עד חודש נסיעה עם הרכב .

הייתי אצלו , והתבקשתי להכניס את הרכב למחרת למוסך , נקבעה שעה , הבחור גם לא הגיע , גם לא טרח לחזור אלי אחרי שהשארתי הודעות , וגם לא ממש טרח לענות לי לטלפונים .

מבחינתי , ברגע שקובעים עם בן אדם לשעה מסויימת ,והבחור לא מגיע אפילו למוסך גם לא חצי שעה אחרי ולא עונה לטלפון , ומנתק לי בפנים , מראה על חוסר רצינות וחפשנות .

אני לא בא להתלהם באף אחד , אבל מבחינתי , לא רק שהוא לא רציני , אלא גם גרם לרכב שלי נזקים בעקיפין , אבל שטויות , לא משהו שכסף לא יכול לפתור .

אעדכן על ממצאי הטיפול בשלב מאוחר יותר .

• ספונסר פורום
פורסם

לפי עדכון שעודכנתי בבוקר , המצתים שהותקנו לי ברכב לא תואמים לאוטו בכלל , הפלטינה שהותקנה הייתה בלויה לחלוטין , ולא יודע מה עוד היה שם לא בסדר , כפי שציינתי , לא מבין בזה כלום .

ברכב שלך צריך להיות מצתים תוצרת NGK BPR6E-11 וזה מה שהורכב ע"י.הפלטינה לא הורכבה ע"י

הבחור שמטפל שם בדברים הוא חבר משפחה של עמית לעבודה , ואני בספק אם הוא יאכיל אותי לוקשים לגבי האי תקינות הרכיבים של האוטו .

למה פסלתי את אורן ?

הוא האחרון שנגע לי ברכב , כשריזק היה בחו"ל , ומחוסר ברירה הייתי צריך מוסך אחר . לפי המלצת הפורום , ניגשתי לאורן , והוא טיפל באוטו , והבעיות התחילו אחרי כשבועיים עד חודש נסיעה עם הרכב .

הייתי אצלו , והתבקשתי להכניס את הרכב למחרת למוסך , נקבעה שעה , הבחור גם לא הגיע , גם לא טרח לחזור אלי אחרי שהשארתי הודעות , וגם לא ממש טרח לענות לי לטלפונים .

מבחינתי , ברגע שקובעים עם בן אדם לשעה מסויימת ,והבחור לא מגיע אפילו למוסך גם לא חצי שעה אחרי ולא עונה לטלפון , ומנתק לי בפנים , מראה על חוסר רצינות וחפשנות .חשבת אולי שאם אדם לא מגיע לעסק שלו עצמו,משהו לא בסדר אולי?

הסיבה שלא הגעתי היתה כי החלקתי עם הקטנוע בדרך למוסך,את אותו יום "ביליתי" במיון!

אני לא בא להתלהם באף אחד , אבל מבחינתי , לא רק שהוא לא רציני , אלא גם גרם לרכב שלי נזקים בעקיפין ,אם יוכח הדבר,אשמח לשאת בכל ההוצאות הכספיות! במידה ולא,נדרשת התנצלות.

וקצת נימה אישית,הרכב הנ"ל הגיע אלי בגלל בעית הנעה במנוע קר,התברר שהמשנק האוטמטי לא עבד,ותוקן ע"י.

כמו כן הוחלפו מצתים שמן מנוע ,ומסנני אוויר דלק ושמן,אם בביצוע עבודתי זאת גרמתי לנזק כלשהו,אני הוא האחראי!

אני מקווה שבעיותך יפתרו,בכל מקרה,דלתותי פתוחות בפניך,שא ברכה.

אורן בן סימון

פורסם

קודם כל אני מקווה שאתה בסדר , ולא קרה שום דבר רציני , פלסטיקה זה שטויות , מניסיון אישי , החלקות עם קטנוע זה לא דבר נחמד .

אחרי ממצאי המקום שסידר את האוטו , המצתים היו גמורים , והפלטינה , מה שזה לא יהיה , גם הייתה גמורה לגמרי .

אני מצטער אם התנסחתי קצת בצורה מוגזמת , אבל אחרי שמוסכניק אחד שוטף אותך בצעקות , והשני לא עונה בכלל לטלפונים , ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי במחשבה שאני קצת הרבה שרוט , כן , אולי קצת הגזמתי .

