Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך סדר איזה רשיון צריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שתי שאלות שאם אנשים סתם יענו, ולא כי הם בדוק יודעים זה יעלה לי ברישיון.

המצב כזה.. אני רוצה לקנות טרקטורון לנסיעות שטח בשבת, עברתי על מלא שירשורים דומים בנושא ולא היתה תשובה חד משמעית!

1. האם זה נכון שנהיגה על טרקטורון מותנת בזה שיש לך רשיון או על טרקטור או על רכב או על אופנוע עד 500 סמק ?

ואם אני עדיין בתקופת המלווה אני צריך מלווה על הטרקטורון או לא? הרי רוב הטרקטורונים הם חד מושביים..

2. יש טרקטורונים שמורשים לנסוע על הכביש, הרישוי הזה יוצא ברגע שקונים את הטרקטורון לפי תקנונים של משרד הרישוי שניקבעו מראש? או שאני יכול להוסיף לטרקטורון אביזרי בטיחות כדי שיהיה לי אישור לרכוב על כביש?

ואם אתם יודעים אני ישמח לדעת מה הקרטריונים לרשוי על טרקטורון..(4*4, מסמ''ק מסויים, צמיגים וכו'..)

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

1. עד כמה שאני יודע, רישיון על טרקטור או רכב פרטי תקפים לטרקטורון. לגבי מלווה - אין מלווה לטרקטורים, אני מאמין שהדבר תקף גם לגבי טרקטורונים. בכל מקרה, כדאי לברר מול רשות הרישוי מה דינו של אדם שהוציא רישיון רכב וחייב במלווה אבל מעוניין לנהוג בטרקטורון.

2. כעיקרון לטרקטורון אסור לנסוע על הכביש אלא רק לחצות כביש. אסור לכלי כזה לנוע על דרך סלולה. אבל, יש כלים (בעיקר ישנים, הכלים הראשונים שהגיעו ארצה) שקיבלו רישוי של טרקטור חקלאי ולא של טרקטורון ולכן אפשר לנוע איתם על הכביש. בכל מקרה, זה מאוד מאוד לא מומלץ, הכלי הזה מסוכן מאוד על כבישים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. במקרה שלך שהחוק מעורפל בנוגע לתקופת המלווה, הייתי ממליץ להמתין קצת עם הרכישה (זה כולה שלושה חודשים).

2. לא משנה מה יגידו לך, מה היה פעם, ומה יהיה מחר- טרקטורון לא יכול לנוע בכבישים בשום צורה חוקית.

-מיותר מהיתקלות אחת עם שוטרים. אתה יכול לחצות כבישים ולנסוע בכבישים צדדים (לשיקולך ועל אחריותך בלבד), בדר"כ שוטרים מעלימים עין על זה כל עוד הכל חוקי ומותקנת קשת.

שאלה מכוונת- אתה מתגורר בעיר או מושב/קיבוץ?

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אני גר בעיר חדרה, אבל בשכונה שחצי קילומטר ממני יש שפע פרדסים ושדות..

יהיה קשה לא לנסוע בינתיים על כלים של חברים, אבל לגבי רכישה אני יוכל לרכוש רק עוד מיפר חודשים שימלאו לי 18

פורסם

רשיון לטרקטור על טרקטורון תקף רק אם הטרטורון רשום כרכב חקלאי.

רשיון רכב תופס על טרקטורון.

מותר לנסוע בכביש רק עם הגבלות מסוימות(שילוט,מהירות מירבית ספציפית ועוד)- הרי כדי להגיע לשטח צריך איפשהו לעלות על הכביש, כנ"ל גם בשביל לתדלק.

under construction..

פורסם

מפלצת ירוקה כתבת: מותר לנסוע בכביש רק עם הגבלות מסוימות(שילוט,מהירות מירבית ספציפית ועוד)- הרי כדי להגיע לשטח צריך איפשהו לעלות על הכביש, כנ"ל גם בשביל לתדלק.

אתה יכול לפרט? ואיפה אני יכול להשיג שלט כזה..?

• תוכן חדש...