אני מקווה שאתה מרגיש טוב , ושהכל יהיה בסדר .

הרכב כרגע נוסע טוב , נקווה שזה ישאר כך ואני לא אצטרך לשגע ולהטריד בעלי מקצוע ...

ודרך אגב , המצתים שהותקנו ברכב , לא היו NKG , הסתכלתי על מצת מול מצת , מה שהיה בפנים מול מה שהותקן בפנים , והם לא היו אותו דבר .

פורסם

בוקר טוב

אני מתחיל להתייאש ולפתח רצון עז להצית את הרכב הזה באיזה מגרש נטוש ...

אחרי שהחשמלאי/מזגנאי/מוסכניקאי האחרון שנגע לי באוטו , בטענה שהמצתים שהיו בפנים לא מתאימים ( אני משום מה מתחיל להטיל בזה ספק ) והפלאטינה ( :?: ) הייתה גמורה , והרכב כן התחיל לנסוע כמו בן אדם , התחילה בעיה מוזרה אחרת .

אני מתחיל נסיעה , למיטב הבנתי , לרכב 3 הילוכים : אחד עד 20 ככה , השני עד אזור 50 ~ 60 ככה , והשלישי , עד הסוף .

בתחילת נסיעה , אם זה עמידה ברמזור , או האטה לעד כדי עצירה , ותחילת נסיעה , הרכב מתחיל להאיץ ממש לאט , ובאזורים של החלפת הילוך , הוא "לא סוחב כזה" , עד שאני לוחץ עוד קצת על הגז , והוא מתחיל לנסוע , ואותו דבר קורה במעבר בין הילוך שני לשלישי , אני מרגיש שהאוטו מחליף הילוך , ובמשך כשנייה וחצי , הוא לא מאיץ , "חנוק" אולי , ואז פתאום כן מתחיל להאיץ .

מה זה לעזאזל יכול להיות ?

באותה הזדמנות אני מתנצל בפני אורן שירותי רכב על ההתלהמות הלא הכי מוצדקת שלי , וניסוח לא לעניין , פשוט זה היה יום יותר מדי מעיק ושום דבר לא הסתדר , והסקתי וקפצתי למסקנות בלי יותר מדי ביסוס .

הוא אחלה בחור , ואני כבר לא יודע בידי איזה מוסך להפקיד את הרכב שלי .

כל מוסכניק מספר לי משהו אחר , עושה משהו אחר , אני כבר לא יודע על מי לסמוך ובמי לירות .

הצילו :cry: .

פורסם

הוא מתכוון באזור התעשייה של ראשל"צ.

ואני ממליץ לך לחזור למוסך שטיפל לך לאחרונה, בהחלפת הפלטינות והמצתים.

או במחשבה שנייה, הגיונית יותר גש , לאורן בן סימון, ממוסך שרותי רכב,( גלוי נאות :אני מכיר אותו אישית, נפגשתי איתו ,

פעם אחת בעבר, והתרשמתי שהבחור בעל מקצוע משכמו ומעלה, וקיבל שלל המלצות בעבר, בפורום זה).

ומסור לו ברכת רפואה שלמה ממני.

לדעתי הבלתי מחייבת, בזמן החלפת הפלטינה, המפלג לא כוון כראוי וזוהי הסיבה לבעייתך הנוכחית.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום רב!

מפלג+ דיסטרבורטור בלעז, בו יושבים הפלטינות והקבל.

עליו מורכבים מכסה מפלג, עם שלושה או ארבעה חוטי הצתה, לפי מספר הצילנדרים בשרייד, ובמרכז המכסה ממוקם חוט ההצתה הראשי, המחובר לסליל ההצתה(קוייל).

בעת החלפת הפלטינה והקבל, מפרקים את המפלג(לרוב, אך לא חובה), במידה והמפלג לא מכוון כראוי, יש השפעה על ביצועי המנוע, על הסחיבה וגם על תצרוכת הדלק.

מעיון נוסף בשרשור, מתברר שהרכב שלך הוא מדגם מאד נדיר, והטא בעל צוק אוטומטי ולא ידני, בעל שלושה צילנדרים בלבד, ובעל גיר אוטומטי כמדומני.

תאום מנוע לא נכון, בגלל קרבורטור לא מכוון, והצתה לא מכוונת משפיעה השפעה משמעותית, על בצועי הרכב.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...